Onaa Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Mureczko, napisz proszę co u naszej Mureczki . Quote
Onaa Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Dnia 11.01.2017 o 14:57, teresaa118 napisał: Poszla stala dla Mileczki na styczen i luty Miłeczka dziękuje . 18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: I ja zaglądam do cudnej Miłeczki Witaj . 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Tak chciałabym, żeby niedługo znalazła dom. To taka rewelacyjna sunia! :) Tak jest , Miłeczka to cudna sunia! Dnia 10.01.2017 o 11:38, jaguska napisał: Stała dla Miłeczki poleciała Dziękujemy . Quote
Murka Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Tak, Miła już mieszka z Dolarem. Służy mu towarzystwo suni. Miłka ośmiela go i Dolar czuje się dużo pewniej przy niej. Np. jak przykucnę to Miła pędzi bez wołania i Dolarek też skwapliwie się zbliża:) Miłka jest trochę zazdrosna o względy, np. odgradza swoim ciałkiem mnie od Dolara, łapą trąca mi rękę, którą wyciągam do Dolara, nadstawia i wpycha pod ręce, gdy głaskam Dolara. Ogólnie lubi być w centrum zainteresowania:) Dzisiaj robiłam filmiki i chyba się tam Miła załapała - jutro zobaczę co mi tam wyszło (bardzo śnieg padał) i jak coś wyjdzie to wrzucę. Quote
Onaa Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Kochana Miłeczka, taka wspaniała psinka, gdyby nie udało się jej wyciągnąć ze schroniska, to pewnie nigdy nikt by się nie dowiedział że to taka cudna przekochana sunia. Quote
Tyśka) Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 55 minut temu, Onaa napisał: gdyby nie udało się jej wyciągnąć ze schroniska, to pewnie nigdy nikt by się nie dowiedział że to taka cudna przekochana sunia. Też nieustannie myślę o Miłej i innych takich Miłeczkach, które są w schronie od wielu lat.... bo mają pecha... 1 Quote
agat21 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Też nieustannie myślę o Miłej i innych takich Miłeczkach, które są w schronie od wielu lat.... bo mają pecha... Właściwie każdy pies, któremu da się czas i serce, jest wspaniały. I dla setek tysięcy psów w tym kraju pozostanie to tylko teorią. Oby Miłeczka doświadczyła jeszcze własnego domu z własnym kochającym ludziem. Quote
Murka Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Dolarek i Miła: Miła bardzo pomaga Dolarowi swoją obecnością dodając mu odwagi, a mi trochę przeszkadza, bo jest zazdrosna i tylko ona chce być głaskana;) 2 Quote
Nadziejka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Alez cudne pycholineszki sciskam stokroc stokroc milion pozdrowien Mileczka przecudowna Quote
Onaa Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Obydwa psiaczki MIłeczka i Dolarek takie kochane :). Miłka szaleje jak szczeniak , a Dolarek nieśmiały jeszcze ale widać że się bardzo stara . Quote
Tyśka) Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Miłeczka nadrabia czas spędzony w schronisku. :) Nieśmiało Was zapraszam: Quote
terra Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Miłeczko i do ciebie się szczęście uśmiechnie w postaci własnego domku. Quote
Havanka Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Drugi pakiet odświeżeń dla Miłeczki, aktywny od dzisiaj do 25 stycznia: Quote
Tola Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Witam się z Miłą po przerwie, trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń, bo przecież czekamy na ten jedynego, wymarzononego człowieka dla naszej dziewczynki. Quote
Tola Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Dzisiaj otrzymałam wiadomość, ze prawdopodobnie w numerze lutowym Przyjaciela Psa ukaże się ogłoszenie naszej księżniczki. Quote
Onaa Posted January 17, 2017 Author Posted January 17, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Dzisiaj otrzymałam wiadomość, ze prawdopodobnie w numerze lutowym Przyjaciela Psa ukaże się ogłoszenie naszej księżniczki. Dziękuję . Przed chwilą, Havanka napisał: Drugi pakiet odświeżeń dla Miłeczki, aktywny od dzisiaj do 25 stycznia: Dziękuję . Czekamy na Ten domek, który pokocha Miłeczkę :). Quote
KrystynaS Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Przyjdzie dzień, kiedy okaże się, że Miłka jest dla kogoś bardzo ważna. Musimy jeszcze chwilę poczekać. Wstawię tu fragment tekstu znalezionego gdzieś 'w odmętach Internetu' "...Najpierw wchodzi do Twojego domu. Brudne i śmierdzące. Zbuntowane. Dziwne. Zaczynacie się uczyć siebie. Krok po kroku, dzień po dniu. Nagle okazuje się, że to „coś" jest „kimś". Jest Twoim Psem. Kimś, z kim musisz się liczyć. Kogo bierzesz pod uwagę w swoich planach. Członkiem rodziny. Razem przeżywacie życie, miłe i złe chwile. W lodówce masz tylko światło, ale puszka z karmą jest pełna. Zeszłoroczne, znoszone buty ale Pies jest zaszczepiony i odrobaczony. Dajesz i dostajesz. Razem łatwiej." Lubię ten tekst - taki prawdziwy życiowo. Gorące uściski dla Miłeczki w te znów mroźne dni. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Do Miłej zaglądamy i serdecznie pozdrawiamy!!!! Quote
bakusiowa Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Miłeczkę widziałam dzisiaj na siepomaga. Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 50 zł od mojego syna, Pawła pofrunęło na konto Miłeczki Quote
Tola Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Dnia 18.01.2017 o 16:46, KrystynaS napisał: Przyjdzie dzień, kiedy okaże się, że Miłka jest dla kogoś bardzo ważna. Musimy jeszcze chwilę poczekać. Wstawię tu fragment tekstu znalezionego gdzieś 'w odmętach Internetu' "...Najpierw wchodzi do Twojego domu. Brudne i śmierdzące. Zbuntowane. Dziwne. Zaczynacie się uczyć siebie. Krok po kroku, dzień po dniu. Nagle okazuje się, że to „coś" jest „kimś". Jest Twoim Psem. Kimś, z kim musisz się liczyć. Kogo bierzesz pod uwagę w swoich planach. Członkiem rodziny. Razem przeżywacie życie, miłe i złe chwile. W lodówce masz tylko światło, ale puszka z karmą jest pełna. Zeszłoroczne, znoszone buty ale Pies jest zaszczepiony i odrobaczony. Dajesz i dostajesz. Razem łatwiej." Lubię ten tekst - taki prawdziwy życiowo. Gorące uściski dla Miłeczki w te znów mroźne dni. Piękny tekst, tez popłakało mi się. Zapisałam, wykorzystam na pewno. Miła na Siepomaga zebrała już część kwoty, zbieramy nadal... Quote
KrystynaS Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Dziewczyny ten tekst ma ciąg dalszy, równie wzruszający, tylko nie pasuje do tego wątku. Przytulanki dla Miłeczki Quote
agat21 Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Bardzo bardzo trzymam kciuki za Miłeczkę, żeby właśnie taka rodzina jej się trafiła - ktoś, kto w lodówce ma tylko światło, ale pies nie może być głodny :) Bardzo w serce Miłeńka zapada, na pewno komuś jeszcze i to niebawem zapadnie :) Quote
Recommended Posts