Gusiaczek Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 50% z bazarku w wys. 192.00 zł w drodze na konto Halinki, po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie: 1 Quote
Tola Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 46 minut temu, Gusiaczek napisał: 50% z bazarku w wys. 192.00 zł w drodze na konto Halinki, po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie: Bardzo dziękujemy :) A to zdjęcie uśmiechniętej Halinki, które wraz z podziękowaniem Marlena wysyła wszystkim, którzy kupili cegiełki na FB Ten usmiech Halinki jest tez dla wszystkich tutaj :) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Ten usmiech Halinki jest tez dla wszystkich tutaj :) Jak dobrze widzieć Halinkę szczęśliwą i uśmiechniętą!! Quote
Alaskan malamutte Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 31 minut temu, Murka napisał: Jutro jadę z Halinką na USG. Trzymam kciuki, aby wszystko było w miarę ok. Quote
elik Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Jak dobrze widzieć Halinkę szczęśliwą i uśmiechniętą!! Tak, bardzo dobrze jest widzieć tak uśmiechniętą Halinkę, która nie tak dawno unikała kontaktów z człowiekiem. Wielka radość 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Trzymam kciuki, aby wszystko było w miarę ok. Ja także :) Quote
Havanka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 9 godzin temu, Murka napisał: Jutro jadę z Halinką na USG. "Jutro", to już dziś. Czekamy na wyniki. Quote
Anula Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 I ja też czekam na wiadomości.Mam nadzieję,że będą dobre.Trzymam kciuki za śliczną uśmiechniętą dziewczynkę. Quote
agat21 Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Halinko, śliczności, trzymaj się :) Będzie dobrze. Quote
Murka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Na USG na szczęście nie widać było żadnych kamiorków. Wet dokładnie obejrzał pęcherz oraz obie nerki. W pęcherzu był jedynie osad. Jak mi wet podeśle opis to wrzucę. Wykupiłam już antybiotyk i od jutra suńka zaczyna kurację. Wet zalecił dodatkowo Rowatinex, który pomaga w usuwaniu kamieni z nerek i pęcherza - będę na razie korzystać z opakowania, które mam w zasobach hotelikowych. Poniżej rachunek z rozpiską (drugi link z popodpisywanymi przeze mnie imionami psów, tylko niewyraźne mi wyszło, więc wrzucam najpierw bez imion, ale wyraźne): http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/d50e35794e875307 http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/381012665ae3a13b Antybiotyk 63 zł, USG 40 zł, dojazd do lecznicy 10 zł. Suńka coraz weselsza się robi, często bryka, więcej zwiedza. Nadal mało je i mało pije, ale nie wiem czy to kwestia stresu czy ona po prostu "tak ma". Czystość utrzymuje perfekcyjnie, na smyczy ładnie chodzi, troszkę jeszcze chaotycznie, ale bardzo uważa, żeby "nie wyjść przed szereg", jest bardzo uległa. Boi się miotły, gwałtownych ruchów, podniesionej ręki - kuli się wówczas lub przypłaszcza do ziemi. Na razie ani razu nie szczeknęła. Tylko popiskuje czasem w oczekiwaniu na spacerek. Quote
Alaskan malamutte Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 10 minut temu, Murka napisał: Na USG na szczęście nie widać było żadnych kamiorków. Wet dokładnie obejrzał pęcherz oraz obie nerki. W pęcherzu był jedynie osad. Ufffff....kamień z serca. Quote
Gusiaczek Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Zatem wieści dobre, co i mnie cieszy ogromnie. Dobrego dnia :) Quote
Havanka Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 9 godzin temu, Jo37 napisał: Dobre wiadomości. Też tak myślę, bo spodziewałam się gorszych. Trochę martwi mnie brak apetytu. Może potrzeba czasu, żeby przywykła do innego pokarmu a może jej nie smakuje? Cieszę się bardzo, że zaczyna "brykać"! Nasza kochana Halinka ! Quote
Anecik Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Cieszę się że u Halinki wszystko w porządku :) Czas na rozliczenie: Livka- 20 zł stała za IX Havanka - 20 zł stała za IX Paweł syn AM - 50 zł stała za IX anecik - 40 zł stała IX-XII jolanta08 - 10 zł stała za IX Zachary - 100 zł - wpłata jednorazowa Gusiaczek -192 zł bazarek elik - 192,37 zł bazarek Szarotka - 100 zł na fryzjera Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za wpłaty:) Biegnę potwierdzić na bazary. Quote
Murka Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Koci test (na prośbę Jo37) Halinka zdała celująco :) 1 Quote
Tola Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 Wciąż mam łzy w oczach, jak patrzę na Halinkę i chyba mi tak zostanie, ona ma cudne spojrzenie, takie dobre, przecież tyle złego doznała od ludzi. Niesamowita sunia! Kolejne wykupione cegiełki: Aleksandra S. Warszawa - 20 zł Joanna Izbela E. Radom- 25 zł Bardzo dziękujemy! Quote
Havanka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 O 23.09.2016 o 21:16, Alaskan malamutte napisał: Halinka sunia IDEALNA!! Też tak myślę,bo do tej pory nie pokazała żadnej agresji, jest taka kochana, wdzięczna za wszystko co się dla niej robi. Tyle lat za kratami przetrwała, teraz musimy znaleźć jej najlepszy dom pod słońcem ! Quote
Tyśka) Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Halinka jest idealna! :) Nic, tylko brać i kochać. Kurcze... w przypadku szczawianów chyba dobrze by było zachęcić sunię do picia więcej... może przemycać wodę w jedzeniu (mieszać, namaczać)? Quote
elik Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Halinka to super psinka Na konto bazarkowe wpłynęły zaległe wpłaty z bazarku dla Halinki, Aschity i Huzara - 29,00 zł. Dla każdego psiaczka wpłaciłam po 9,67 zł. Anecik, bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Quote
Murka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Halinka już więcej pije i więcej je (karma na szczawiany jej bardzo smakuje:) ). Co mnie najbardziej cieszy, to w końcu bierze z ręki jedzenie i nie mam problemu z podawaniem antybiotyku (pochłania zachomikowane tabletki w pasztecie). Już jakiś czas temu spoglądała ciekawie jak daję leki innym psom i chyba pozazdrościła:) No i już trochę dłużej siusia:) Quote
Recommended Posts