Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
To nie jest wygórowana cena! :multi:

Właściciel od Czesia z Warszawy mówił że cena za kastrację w stolicy to 300 zeta!!! :crazyeye:

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za małego offika,
ale czy ktoś z Was zna i może polecić dobry dt lub hotelik niedaleko morze - najlepiej Świnoujście i okolice ?
W schronisku jest starszy, schorowany pies - pilnie potrzeba go wyciągnąć z tego schronu. Ale nie wiadomo gdzie go umieścić.
Jak coś wiecie to dajcie znać, proszę.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Kochani czytajcie posty!!!

Córka pani Danuty mieszka w Poznaniu- chyba oczywiste ,ze nie bedzie go wiozła tam aby zrobić zabieg;) A domu raczej nie maja stołu operacyjnego:diabloti:
Kastracja musi odbyc się w Zgorzelcu i tylko czekamy na info jakie tam sa ceny.

czytamy czytamy!! I o Poznaniu pamiętamy!!! Ale idą święta, więc ludzie się spotykają przecież!!!!:loveu:
a stołu operacyjnego w domu nie musi przecież być (=na szczęście!!!) Mojego kota "załatwił" wet u mnie w domu na stole do gry w karty.... to znaczy jego jaja.... przy odrobinie samozaparcia i podstawowych zasadach higieny można i w "polowych warunkach". Dodam , ze kot po zabiegu zrobił się miłym domowym stworzeniem. (nie znaczy terenu, nie śmierdzi, pilnuje się domu, jest czysty - co znaczy tyle - ze chłop bez jaj jest aniołem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

Bumel już Wam zdała relację z mojej wczorajszej rozmowy z panią Danutą.
Dodam tylko,że w głosie nowej pani Kongulca słychać było szczęście :loveu:
Myślę,że wszystko będzie dobrze.Łobuzowi potrzeba kilka dni aklimatyzacji po prostu.W jego życiu zaszło ostatnio sporo zmian i chłopakowi trochę się przewróciło w głowie od nadmiaru zainteresowania nim.Przez 3 lata nic się nie działo a tu taka akcja :loveu: Chłopak czuje się gwiazdą i rządzi ;)

Za kwiecień wpłacę jeszcze 50 zł,więc pula na kastrację i czyszczenie ząbków się powiększy.

Posted

magda222 napisał(a):

Za kwiecień wpłacę jeszcze 50 zł,więc pula na kastrację i czyszczenie ząbków się powiększy.

Super Madziu:loveu:, zaraz zaktualizuję pierwszy post i zobaczymy, co tam mamy w skarpecie na chwilę obecną...

A nie myślał ktoś z Was, żeby wybrać się na zbliżające się niechybnie wakacje do Czech:cool1:? I aby czasem nie przez Zgorzelec:cool1:?

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

Ciesze się bardzo,że nowa Pani zadowolona!! :loveu: I Konguś na pewno tez , bo ma w końcu kogos kto może go miziac od rana do wieczora:)

No zamykam oczy i widzę tego czekoladowego przecinka, jak wywala właśnie brzusio do góry i mruży oczy z rozkoszy. Żadne zdjęcia niepotrzebne do tego:cool3:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']bumelku jak mi za sponsorujesz wakacje to ja bardzo chętnie:diabloti::evil_lol:

Poczekaj, tylko zagram w sobotę w totka, wyggram cosik i masz to jak w banku:evil_lol:.

Ej, teraz pomyślałam, ze fajnie byłoby wynająć taki "wesoły autobusik". Powiedzmy, wyruszyłby z Olsztyna (Madcat jako driver:p), potem zahaczył o Brodnicę i zgarnął stamtąd Anię, następnie stolica (wsiadam ja i Agat21 chyba też, zdaje mi się:cool3:), kolejny przystanek: Łódź - zgarniamy Agatkę, i prujemy do Tychów: tam mamy łatwo, bo za jednym zamachem zgarniemy Madzię i Grzecha (a może i Grażynka się skusi) no i potem droga już prosta - nach Zgorzelec:p Ah, zapomniałam o najważniejszym: atrakcje umilające drogę zapewnione:drinking: :cunao::chlup::popcorn::beerchug::knajpa::drink1: :cunao:
(strasznie mi się podobają te emotioikonki, wreszcie mam dobry powód, zeby je użyć)

Jak się Kongusie zapatrujecie na taką wycieczkę? Kurcze, tylko muszę o tym totku pamiętać...

Nie wiem tylko, gdzie Pan Bazyl pomieszkuje, może by się z nami zabrał? Kojarzę, że tam zaspy, zawieruchy i braki prądu się zdarzają, to chyba gdzieś z boczku, no ale może damy radę?

Posted

Mnie sie też podoba. A prawdę mówiąc emotikonki z piwkiem podobają mi się bardziej niż wizja mnie jako drivera.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piszę to by uprzedzić że kierowca ze mnie... ech, szkoda gadać. Prawko to ja chyba za pięĸne oczy dostałam a nie za kompetencje:shake::evil_lol:

Jako pasażer - no problem, jade z wami!!!

Posted

madcat1981 napisał(a):
Mnie sie też podoba. A prawdę mówiąc emotikonki z piwkiem podobają mi się bardziej niż wizja mnie jako drivera.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Słusznie Koleżanko Droga mówisz, niby czemu masz być pokrzywdzona i piwka się po drodze nie napić.

Wynajmiemy drivera, w końcu kaski z totka wystarczy:razz:

Posted

[quote name='madcat1981']
Dziewczyny, dziś po raz kolejny złamano moje serce:placz: Popatrzcie na tego psa i... popatrzcie na te niebieskie kraty. One towarzyszyły przez tą chyba gorszą część pieskiego życia i Timo, i Kongo... i Merlinowi:placz:

Logowanie do nasza-klasa.pl

Wprost przepiękny pies, jak to mozliwe, ze jest juz tyle lat w schronisku:-o

Merlin ma swój wątek na dogo? Ma ogłoszenia?

Posted

Podoba mi sie ten wesoły autobus!!! Tyle, ze do mnie musiałby skręcić nieco na wschód.... mniej więcej w połowie drogi między Warszawą a Lwowem, blisko granicy z Roztoczem, obok teatru Gardzienice, za 3 górką. Traficie????