Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, yolanovi napisał:

Lisiunia dzisiaj opuszcza schron. Kciukasy trzymam

Dziękujemy. Kciuki bardzo potrzebne bo nie dość, że chora to jeszcze wiekowa sunia.

Urody jej tylko nie brakuje.

Posted

Mam info od Alaskan że Lisia i Axel już w drodze do wolności !!!!!!!!!!!!!

"Już wyjechali ze schronu. Axel przemiły, Lisia bardzo delikatna"

• Upvote 3
Posted
5 minut temu, anecik napisał:

Mam info od Alaskan że Lisia i Axel już w drodze do wolności !!!!!!!!!!!!!

"Już wyjechali ze schronu. Axel przemiły, Lisia bardzo delikatna"

danshumor.gif

• Upvote 1
Posted

Właśnie dostałam info od TZ Toli. Według niego suczka wgląda zdecydowanie lepiej niż w boksie!!  W książeczce ma wpisany rok urodzenia 2009!!! Mix colli. 

Jest miła, przyjazna i delikatna!!!

Zdjęć niestety nie mam, Teraz musimy poczekać na Murkę. Lisia pojechała do weta, pewnie będziemy mieć wstępne info co do leczenia. 

Ależ się cieszę!!!  Invision-Board-France-163.gif

• Upvote 2
Posted
20 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Właśnie dostałam info od TZ Toli. Według niego suczka wgląda zdecydowanie lepiej niż w boksie!!  W książeczce ma wpisany rok urodzenia 2009!!! Mix colli. 

Jest miła, przyjazna i delikatna!!!

Zdjęć niestety nie mam, Teraz musimy poczekać na Murkę. Lisia pojechała do weta, pewnie będziemy mieć wstępne info co do leczenia. 

Ależ się cieszę!!!  Invision-Board-France-163.gif

Invision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gifInvision-Board-France-163.gif

Posted

Pierwsze wieści już są optymistyczne !  Ciekawe, jak Lisia opuszczała swój boks, czy była zestresowana, czy spokojna. Jak się zachowywała po wyjściu z niego. Myślę, ze sunia czuje, ze coś zaczyna zmieniać sie w jej życiu. Lisiu, teraz wszystko już będzie dobrze !

Posted
7 minut temu, Havanka napisał:

Pierwsze wieści już są optymistyczne !  Ciekawe, jak Lisia opuszczała swój boks, czy była zestresowana, czy spokojna. Jak się zachowywała po wyjściu z niego. Myślę, ze sunia czuje, ze coś zaczyna zmieniać sie w jej życiu. Lisiu, teraz wszystko już będzie dobrze !

Havanko, z tego co wiem, sunia bardzo spokojna, przyjazna , delikatna. Jak przystało na colli!!   Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony z kwiatami

Posted
18 minut temu, Havanka napisał:

Lisia to bardzo wrażliwa, łagodna sunia, na pewno wiele przeszła i ten dzisiejszy, nowy  dzień na pewno był dla niej stresujący.

TZ mówi, ze bardzo się trzęsła, ale bez przeszkód wsiadła do auta, jakby wiedziała, ze to nowe będzie o wiele lepsze niż dotychczasowy czas.

Z wpisów w książeczce zdrowia układa się smutna historia Lisi - do schronu trafiła w grudniu 2013 roku, w pierwszych dniach stycznia 2014 miała sterylkę, zaraz potem znalazła dom, by już w lutym  powtórnie znalezć się w schronie.

Posted

Jeżeli sie trzęsła, to na pewno się bardzo bała. Biedna sunia... no i ten koszmarny, długi pobyt w schronie, "okraszony" fatalną adopcją. Oby sunia szybko zapomniała o tych złych przeżyciach.

Posted
9 minut temu, Tola napisał:

Z wpisów w książeczce zdrowia układa się smutna historia Lisi - do schronu trafiła w grudniu 2013 roku, w pierwszych dniach stycznia 2014 miała sterylkę, zaraz potem znalazła dom, by już w lutym  powtórnie znalezć się w schronie.

Tolu, to nie był dobry dom. Lisia dopiero będzie miała DOBRY DOM!!