bela51 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Jestem z Wami i sunia. Postaram sie pomagac w miare mozliwosci. 1 Quote
Jo37 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 49 minut temu, bela51 napisał: Jestem z Wami i sunia. Postaram sie pomagac w miare mozliwosci. Bardzo dziękujemy. Quote
yolanovi Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Lisiunia dzisiaj opuszcza schron. Kciukasy trzymam Quote
Jo37 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 6 minut temu, yolanovi napisał: Lisiunia dzisiaj opuszcza schron. Kciukasy trzymam Dziękujemy. Kciuki bardzo potrzebne bo nie dość, że chora to jeszcze wiekowa sunia. Urody jej tylko nie brakuje. Quote
Alaskan malamutte Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 3 godziny temu, bela51 napisał: Jestem z Wami i sunia. Postaram sie pomagac w miare mozliwosci. bela51, pięknie dziękujemy!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 4 godziny temu, Sara2011 napisał: Lisia, szykuj się :) Godzinę temu, yolanovi napisał: Lisiunia dzisiaj opuszcza schron. Kciukasy trzymam Siedzę jak na szpilkach i czekam na wiadomość od TZ Toli.... Quote
Figunia Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 I ja trzymam kciuki za wszystko, co najlepsze dla Lisi! Quote
Anecik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 I wpłynęła stalą od yolanovi 20 zł i Havanki 10 zł. Bardzo dziękujemy :) Kciuki trzymamy. Quote
Anecik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Mam info od Alaskan że Lisia i Axel już w drodze do wolności !!!!!!!!!!!!! "Już wyjechali ze schronu. Axel przemiły, Lisia bardzo delikatna" 3 Quote
yolanovi Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 5 minut temu, anecik napisał: Mam info od Alaskan że Lisia i Axel już w drodze do wolności !!!!!!!!!!!!! "Już wyjechali ze schronu. Axel przemiły, Lisia bardzo delikatna" 1 Quote
Anula Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Najważniejsze,że już psiaki są po za schronem.Teraz to tylko będą dobre wiadomości.Lisia będzie przebadana i leczona,otrzyma pomoc. Quote
Tyśka) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 10 minut temu, Anula napisał: Lisia będzie przebadana i leczona,otrzyma pomoc. A to najważniejsze. Quote
Alaskan malamutte Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Właśnie dostałam info od TZ Toli. Według niego suczka wgląda zdecydowanie lepiej niż w boksie!! W książeczce ma wpisany rok urodzenia 2009!!! Mix colli. Jest miła, przyjazna i delikatna!!! Zdjęć niestety nie mam, Teraz musimy poczekać na Murkę. Lisia pojechała do weta, pewnie będziemy mieć wstępne info co do leczenia. Ależ się cieszę!!! 2 Quote
Anecik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Właśnie dostałam info od TZ Toli. Według niego suczka wgląda zdecydowanie lepiej niż w boksie!! W książeczce ma wpisany rok urodzenia 2009!!! Mix colli. Jest miła, przyjazna i delikatna!!! Zdjęć niestety nie mam, Teraz musimy poczekać na Murkę. Lisia pojechała do weta, pewnie będziemy mieć wstępne info co do leczenia. Ależ się cieszę!!! Quote
terra Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Trzymaj się sunieczko, teraz będzie tylko lepiej. Quote
Havanka Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Pierwsze wieści już są optymistyczne ! Ciekawe, jak Lisia opuszczała swój boks, czy była zestresowana, czy spokojna. Jak się zachowywała po wyjściu z niego. Myślę, ze sunia czuje, ze coś zaczyna zmieniać sie w jej życiu. Lisiu, teraz wszystko już będzie dobrze ! Quote
Alaskan malamutte Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 7 minut temu, Havanka napisał: Pierwsze wieści już są optymistyczne ! Ciekawe, jak Lisia opuszczała swój boks, czy była zestresowana, czy spokojna. Jak się zachowywała po wyjściu z niego. Myślę, ze sunia czuje, ze coś zaczyna zmieniać sie w jej życiu. Lisiu, teraz wszystko już będzie dobrze ! Havanko, z tego co wiem, sunia bardzo spokojna, przyjazna , delikatna. Jak przystało na colli!! Quote
Tola Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 18 minut temu, Havanka napisał: Pierwsze wieści już są optymistyczne ! Ciekawe, jak Lisia opuszczała swój boks, czy była zestresowana, czy spokojna. Jak się zachowywała po wyjściu z niego. Myślę, ze sunia czuje, ze coś zaczyna zmieniać sie w jej życiu. Lisiu, teraz wszystko już będzie dobrze ! Lisia to bardzo wrażliwa, łagodna sunia, na pewno wiele przeszła i ten dzisiejszy, nowy dzień na pewno był dla niej stresujący. TZ mówi, ze bardzo się trzęsła, ale bez przeszkód wsiadła do auta, jakby wiedziała, ze to nowe będzie o wiele lepsze niż dotychczasowy czas. Z wpisów w książeczce zdrowia układa się smutna historia Lisi - do schronu trafiła w grudniu 2013 roku, w pierwszych dniach stycznia 2014 miała sterylkę, zaraz potem znalazła dom, by już w lutym powtórnie znalezć się w schronie. Quote
Havanka Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Jeżeli sie trzęsła, to na pewno się bardzo bała. Biedna sunia... no i ten koszmarny, długi pobyt w schronie, "okraszony" fatalną adopcją. Oby sunia szybko zapomniała o tych złych przeżyciach. Quote
Alaskan malamutte Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 9 minut temu, Tola napisał: Z wpisów w książeczce zdrowia układa się smutna historia Lisi - do schronu trafiła w grudniu 2013 roku, w pierwszych dniach stycznia 2014 miała sterylkę, zaraz potem znalazła dom, by już w lutym powtórnie znalezć się w schronie. Tolu, to nie był dobry dom. Lisia dopiero będzie miała DOBRY DOM!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Na pierwszym planie Axelek, ale na drugim nasza Lisia!!! Quote
Recommended Posts