elik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 W Miłeczce werwy nie mniej niż w młodym psiaku :) Siwy pysiu, a jeszcze ma ochotę na zabawę :) Quote
Nesiowata Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Mięxzko 0 w Nowym 2018 Roku życzymy zdrówka i wymarzonego domu! Quote
jankamałpa Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 poszła zaległa wpłata dla Miłej za grudzień i za styczeń. Quote
teresaa118 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Poszla stala na styczen dla Mileczki, moze ten rok bedzie szczesliwszy i da nowy domek dla suni Quote
agat21 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Jakie cudne zdęcia Miłeczki :) Niech ten rok przyniesie jej własny dom i kochającego człowieka! Quote
Murka Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Miłka dostała rozwolnienia, nie może zrobić normalnie koopy, tylko często się napina i kapie po troszku. Mam nadzieję, że to nic poważnego, możliwe, że reakcja na zmianę karmy, bo przez święta stosowałam inną niż normalnie. Karmę już zmieniłam na poprzednią, a wet zalecił antybiotyk, bo w kale dziś pojawiła się krew. Antybiotyk został z leczenia wirusa kaszlaka, więc nie ma kosztów. Mam nadzieję, że to załatwi sprawę. Potem chyba po prostu sunię wykąpię, bo drapie się bidulka i sierść na brzuchu ma bardzo suchą. Rozliczenie: Stan konta na 30 listopad wynosił -439,40 zł +439,40 zł Jo37 -372 zł hotelowanie 1-31.12 -55 zł badanie krwi -5 zł dojazd do lecznicy (1/2 kosztów) -44 zł szczepienia -2 zł dojazd weta (częściowe koszty) Stan konta na 31 grudnia wynosi -478 zł. Quote
Murka Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nie wiem czy pomógł antybiotyk czy powrót do poprzedniej karmy (zapewne i to, i to), ale grunt, że koopale już normalne u Miłki:) Quote
helli Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Starsze psy b. są wrażliwe na zmianę karmy, u mojej sraczka była tydz, gdy 1-2 dni dostała starą karme z małym dodatkiem nowej Musiałam powrócić do starej. Quote
Tianku Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 odwiedzam Miłeczkę :) dobrze że koopki w normie :) Quote
jaguska Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Przed chwilą poleciała moja stała do Miluchny. Quote
Murka Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Miłka ma ulubioną zabawkę, wszystkie nowe się chowają, ta, stara, gumowa jest najlepsza:) Jak ją sobie memła to ziemia się może trząść i nic ją nie obchodzi:) 2 Quote
Murka Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Malutka suczka Iwka tylko czeka jak podprowadzić Miłce zabawkę, bo tylko tak może ją zmusić do zabawy:) 1 Quote
elik Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Daj, daj, ja też chcę! Odejdź, nie dam, to moja zabaweczka! Quote
Onaa Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Kochane Słoneczka :), jakie są szczęśliwe :). Miłeczka taka pełna zalet sunia i nikt ją nie chce pewnie przez ten wiek. Zastanawiam się z czego ten nawrót drapania i gorsza skóra. Może znowu trzeba na wizytę kontrolną do lekarza ?? Nie wiem jak w takie zimno kąpiele u Ciebie Murko, i jak często trzeba by Miłeczkę wykąpać jak się teraz drapie. Quote
elik Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 5 minut temu, Onaa napisał: Kochane Słoneczka :), jakie są szczęśliwe :). Miłeczka taka pełna zalet sunia i nikt ją nie chce pewnie przez ten wiek. Zastanawiam się z czego ten nawrót drapania i gorsza skóra. Może znowu trzeba na wizytę kontrolną do lekarza ?? Nie wiem jak w takie zimno kąpiele u Ciebie Murko, i jak często trzeba by Miłeczkę wykąpać jak się teraz drapie. No właśnie, może przydałaby się wizyta kontrolna u weta ? Quote
b-b Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Ponieważ Teoś znalazł domek chciałam przekazać 100zł dla Miłeczki :) Bardzo proszę o podesłanie danych do przelewu do skarbniczki Teosia - elik :) A jak pieniążki dojdą proszę o potwierdzenie na Teosia wątku :) Quote
elik Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 2 minuty temu, Jo37 napisał: Ja jestem skarbnikiem Miłej. Czyli konto, jak dla suni Klara ? Quote
Recommended Posts