Anecik Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Coś mi nie wychodzi cytowanie. Witamy się serdecznie z Przyjaciółmi Tuptusia czyli Niujorka zwanego Kurdupelkiem :) U niego wszystko w porządeczku. Mniej szczeka - jeśli już to na duże psy (u fryzjera chciał zjeść nowofundlanda) ale postepy sa ogromne. Najbardziej zakolegował się z kotką. Ona nie ucieka przed psami a on łazi za nią i się przygląda. Śmialiśmy się do rozpuku jak kotka wczoraj wskoczyła na krzesło a Tuptuś bidocek nie mógł chyba sobie darować że na ułamek sekundy spuścił z niej wzrok i kicia się zgubiła. Gdzieś między nogami od stołu i krzeseł. pociesznie to wyglądało :) Ale że Chłopak inteligentny to po jakimś czasie wpadł na to żeby podnieśc wzrok do góry. I........jest. Z psiakami dobrze, z Ronisiem się bawią, za Mimi łazi i kundzi i ona też jakby mniej zwracała na niego uwagę. już wie do czego kanapa, zrobił się słodziak. 6 godzin temu, Radek napisał: Ciekawe, czy maluch jest już łysolem;) Jest już łysolkiem. Takim biedniusim, kochanym łysolkiem. Poprzednia "fryzura" nadawała mu wygląd wiecznie wnerwionego - teraz złagodniał :) I znacznie mniej obsikuje. Z czego jesteśmy bardzo zadowoleni - szczególnie mój mąż :) Zdjęć mu wczoraj nie robiłam bo padało i było pochmurno, mam nadzieję że sesja odbędzie się dzisiaj. Koszt fryzjera wpisany w rozliczenie. Quote
AnkaG Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Wszystko już "elegancko" pachnie więc więcej polewania nie trzeba ... dlatego suczki są fajniejsze :) Czekamy na fotki :) Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 5 godzin temu, anecik napisał: Poprzednia "fryzura" nadawała mu wygląd wiecznie wnerwionego - teraz złagodniał :) O, teraz już wiem skąd moje upodobanie do krótkiej fryzurki (właśnie wybieram się na postrzyżyny ;)) - fakt, zdecydowanie łagodnieję i ja :D Quote
Radek Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Jak mały wie, do czego służy kanapa to wszystko jest na dobrej drodze:) Quote
Poker Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 13 godzin temu, Gusiaczek napisał: O, teraz już wiem skąd moje upodobanie do krótkiej fryzurki (właśnie wybieram się na postrzyżyny ;)) - fakt, zdecydowanie łagodnieję i ja :D no i przestajesz znaczyć :) 1 Quote
Anecik Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Jutro wstawię zdjęcia bo padam na twarz... Quote
Tyśka) Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Zapisuję malucha. Ostatnio mam słabość do takich malców :) Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Tuptuniu, szczeknij z zaproszeniem na bazarek do Przyjaciół, by pomogli pomóc i Tobie :) Pozdrawiamy i, mamy nadzieję, do zobaczenia na bazarku :) G&S&O Quote
elik Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Bazarek Gusiaczka mnie tu przyprowadził. Czemu nie natknęłam sie na ten wątek wcześniej ? liczne oba psiaczki. A co z tym drugim ? Przeoczyłam, czy nie ma nic o nim na tym wątku ? Quote
Anecik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 10 godzin temu, Tyś napisał: Zapisuję malucha. Ostatnio mam słabość do takich malców :) Witaj Tyś u Tupcia :) Godzinę temu, Gusiaczek napisał: Tuptuniu, szczeknij z zaproszeniem na bazarek do Przyjaciół, by pomogli pomóc i Tobie :) Pozdrawiamy i, mamy nadzieję, do zobaczenia na bazarku :) G&S&O Bardzo dziękujemy Gusiaczku. Jak Tupcio szczeknie to może zwoła kupujących :) Quote
Anecik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 10 minut temu, elik napisał: Bazarek Gusiaczka mnie tu przyprowadził. Czemu nie natknęłam sie na ten wątek wcześniej ? liczne oba psiaczki. A co z tym drugim ? Przeoczyłam, czy nie ma nic o nim na tym wątku ? Czemu się nie natknęłaś to nie wiem :) Ten drugi czyli Mopek ma swój wątek Zapraszamy Quote
elik Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Czemu się nie natknęłaś to nie wiem :) Ten drugi czyli Mopek ma swój wątek Zapraszamy Dzięki, zaglądnę do chłopaczka :") Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 12 minut temu, anecik napisał: Bardzo dziękujemy Gusiaczku. Jak Tupcio szczeknie to może zwoła kupujących :) Niechaj zwołuje jak najgłośniej :) Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 11 godzin temu, Poker napisał: no i przestajesz znaczyć :) :D :D :D Quote
ona03 Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Troszkę niepewny w nowej fryzurce, ale śliczny, Tupciu gdzie ta kolejka....... Quote
elik Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Prześliczny psiaczek :) Długo nie będzie czekał na domek :) Quote
Tyśka) Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Genialny jest :) Co racja to racja - ludzie będą ustawiać się kolejkami ;) Quote
Anecik Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Godzinę temu, ona03 napisał: Troszkę niepewny w nowej fryzurce, ale śliczny, Tupciu gdzie ta kolejka....... 38 minut temu, elik napisał: Prześliczny psiaczek :) Długo nie będzie czekał na domek :) 15 minut temu, Tyś napisał: Genialny jest :) Co racja to racja - ludzie będą ustawiać się kolejkami ;) Ja już po tylko i wyłącznie 3 telefonach z ogłoszenia dla przecudnej urody Czekoladki (mam nadzieję że jeszcze niektórzy pamiętają) ZAWSZE jestem nastawiona sceptycznie. Tam też myślałam że będą się ustawiać kolejki a tymczasem.......nie. Całe szczęście że w tych 3 telefonach był jeden WŁAŚCIWY. Dziś Gabi zrobi Tupciowi ogłoszenia to zobaczymy co będzie :) Quote
Gusiaczek Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 O matuluuuuuuuuuuuu cudo!!!!!!!!!!! Niujork byle gdzie Cioteczki Cię nie dadzą ;) Quote
Havanka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Podglądam wątek Tuptusia po cichutku i jestem pod wrażeniem metamorfozy po fryzjerze ! Pod płaszczem z zaniedbanej sierści, kryło się takie cudo ! Żeby tylko nie wypatrzyła go jego poprzednia właścicielka, która zapewne szuka już jego następców. Quote
Recommended Posts