Grzecho Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 agata51 napisał(a):To nie jest wygórowana cena! :multi: Właściciel od Czesia z Warszawy mówił że cena za kastrację w stolicy to 300 zeta!!! :crazyeye: Quote
madcat1981 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przelewy do Pati-c oraz Ani wyszedły;) z mego konta Quote
madcat1981 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przepraszam za off-topic, ale czasu coraz mniej, a na wątku nic konkretnego się nie dzieje. Szkoda takiego psa, zobaczcie sami: http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-wawer-znaleziono-starszego-psa-na-przystanku-pkp-anin-pilnie-dt-na-juz-135205/ Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Konguś woli Panie od Panów, takze wcale się nie dziwie ,że oszczekał nowego właściciela:diabloti: kastracja wiele pomoże jesli chodzi o znaczenie w domu;) Quote
agata51 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przejdzie mu to sikanie! Długa podróż, nowe miejsce - zgłupiał troszeczkę i tyle. 3 lata w schronie robi swoje. Quote
Onaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przepraszam za małego offika, ale czy ktoś z Was zna i może polecić dobry dt lub hotelik niedaleko morze - najlepiej Świnoujście i okolice ? W schronisku jest starszy, schorowany pies - pilnie potrzeba go wyciągnąć z tego schronu. Ale nie wiadomo gdzie go umieścić. Jak coś wiecie to dajcie znać, proszę. Quote
panbazyl Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kochani czytajcie posty!!! Córka pani Danuty mieszka w Poznaniu- chyba oczywiste ,ze nie bedzie go wiozła tam aby zrobić zabieg;) A domu raczej nie maja stołu operacyjnego:diabloti: Kastracja musi odbyc się w Zgorzelcu i tylko czekamy na info jakie tam sa ceny. czytamy czytamy!! I o Poznaniu pamiętamy!!! Ale idą święta, więc ludzie się spotykają przecież!!!!:loveu: a stołu operacyjnego w domu nie musi przecież być (=na szczęście!!!) Mojego kota "załatwił" wet u mnie w domu na stole do gry w karty.... to znaczy jego jaja.... przy odrobinie samozaparcia i podstawowych zasadach higieny można i w "polowych warunkach". Dodam , ze kot po zabiegu zrobił się miłym domowym stworzeniem. (nie znaczy terenu, nie śmierdzi, pilnuje się domu, jest czysty - co znaczy tyle - ze chłop bez jaj jest aniołem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
agata51 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przynajmniej uniknąłby stresu związanego z wizytą w lecznicy. W końcu kobitki też w domu rodzą! ;) Quote
magda222 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Bumel już Wam zdała relację z mojej wczorajszej rozmowy z panią Danutą. Dodam tylko,że w głosie nowej pani Kongulca słychać było szczęście :loveu: Myślę,że wszystko będzie dobrze.Łobuzowi potrzeba kilka dni aklimatyzacji po prostu.W jego życiu zaszło ostatnio sporo zmian i chłopakowi trochę się przewróciło w głowie od nadmiaru zainteresowania nim.Przez 3 lata nic się nie działo a tu taka akcja :loveu: Chłopak czuje się gwiazdą i rządzi ;) Za kwiecień wpłacę jeszcze 50 zł,więc pula na kastrację i czyszczenie ząbków się powiększy. Quote
Onaa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Żeby ten nowy domek Cię zawsze kochał piesku :). Quote
madcat1981 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Grzecho, 30 zł jest już u mnie. Dziękujemy:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Wpłynęły do mnie pieniążki za hotel-dzięki!! Ciesze się bardzo,że nowa Pani zadowolona!! :loveu: I Konguś na pewno tez , bo ma w końcu kogos kto może go miziac od rana do wieczora:) Quote
bumel Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 magda222 napisał(a): Za kwiecień wpłacę jeszcze 50 zł,więc pula na kastrację i czyszczenie ząbków się powiększy. Super Madziu:loveu:, zaraz zaktualizuję pierwszy post i zobaczymy, co tam mamy w skarpecie na chwilę obecną... A nie myślał ktoś z Was, żeby wybrać się na zbliżające się niechybnie wakacje do Czech:cool1:? I aby czasem nie przez Zgorzelec:cool1:? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bumelku jak mi za sponsorujesz wakacje to ja bardzo chętnie:diabloti::evil_lol: Quote
