Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co innego wpadki z załatwianiem się w domu, a co innego bycie na bakier z zachowaniem czystości. Wiadomo, że psy to nie zaprogramowane maszyny, tylko żywe istoty. Psiaki chorują, starzeją się i też wszystko zaczyna wyglądać wtedy inaczej. Adoptującego trzeba na to przygotować. Psy są różne i różniaste. Najważniejsze, żeby dom dopasować do charakteru, zachowań i potrzeb psa. Nie każdy pies będzie grzecznie zostawał sam i drzemał przez kilka godzin w oczekiwaniu na powrót właściciela. Dom u znajomej jest dobrym domem, ale dla określonego psa. Stąd moje pytanie o to, czy mogę zaproponować Tobiego. U mnie aktualnie nie ma psiaka, którego mogłabym polecić. 

Posted

Tobi jest pieskiem żywotnym i raczej obawiam się czy będzie sam bezczynnie siedział przez tyle godzin w mieszkaniu. On bardzo ciągnie na spacery i do ogródka.

Ale dziękuję hop! że pomyślałaś o Tobim.

Posted
Dnia 4.07.2017 o 11:28, Onaa napisał:

Tobi jest pieskiem żywotnym i raczej obawiam się czy będzie sam bezczynnie siedział przez tyle godzin w mieszkaniu. On bardzo ciągnie na spacery i do ogródka.

Ale dziękuję hop! że pomyślałaś o Tobim.

Dzięki za odpowiedź.

Znalazłam ogłoszenie Tobiego na olx. Udostępnię je na FB. 

• 4 weeks later...
Posted

Tobiś bardzo dziękuje :) za pieniążki na swoje utrzymanie :

helli 0heart.gif  (20zł), Dulska 0heart.gif  (20zł), Roland_De 0heart.gif  (10zł) i AniaB 0heart.gif (150zł).

Mija kolejny miesiąc, jest trochę zainteresowania psiakiem ale narazie nic poważnego z tego nie wychodzi, no nic ogłaszamy dalej i czekamy na Ten właściwy Domek.

• 2 weeks later...
Posted

Tobiś bardzo dziękuje za pieniążki na jego utrzymanie :) ,  20zł od Cioci helli 0heart.gif, 20zł od Cioci Dulska 0heart.gif, 10zł od Wujka Rolanda_De 0heart.gifi  150zł od Cioci AniB0heart.gif.

Niestety po zapłaceniu dt za mc sierpień Tobiś jest na minusie :( a domku jak nie było tak nie ma, eh..

Posted

Przyszły pieniążki dla Tobiego  20zł  od Dulska 0heart.gif, 10zł  Roland_De 0heart.gif i  150zł  - AniaB0heart.gif- bardzo dziękuję.

Niestety jest coraz trudniej utrzymać Tobiego :(, za kilka dni koniec miesiąca a Tobiemu brakuje ponad 200zł na opłacenie pdt  za wrzesień:(. Nie wiem co będzie dalej a domu jak nie ma było tak nie ma :(. Pechowy coś ten Tobić.

Posted
3 minuty temu, Onaa napisał:

Przyszły pieniążki dla Tobiego  20zł  od Dulska 0heart.gif, 10zł  Roland_De 0heart.gif i  150zł  - AniaB0heart.gif- bardzo dziękuję.

Niestety jest coraz trudniej utrzymać Tobiego :(, za kilka dni koniec miesiąca a Tobiemu brakuje ponad 200zł na opłacenie pdt  za wrzesień:(. Nie wiem co będzie dalej a domu jak nie ma było tak nie ma :(. Pechowy coś ten Tobić.

Tobiś utknął tak samo jak Nutka :(. Dwa fajne psiaki a domu już tyle czasu nie ma .

Posted
Przed chwilą, Sara2011 napisał:

Tobiś utknął tak samo jak Nutka :(. Dwa fajne psiaki a domu już tyle czasu nie ma .

Zgadzam się, zarówno Nutka, jak i Tobiś to super psiaki, nie rozumiem, czemu się zasiedziały

• 3 weeks later...
Posted

Przyszły pieniążki od: 300zł MALWY 0heart.gif, 10zł Rolanda De0heart.gif , 150zł AniB0heart.gif,20zł  sybil0heart.gif, 20zł  helli 0heart.gif 20zł  Dulskiej 0heart.gif - bardzo Wam dziękujemy :).

Niestety nadal nic nie słychać o domku dla Tobiego, mimo wyróżnionych ogłoszeń nikt o niego nie pyta, pechowy chyba jest , bo przecież fajny z niego psiak i nie za duży i nie za stary. Eh, Tobisiu,

• 3 weeks later...
Posted

Nasz Tobiś miewa się bardzo dobrze:).

Przyszły pieniążki od 20zł  helli 0heart.gif i 20zł  Dulskiej 0heart.gif - bardo dziękujemy :).

Jakiś czas temu był fajny telefon o Tobcia ale ostatecznie nic z tego nie wyszło, na jednym olx ma ponad 950 wyświetleń, 15 pobrań numeru telefonu i ..NIC :(.

Posted
1 godzinę temu, Onaa napisał:

Jakiś czas temu był fajny telefon o Tobcia ale ostatecznie nic z tego nie wyszło, na jednym olx ma ponad 950 wyświetleń, 15 pobrań numeru telefonu i ..NIC :(.

jak Ty to robisz że aż tyle? wyróżnione?

Posted

Moze warto oglaszac go tez na Katowice

2 ogliszenia na olx to malutko w dzisiejszych czasach, nawet jesli sa wyroznione

Tobis piekny chlopak ale ja radze tylko niesmialo zrobic mu nim. 6 olxow plus ogloszenia na morusku na kilka miast dorabiane co 2 tygodnie plus lento i alegratka na kilka miast no i jakies mniej wazne portale tez moga pomoc

Trzymam kciuki za Tobisia!

Posted
32 minuty temu, kiyoshi napisał:

Moze warto oglaszac go tez na Katowice

2 ogliszenia na olx to malutko w dzisiejszych czasach, nawet jesli sa wyroznione

Tobis piekny chlopak ale ja radze tylko niesmialo zrobic mu nim. 6 olxow plus ogloszenia na morusku na kilka miast dorabiane co 2 tygodnie plus lento i alegratka na kilka miast no i jakies mniej wazne portale tez moga pomoc

Trzymam kciuki za Tobisia!

a gumtree? zauważyłam u siebie że kiepsko idzie;/

Posted
27 minut temu, Olena84 napisał:

a gumtree? zauważyłam u siebie że kiepsko idzie;/

Tak rzeczywiscie tez robie gumtree chociaz bardzo rzadko sa telefony

I przygarnijzwierzaka i adopcjapsa- tam tez robie zawsze

Posted

W olx Tobiego zmieniam miasta co jakiś czas. Żeby jednocześnie dać na kilka miast to trzeba mieć kilka założonych olx i kont internetowych chyba, bo jak na jednym koncie na olx ma się dwa ogłoszenia tego samego psiaka to pewnie od razu usuwają :(.