Jump to content
Dogomania

Dramat dzikusków zamieniony w cud. Lika, Rudy-Moris, Murzynek-Gucio, Tinka, Czesio w DS. I do tego Gandzia, od której wszystko się zaczęło.

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, GabiM napisał:

Od pewnego czasu podczytuję po cichu i trzymam coraz mocniej kciuki, niestety na razie tylko duchowo mogę wesprzeć.

GabiM, to nam obecnej chwili jest również bardzo,bardzo potrzebne!

Posted
18 minut temu, WiosnaA napisał:

Według ostatnich ustaleń w poniedziałek.

To ja już zaczynam się stresować... oby tym razem nic innego nie wypadło :( I wyszło.

11 minut temu, GabiM napisał:

Od pewnego czasu podczytuję po cichu i trzymam coraz mocniej kciuki, niestety na razie tylko duchowo mogę wesprzeć.

Bardzo dziękuję Ci za obecność! Zgadzam się z WiosnaA, że taka pomoc również jest bardzo, bardzo potrzebna!

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

. . .

Dziękuję. Ja już za tydzień je odwiedzę. Chyba się popłaczę ze szczęścia. :)

O ile będziesz miała kogo tam odwiedzać :)

Wierzę w profesjonalizm Jamora i pewna jestem sukcesu. Za tydzień to psiaki będą już bezpieczne  :)

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Będą, będą. Zobaczysz. Muszą być :) Te psiaczki już dość się tam wymarzły. Czas na dobre domy !

Przed chwilą, Mysza2 napisał:

Kochani mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji :)

Macie rację! Musi się udać. Tyle osób psiakom kibicuje (choćby z mojej uczelni, z harcerstwa), że musi zła passa minąć.

Rozmawiam teraz z jedną moją (w sumie już nie moją) harcerką (lat 12), że jej Tato skonstruował drewnianą, ocieplaną budę, wymiary: długość 75-80 cm, szerokość na ok. 60 cm, właśnie z myślą o bezdomniakach - nowiutka, ładniutka. I napisała do mnie czy jakieś psy potrzebują, np. dzikuski. Nie wiem czy dawać je dzikuskom (skoro mają być złapane lada dzień), ale jeśli nie - to może jakiś inny psiak z okolicy się załapie? 

Posted

Chyba coś się znowu niedobrego zaczyna dziać na dogo,bo nie chodzi jak wcześniej.Mam nadzieję,że nie będzie znowu jakiejś przerwy "remontowej"...

Trzymam mocno kciuki za całokształt pomocy tym psiakom.

Posted

Z mojego bazarku uzbierało się 556,10zł.Bazarek był dla Cypiska,ale zgodnie z wolą  Agniesiulka K :) pieniążki będą przekazane na potrzeby dzikusków.

Proszę o potwierdzenie,jak pieniążki wpłyną,na wątku Cypiska i na wątku bazarku.Konto do wpłat cioci elficzkowa Anula ma :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/337696-zakończony-rozliczammarkowe-ciuszkibłyszczyk-do-ust-zapraszam-do-301116/

• Upvote 2
Posted

Stokroc

stoookroc sciskamy za wszystko

zeby juz bylo tak : Podobny obraz

Niechaj sie cudenka wyczaruja 

dla lapeczek

Serduszkiem i za  Czeslawa maluczkiego

Podobny obraz

• Upvote 2
Posted

51 minut temu, jolantina napisał:

Czy jutrzejsze łapanie aktualne?

Wybaczcie Kochani..wiem,że czekacie....a ja nic nie mogę napisać...i nie pytajcie proszę dlaczego.
Niedługo Wam wszystko wyjaśnię.

• Upvote 2