Anecik Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Tupcio już odebrany od weta. Dziękuję za trzymanie kciuków, wszystko jest ok. Dzisiejszy dom do bani. Okazało się że tylko Pani chce Tupcia a Pan wolałby foksteriera. Nawet podczas mojej wizyty nie raczył wyjść z kuchni. Naprawdę co się dzieje z tymi ludźmi :( Tež nie musiałam po wczorajszym dniu -dwie wizyty, w tym jedna nie wiem po co - 12 godzinach nocnych w pracy tłuc się 50 km do domu gdzie w zasadzie nie chcą psa. Żenujące to wszystko. I jeszcze zobaczyłam w ksiąźeczce poprzedniego psiaka że nie był odrobaczony ani szczepiony przez ostatnie 10 lat. Więc i tak bym tam Tupcia nie dała. Quote
Tyśka) Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Dobrze, że jest parę domków to można wybrać najlepszy :) Choć szkoda Twojego czasu :( Quote
Poker Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 okropni ludzie. anecik ,zawsze przed wizytą pytam się czy wszyscy domownicy chcą tego psa. Quote
Radek Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Czasem się zastanawiam, jak dorośli ludzie mogą być tak niepoważni? Quote
Anecik Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: Dobrze, że jest parę domków to można wybrać najlepszy :) Choć szkoda Twojego czasu :( No właśnie ten mój czas. A fantów na bazarek dla zadłużonych przybywa tylko nie ma kiedy zrobić. Z to sobie pojeżdżę że hej................ 2 godziny temu, Poker napisał: okropni ludzie. anecik ,zawsze przed wizytą pytam się czy wszyscy domownicy chcą tego psa. Pytałam :( Chcieli. 2 godziny temu, Radek napisał: Czasem się zastanawiam, jak dorośli ludzie mogą być tak niepoważni? Przekonuję się że jednak mogą. Niestety. Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 I w tej sytuacji podział na ludzi i taborety jest bardzo trafny :( 1 Quote
AnkaG Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Wyjeżdżam na kilka dni - ale będę kciuki trzymać :) Quote
Anecik Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 Taki lampowy Tupcio Kastracja i antybiotyk 188 zł. Wpisuję w rozliczenie. Tupcio na minusie 360 zł. Po odrzuceniu kilku domów podczas pierwszej rozmowy telefonicznej i sprawdzeniu 4 domów wybrałam Panią Kasię, która zadzwoniła jako pierwsza i Tupcio pojechał do swojego dom do Świętochłowic!!! Rodzina z dwójką dzieci - 10 i 19 lat - mieli psiaka ze schronu który odszedł 4 lata temu. Pani nie chciała mieć kolejnego - aż ujrzała Tupcia. Zakochała się na amen. Oczywiście zwodziłam jak mogłam :D ale Pani była nieustraszona :) Pani z tych którzy się stosują :) do rad i wskazówek. Przyjechała wczoraj z obrożą i dopiętą adresówką oraz smyczą łańcuszkową bo Tuptuś jest łaskawy gryźć smycz podczas spaceru. Szelki Pani kupi jak pójdzie z Tupciem do sklepu. Za kilka dni pójdą zdjąć szwy i oczywiście do końca będzie podawać Tuptusiowi antybiotyk. Mieszkają w kamienicy a piętro wyżej Niujork będzie miał koleżankę jorczkę, która wczoraj również po niego przyjechała.Państwo nie mają samochodu i przywiózł ich sąsiad czyli właściciel jorczki :) Pierwsze wieści: pojadł, popił, zaznaczył teren, zrobił siooo i kooo na dworze, łasi się i tuli. Spał na kanapie z Państwem. Miał oczywiście wybór czy legowisko czy łóżko syna czy łóżko córki czy łóżko Państwa. Pewnie nie wszyscy z jego miejscówki byli zadowoleni ponieważ każdy chciał z nim spać :). Ma Chłopak farta :) Kolejny z budy i kojca na piernaty. Z tej adopcji również jestem bardzo zadowolona. 3 Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 HURA!!!!!!!!!!! ależ nius na dobry początek dnia! Cieszę się jak nie wim co :) Powodzenia Niujorku Najukochańszy, pozdrawiam serdecznie Rodzinkę i życzę wszystkiego co najlepsze :) 1 Quote
Anecik Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 18 minut temu, Gusiaczek napisał: HURA!!!!!!!!!!! ależ nius na dobry początek dnia! Cieszę się jak nie wim co :) Powodzenia Niujorku Najukochańszy, pozdrawiam serdecznie Rodzinkę i życzę wszystkiego co najlepsze :) Dzięki Gusiaczku :) Quote
Poker Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Wspaniałe wiadomości. Niujorczek w nowym domku !!! i jeszcze będzie miał koleżankę niujorczkę. Chyba trzeba utworzyć nową rasę, dla psów , które są u anecik w DT. Pomóżcie wymyślić nazwę. 2 Quote
gluchypies Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Ale wspaniałe wieści! Tuptusiu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :) :) :) 1 Quote
Anecik Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 13 minut temu, Poker napisał: Wspaniałe wiadomości. Niujorczek w nowym domku !!! i jeszcze będzie miał koleżankę niujorczkę. Chyba trzeba utworzyć nową rasę, dla psów , które są u anecik w DT. Pomóżcie wymyślić nazwę. No jak to przecież to rasa Mimronków Córcia Mimi Synuś Roni Tosieńka - już w DS Leoś - już w DS Tupcio - już w DS Mopek - jeszcze w hoteliku. Syncio nie chciał młodszego brata :( Quote
Tola Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Tupciu - długiego, szczęśliwego życia - nie może być inaczej - psiaki od anecik tak mają ;) 1 Quote
Anecik Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 5 godzin temu, Tola napisał: Tupciu - długiego, szczęśliwego życia - nie może być inaczej - psiaki od anecik tak mają ;) :) Quote
elik Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Wpadłam na chwilkę na dogo, bo mam gości, a tu taka wspaniała wiadomość :) Gratuluję kolejnej wspaniałej adopcji 1 Quote
Anecik Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 14 minut temu, elik napisał: Wpadłam na chwilkę na dogo, bo mam gości, a tu taka wspaniała wiadomość :) Gratuluję kolejnej wspaniałej adopcji Dzięki Elu :). Mam nadzieję Tobie w najbliższym czasie też gratulować tego samego :) Quote
elik Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 5 minut temu, anecik napisał: Dzięki Elu :). Mam nadzieję Tobie w najbliższym czasie też gratulować tego samego :) Też mam taką nadzieję :) Quote
AnkaG Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Gratki :) Szczęścia w nowym domku Tupcioszku :) 1 Quote
Anecik Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Wpłynęło 20 zł od Ona03 na Tupcia. Dziękuję Iwonko :) U Tupcia wszystko ok Jest cudownym małym pieseczkiem, nie znaczy, nie sika, obecnie sypia ze straszą córką Państwa i jeździ na działkę do chłopaka córki który też jest w nim zakochany. Nie wiem jak Pani Kasia długo będzie mi dziękować za Tupcia ponieważ robi to kiedy tylko dzwoni :) Zdjęcia oczywiście będą. 2 Quote
Poker Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Cieszę się ,że wszyscy zakochani w Tupciu. On pewnie wkrótce też pokocha rodzinkę . Quote
Recommended Posts