Anecik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 8 godzin temu, AnkaG napisał: Bozzz wygląda jak szczeniorek :) 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: O matuluuuuuuuuuuuu cudo!!!!!!!!!!! Niujork byle gdzie Cioteczki Cię nie dadzą ;) 8 godzin temu, Radek napisał: Śliczny jest w nowej fryzurze:) 5 godzin temu, Havanka napisał: Podglądam wątek Tuptusia po cichutku i jestem pod wrażeniem metamorfozy po fryzjerze ! Pod płaszczem z zaniedbanej sierści, kryło się takie cudo ! Żeby tylko nie wypatrzyła go jego poprzednia właścicielka, która zapewne szuka już jego następców. Dzięki za miłe slowa. Tupcio wygląda super :) Nieraz naprawdę niewiele potrzeba. Np Leoś czy Mopek - wystarczył fryzjer i kilka dni ogłady. Poprzednia raczej nie wypatrzy. Ma jeszcze parę - powiedziałam jej że gdyby się chciała pozbyć to jestem chętna. Quote
Tyśka) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Ta kobieta ma jeszcze psy? :((( Nie znudziły jej się jeszcze? Quote
Tyśka) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 1 minutę temu, Radek napisał: Nie wiem, po co niektórym pies:( Ja od dawna uważam, że powinny być zezwolenia na psa. Najpierw testy psychiczne, potem kursy o behawiorze i opiece nad psami, a dopiero zgoda na psa. Pies powinien być przywilejem. :( Quote
Anecik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Zapomniałam o najważniejszym. Były 3 telefony o Tupcia. Dwie rodziny z dzieckiem ok. 10, 12 lat i małżeństwo w średnim wieku . Bloki, mieli psy które odeszły ze starości. Niestety komórka była na wykończeniu więc jutro na spokojnie zadzwonię raz jeszcze. 1 Quote
Gabi79 Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Trzymam kciuki za domek. Ogłosiłam Tuptusia na olx i wykupiłam odświeżenie, anecik mi już zwróciła 6,- Anetko dzięki!!! http://olx.pl/oferta/maly-sliczny-mlodziutki-gucio-szuka-domu-CID103-IDgeRff.html Quote
Anecik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 24 minut temu, Gabi79 napisał: Trzymam kciuki za domek. Ogłosiłam Tuptusia na olx i wykupiłam odświeżenie, anecik mi już zwróciła 6,- Anetko dzięki!!! http://olx.pl/oferta/maly-sliczny-mlodziutki-gucio-szuka-domu-CID103-IDgeRff.html To ja Gabrysiu dziękuję :) Quote
Havanka Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Oby coś dobrego z tego wyszło ! Trzymam mocno kciuki ! Quote
Tola Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Ja również trzymam kciuki za najlepszy z domków (i tak wiadomo, że anecik do innego nie odda) 2 Quote
Anecik Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Znowu padam po 12 godzinach w pracy i paru godzin rozmów telefonicznych. Jutro i pojutrze 2 wizyty a trzecia nie wiem kiedy zdążę. Jeden domek dość daleko bo aż w Żorach :( Tam już nie pojadę. A chciałabym sama wszystkie "prześwietlić. Skupię się na tych trzech. Jutro mam nockę to napiszę coś więcej. 1 Quote
Tyśka) Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Wyśpij się, Kochana. Trzymam kciuki za domki :) Quote
Anecik Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Godzinę temu, Gusiaczek napisał: No, Niujork, gorąco się robi ;) Nawet bardzo :D U nas teraz 31 stopni w cieniu. Psiaki pod wentylatorem w zacienionym domu a my ......do roboty w ogrodzie. Taki żarcik :) 1 Quote
Anecik Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Pierwsza wizyta za mną. Jest ok. Błagali :D mnie o Tupcia. Jutro rano druga więc wieczorem opiszę co i jak. Jutro też ciachamy nabiał więc proszę o trzymanie kciuków. Quote
gluchypies Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 13 minut temu, anecik napisał: Pierwsza wizyta za mną. Jest ok. Błagali :D mnie o Tupcia. Jutro rano druga więc wieczorem opiszę co i jak. Jutro też ciachamy nabiał więc proszę o trzymanie kciuków. Kciukasy włączone zarówno za wizyty, jak i za ciachanko! :) 1 Quote
Tyśka) Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Wspaniale :) Takie wieści to ja lubię. Zaciskam kciuki tak mocno, że aż bledną palce :) 1 Quote
Gabi79 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Aneta pewnie śpi po pracy. Dzisiaj odbyła się druga wizyta. Wczorajszy dom lepszy, ten odpada. W poniedziałek kolejna wizyta, w Sosnowcu 1 Quote
Recommended Posts