elficzkowa Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Na dzikuskowym koncie jest nowa wpłata: Katarzyna K. - na odłowienie dzikusków - 100 zł Pięknie dziękujemy Quote
Tyśka) Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Pani Katarzyno, ślicznie dziękuję! Wiem, że Pani zagląda na wątek, więc dziękuję za pieniążki! Quote
WiosnaA Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 1 godzinę temu, Onaa napisał: Na kiedy planowana jest akcja łapania ? Według ostatnich ustaleń w poniedziałek. Quote
WiosnaA Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 1 minutę temu, GabiM napisał: Od pewnego czasu podczytuję po cichu i trzymam coraz mocniej kciuki, niestety na razie tylko duchowo mogę wesprzeć. GabiM, to nam obecnej chwili jest również bardzo,bardzo potrzebne! Quote
Tyśka) Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 18 minut temu, WiosnaA napisał: Według ostatnich ustaleń w poniedziałek. To ja już zaczynam się stresować... oby tym razem nic innego nie wypadło :( I wyszło. 11 minut temu, GabiM napisał: Od pewnego czasu podczytuję po cichu i trzymam coraz mocniej kciuki, niestety na razie tylko duchowo mogę wesprzeć. Bardzo dziękuję Ci za obecność! Zgadzam się z WiosnaA, że taka pomoc również jest bardzo, bardzo potrzebna! Quote
elik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: . . . Dziękuję. Ja już za tydzień je odwiedzę. Chyba się popłaczę ze szczęścia. :) O ile będziesz miała kogo tam odwiedzać :) Wierzę w profesjonalizm Jamora i pewna jestem sukcesu. Za tydzień to psiaki będą już bezpieczne :) Quote
Tyśka) Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Oby Twoje słowa były prorocze, elik :) Quote
elik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Będą, będą. Zobaczysz. Muszą być :) Te psiaczki już dość się tam wymarzły. Czas na dobre domy ! Quote
Mysza2 Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Kochani mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji :) Quote
Tyśka) Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 7 minut temu, elik napisał: Będą, będą. Zobaczysz. Muszą być :) Te psiaczki już dość się tam wymarzły. Czas na dobre domy ! Przed chwilą, Mysza2 napisał: Kochani mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji :) Macie rację! Musi się udać. Tyle osób psiakom kibicuje (choćby z mojej uczelni, z harcerstwa), że musi zła passa minąć. Rozmawiam teraz z jedną moją (w sumie już nie moją) harcerką (lat 12), że jej Tato skonstruował drewnianą, ocieplaną budę, wymiary: długość 75-80 cm, szerokość na ok. 60 cm, właśnie z myślą o bezdomniakach - nowiutka, ładniutka. I napisała do mnie czy jakieś psy potrzebują, np. dzikuski. Nie wiem czy dawać je dzikuskom (skoro mają być złapane lada dzień), ale jeśli nie - to może jakiś inny psiak z okolicy się załapie? Quote
Bogusik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Chyba coś się znowu niedobrego zaczyna dziać na dogo,bo nie chodzi jak wcześniej.Mam nadzieję,że nie będzie znowu jakiejś przerwy "remontowej"... Trzymam mocno kciuki za całokształt pomocy tym psiakom. Quote
elficzkowa Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Na dzikuskowym koncie mamy kolejną wpłatę: Tyś(ka) - na odłowienie dzikusków - 30 zł Dzikuski pięknie dziękują Quote
Bogusik Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Z mojego bazarku uzbierało się 556,10zł.Bazarek był dla Cypiska,ale zgodnie z wolą Agniesiulka K :) pieniążki będą przekazane na potrzeby dzikusków. Proszę o potwierdzenie,jak pieniążki wpłyną,na wątku Cypiska i na wątku bazarku.Konto do wpłat cioci elficzkowa Anula ma :) http://www.dogomania.com/forum/topic/337696-zakończony-rozliczammarkowe-ciuszkibłyszczyk-do-ust-zapraszam-do-301116/ 2 Quote
Anula Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Z bazarku Bogusik pieniążki w kwocie 556,10zł zostały przelane (16.12.16) do skarbnika elficzkowa. Quote
WiosnaA Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Bogusik,Anulko i Agniesiulka K, ja ze swej strony jestem Wam Ogromnie wdzięczna za tak dużą pomoc! Dziękuję! Quote
Tyśka) Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Ja również bardzo, bardzo dziękuję. To ogromna pomoc :) Kwotę wpisuję na odłowienie psiaków. Aktualizuję post z rozliczeniem na pierwszej stronie. Quote
Nadziejka Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Stokroc stoookroc sciskamy za wszystko zeby juz bylo tak : Niechaj sie cudenka wyczaruja dla lapeczek Serduszkiem i za Czeslawa maluczkiego 2 Quote
Tyśka) Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Nadziejko, miło Cię ponownie widzieć na wątku :) Quote
Marysia R. Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Dziewczyny mam parę groszy z bazarku na akcję łapania dzikusków, prześlijcie mi proszę numer konta :) Quote
elficzkowa Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 2 minuty temu, Marysia O. napisał: Dziewczyny mam parę groszy z bazarku na akcję łapania dzikusków, prześlijcie mi proszę numer konta :) Wysyłam pw Quote
Onaa Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień . Quote
WiosnaA Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 51 minut temu, jolantina napisał: Czy jutrzejsze łapanie aktualne? Wybaczcie Kochani..wiem,że czekacie....a ja nic nie mogę napisać...i nie pytajcie proszę dlaczego. Niedługo Wam wszystko wyjaśnię. 2 Quote
Recommended Posts