Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś mi nie wychodzi cytowanie.

Witamy się serdecznie z Przyjaciółmi Tuptusia czyli Niujorka zwanego Kurdupelkiem :)

U niego wszystko w porządeczku. Mniej szczeka - jeśli już to na duże psy (u fryzjera chciał zjeść nowofundlanda) ale postepy sa ogromne. Najbardziej zakolegował się z kotką. Ona nie ucieka przed psami a on łazi za nią i się przygląda. Śmialiśmy się do rozpuku jak kotka wczoraj wskoczyła na krzesło a Tuptuś bidocek nie mógł chyba sobie darować że na ułamek sekundy spuścił z niej wzrok i kicia się zgubiła. Gdzieś między nogami od stołu i krzeseł. pociesznie to wyglądało :) Ale że Chłopak inteligentny to po jakimś czasie wpadł na to żeby podnieśc wzrok do góry. I........jest.

Z psiakami dobrze, z Ronisiem się bawią, za Mimi łazi i kundzi i ona też jakby mniej zwracała na niego uwagę. już wie do czego kanapa, zrobił się słodziak.

6 godzin temu, Radek napisał:

Ciekawe, czy maluch jest już łysolem;)

Jest już łysolkiem. Takim biedniusim, kochanym łysolkiem. Poprzednia "fryzura" nadawała mu wygląd wiecznie wnerwionego - teraz złagodniał :)

I znacznie mniej obsikuje. Z czego jesteśmy bardzo zadowoleni - szczególnie mój mąż :)

Zdjęć mu wczoraj nie robiłam bo padało i było pochmurno, mam nadzieję że sesja odbędzie się dzisiaj.

Koszt fryzjera wpisany w rozliczenie.

Posted
5 godzin temu, anecik napisał:

Poprzednia "fryzura" nadawała mu wygląd wiecznie wnerwionego - teraz złagodniał :)

O, teraz już wiem skąd moje upodobanie do krótkiej fryzurki (właśnie wybieram się na postrzyżyny ;)) - fakt, zdecydowanie łagodnieję i ja  :D

Posted
13 godzin temu, Gusiaczek napisał:

O, teraz już wiem skąd moje upodobanie do krótkiej fryzurki (właśnie wybieram się na postrzyżyny ;)) - fakt, zdecydowanie łagodnieję i ja  :D

no  i przestajesz znaczyć :)

• Upvote 1
Posted

Bazarek Gusiaczka mnie tu przyprowadził. Czemu nie natknęłam sie na ten wątek wcześniej ?

liczne oba psiaczki.

A co z tym drugim ? Przeoczyłam, czy nie ma nic o nim na tym wątku ?

Posted
10 godzin temu, Tyś napisał:

Zapisuję malucha. Ostatnio mam słabość do takich malców :)

Witaj Tyś u Tupcia :)

Godzinę temu, Gusiaczek napisał:

Tuptuniu, szczeknij z zaproszeniem na bazarek do Przyjaciół, by pomogli pomóc i Tobie :)

Pozdrawiamy i, mamy nadzieję, do zobaczenia na bazarku :)

G&S&O

Bardzo dziękujemy Gusiaczku. Jak Tupcio szczeknie to może zwoła kupujących :)

Posted
10 minut temu, elik napisał:

Bazarek Gusiaczka mnie tu przyprowadził. Czemu nie natknęłam sie na ten wątek wcześniej ?

liczne oba psiaczki.

A co z tym drugim ? Przeoczyłam, czy nie ma nic o nim na tym wątku ?

Czemu się nie natknęłaś to nie wiem :) Ten drugi czyli Mopek ma swój wątek

Zapraszamy

Posted

Czemu się nie natknęłaś to nie wiem :) Ten drugi czyli Mopek ma swój wątek

Zapraszamy

Dzięki, zaglądnę do chłopaczka :")

Posted
Godzinę temu, ona03 napisał:

Troszkę niepewny w nowej fryzurce, ale śliczny, Tupciu gdzie ta kolejka.......

38 minut temu, elik napisał:

Prześliczny psiaczek :) Długo nie będzie czekał na domek :)

15 minut temu, Tyś napisał:

Genialny jest :) Co racja to racja - ludzie będą ustawiać się kolejkami ;)

Ja już po tylko i wyłącznie 3 telefonach z ogłoszenia dla przecudnej urody Czekoladki (mam nadzieję że jeszcze niektórzy pamiętają) ZAWSZE jestem nastawiona sceptycznie. Tam też myślałam że będą się ustawiać kolejki a tymczasem.......nie. Całe szczęście że w tych 3 telefonach był jeden WŁAŚCIWY.

Dziś Gabi zrobi Tupciowi ogłoszenia to zobaczymy co będzie :)

Posted

Podglądam wątek Tuptusia po cichutku i jestem pod wrażeniem metamorfozy po fryzjerze ! Pod płaszczem z zaniedbanej sierści, kryło się takie cudo ! Żeby tylko nie wypatrzyła go jego poprzednia właścicielka, która zapewne szuka już jego następców.