Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pod Krakowem też jest hotelik u Pana Tomka - możecie pytać krakowskich babek - tam raczej nie trzeba czekać w kolejce.
Też chce się zadeklarowac ale nie wiem co lepsze - narazie jednorazowo 50zł czy po 10 co miesiąc?
Ale potem powinno być lepiej to się postaram roziwnąć.

A gdyby ktoś chciał konisię wyadoptować to mogę - mój datek na nią przekierować.

Mam też coś niecoś na bazarek :-)
Tylko przeraża mnie, że musiałabym siedzieć przed kompem do tej godziny go Ta-Aga-ta, żeby go wystawić. Ale postaram się.

Posted

Niestety nie mogę zadeklarować żadnej wpłaty :(

Podawane tu hoteliki polecam. Sądzę, że tak już było wspomniane, warto zapisać go w parę kolejek. Nigdy nie wiadomo gdzie się coś ruszy ;)
U Mureczki chyba byłby traktowany jeszcze nie jako staruszek, więc nadzieja jest na trafienie do szybszej kolejki.

Posted

TUTAJ Marcel juz zapisany w kolejkę - jest jako drugi.
u Murki też wpisany - na listę ogólną ;)

Myślę, że można już zacząć robić bazarki na Marcela... Żeby było na start w hoteliku

Posted

Yorija napisał(a):

Też chce się zadeklarowac ale nie wiem co lepsze - narazie jednorazowo 50zł czy po 10 co miesiąc?

chyba lepiej wpłata mniejsza ale regularna, comiesięczna;)

Posted

Jestem, dziękuje za zaproszenie. Widze, ze pomysł z hotelikiem jest zaawansowany, to super! Nie wiem czy będę mogła zadeklarowac coś miesięcznie, będę wiedziała w maju. Trzymam kciuki za Marcelka w kolejce do hoteliku. Znam dobrze hotelik u Ani i wiem, ze jest tam super. Marcel by się wybiegał za te dwa lata spędzone w boksie.... Bez spaceru:shake:

Posted

bico napisał(a):
chyba lepiej wpłata mniejsza ale regularna, comiesięczna;)

Mam prośbę - napiszcie do mnie na priv albo na maila najlepiej jak już bedzie wiadomo gdzie i do kogo wpłacać i jak już mam zacząć.
Dziękuję

Posted

Ja bardzo chętnie, oczywiście. W pierwszym poście nie ma listy deklarujących wpłaty, a nie zdążyłam sie jeszcze przebic przez cały wątek tak dokładnie - wyślę chętnym pw z nr konta.

Posted

Tak, będę wpisywać na bieżąco kto i ile wpłacił, by osoba która prowadzi wątek mogła aktualizować dane w pierwszym poście - to jest chyba wymagane przez administratorów forum:roll:

Posted

Deklaracje (mam nadzieje, ze niczego nie pomyliłam):
Agata51 - 50 pln miesięcznie
Gibon301 - 10 pln miesięcznie
madcat1981 - 10 pln miesięcznie
bico - 10 pln miesięcznie
Yorija - 10 pln miesięcznie
KubaP - 10 pln miesięcznie
Angelika8 - 50 pln jednorazowo
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję :Rose::Rose::Rose:

Jak widać sporo nam jeszcze brakuje...
Mamy na razie zapewnione 100 pln miesięcznie...

Kasiu u Murki jak on byłby liczony?