bumel Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Ciesze się bardzo,że nowa Pani zadowolona!! :loveu: I Konguś na pewno tez , bo ma w końcu kogos kto może go miziac od rana do wieczora:) No zamykam oczy i widzę tego czekoladowego przecinka, jak wywala właśnie brzusio do góry i mruży oczy z rozkoszy. Żadne zdjęcia niepotrzebne do tego:cool3: Quote
bumel Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']bumelku jak mi za sponsorujesz wakacje to ja bardzo chętnie:diabloti::evil_lol: Poczekaj, tylko zagram w sobotę w totka, wyggram cosik i masz to jak w banku:evil_lol:. Ej, teraz pomyślałam, ze fajnie byłoby wynająć taki "wesoły autobusik". Powiedzmy, wyruszyłby z Olsztyna (Madcat jako driver:p), potem zahaczył o Brodnicę i zgarnął stamtąd Anię, następnie stolica (wsiadam ja i Agat21 chyba też, zdaje mi się:cool3:), kolejny przystanek: Łódź - zgarniamy Agatkę, i prujemy do Tychów: tam mamy łatwo, bo za jednym zamachem zgarniemy Madzię i Grzecha (a może i Grażynka się skusi) no i potem droga już prosta - nach Zgorzelec:p Ah, zapomniałam o najważniejszym: atrakcje umilające drogę zapewnione:drinking: :cunao::chlup::popcorn::beerchug::knajpa::drink1: :cunao: (strasznie mi się podobają te emotioikonki, wreszcie mam dobry powód, zeby je użyć) Jak się Kongusie zapatrujecie na taką wycieczkę? Kurcze, tylko muszę o tym totku pamiętać... Nie wiem tylko, gdzie Pan Bazyl pomieszkuje, może by się z nami zabrał? Kojarzę, że tam zaspy, zawieruchy i braki prądu się zdarzają, to chyba gdzieś z boczku, no ale może damy radę? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 o tak , tak!! graj ciotka graj :knuje: :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Mnie sie też podoba. A prawdę mówiąc emotikonki z piwkiem podobają mi się bardziej niż wizja mnie jako drivera.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piszę to by uprzedzić że kierowca ze mnie... ech, szkoda gadać. Prawko to ja chyba za pięĸne oczy dostałam a nie za kompetencje:shake::evil_lol: Jako pasażer - no problem, jade z wami!!! Quote
agata51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']o tak , tak!! graj ciotka graj :knuje: :evil_lol: To i ja zagram. Pomysł bardzo mi się podoba. Quote
bumel Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 madcat1981 napisał(a):Mnie sie też podoba. A prawdę mówiąc emotikonki z piwkiem podobają mi się bardziej niż wizja mnie jako drivera.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słusznie Koleżanko Droga mówisz, niby czemu masz być pokrzywdzona i piwka się po drodze nie napić. Wynajmiemy drivera, w końcu kaski z totka wystarczy:razz: Quote
bumel Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='madcat1981'] Dziewczyny, dziś po raz kolejny złamano moje serce:placz: Popatrzcie na tego psa i... popatrzcie na te niebieskie kraty. One towarzyszyły przez tą chyba gorszą część pieskiego życia i Timo, i Kongo... i Merlinowi:placz: Logowanie do nasza-klasa.pl Wprost przepiękny pies, jak to mozliwe, ze jest juz tyle lat w schronisku:-o Merlin ma swój wątek na dogo? Ma ogłoszenia? Quote
madcat1981 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Agata, suuuuper emotka:) Dziewczyny, dziś po raz kolejny złamano moje serce:placz: Popatrzcie na tego psa i... popatrzcie na te niebieskie kraty. One towarzyszyły przez tą chyba gorszą część pieskiego życia i Timo, i Kongo... i Merlinowi:placz: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
panbazyl Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Merlin. Ale super imię! Czarodziej Merlin!!!! Quote
panbazyl Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Podoba mi sie ten wesoły autobus!!! Tyle, ze do mnie musiałby skręcić nieco na wschód.... mniej więcej w połowie drogi między Warszawą a Lwowem, blisko granicy z Roztoczem, obok teatru Gardzienice, za 3 górką. Traficie???? Quote
Recommended Posts