Jump to content
Dogomania

Sasanko- Lenka opuściła Radysy:) MA DS w Katowicach :) trzymajmy kciuki

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, kiyoshi napisał:

Kasiu, masz niesamowity talent do uchwycania takich wyjątkowych momentów w życiu psa.

Podziwiam Twoje sesje- jak oddają psi nastrój- tutaj Lenka- zadumana, piękna, elegancka dama. Na wątku Ineczki- radosna, zwariowana, gryząco-liżąca :) Nuteczka też elegancka, melancholijna trochę, zagubiona ale pełna nadziei...

Te zdjęcia Twoje są pełne prawdziwej historii:)

mogłyby śmiało startować w jakimś konkursie fotograficznym :)

Baaardzo mi się podoba Lenka na tym zdjęciu:)

Dziękuje bardzo:-)

Lenka dzisiaj została zaczipowana. Zapłaciłam 55 zł.

11aejh2.jpg

Posted
Dnia 16.01.2017 o 19:45, kasiainat napisał:

. . .

Lenka dzisiaj została zaczipowana. Zapłaciłam 55 zł.

11aejh2.jpg

Izuniu trzeba ten czip zarejestrować. Sądzę, że najlepiej na www.safe-animal.eu

Posted

Nic nie pisze u Lenusi, bo jestem w potwornym stresie. Od wczoraj skręca mi cały żołądek i zastanawiałam się od czego,.....dziś rano uświadomiłam sobie, że to przez Lenke.

Jutro Państwo przyjeżdżają. Kasia juz poproszona o obgadanie z Państwem jeszcze raz wprowadzenia obu suń do domu...Kasia ma największe doświadczenie i na pewno doradzi najlepiej.

Wszystko tez powie o rejestracji chipa itd. Trzymajcie kciuki. Nawet w najgorszych koszmarach nie chce myśleć, że Lenka mogłaby znów wrócić.....

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Nic nie pisze u Lenusi, bo jestem w potwornym stresie. Od wczoraj skręca mi cały żołądek i zastanawiałam się od czego,.....dziś rano uświadomiłam sobie, że to przez Lenke.

kiyoshi, witaj w klubie..ja tak mam od tygodnia, odkąd zgłosił się domek chętny na adopcję Lisi. Lisia pojechała, a mnie nadal trzyma...

Posted

Lenka odjechała:)

Kasia bardzo pochwaliła Państwa. Byli przygotowani- mieli obróżke i adresatke. Co ciekawe Kasia mówiła, że Lenka jakby Państwo rozpoznała, bo bardzo sie na ich widok ucieszyła:)

Pan poczytał dokładnie w internecie jak połaczyć sunie. Powiedział, że odezwie się za 2-3 dni bo teraz czeka ich 'praca' tzn. aklimatyzacja Lenusi.

Wymienili się z Kasią mailami. Pan zostawił też 150 zł.

I...jesteśmy w kontakcie...i...kciuki zaciskamy.

Pewnie już sunie biegają razem w ogrodzie....Lenka poznaje swój nowy DOM:)

• Upvote 1
Posted

Mamy pierwsze wieści:)

Pan napisał tak do Kasi:

Oceniam poznanie i 1 godzine na 5. Wydaje się, że nie będzie żadnych problemów. Lenka poznaje teren i mieszkanie. Duzo wącha. Nasz bokserka zachowuje się wspaniale. Tak więc proszę się nie denerwować:)

KOCHANY PAN:) i kochane sunie:)

• Upvote 1