Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ws. Kongulka - poczekamy, aż Lolka wróci z wyjazdu, to może ruszymy z kastracją psiunia. Nie ma co takich jajeczek wielkanocnych trzymać za długo, bo się jeszcze zaśmierdną:cool3:

Offik Merlinkowy:
przez święta zrobiłyśmy wspólnie z Kasią (madcat1981) sporo ogłoszeń Merlinkowi, trzymajcie kciuki, żeby przyniosły mu domek:p

Aha, jeżeli ktoś z Was ma możliwość pomóc podnosząc jego ogłoszenie smsem, to serdecznie zapraszam. Na stronie: adopcje.org jest coś takiego jak wykopywanko, jeżeli wejdziecie na tę stronę i na woj. śląskie:

do adopcji Śląskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

i nie zobaczycie Merlinka na samej górze, możecie posłać na niego smska i wskoczy wtedy na początek:

Wykopywanko

Chesz pomóc temu zwierzakowi? - wykop go na pierwsze miejsce na liście zwierząt do adopcji w danym województwie, a jego szansę na znalezienie domu znacznie wzrosną!

Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.25899 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT.

Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom.

Wczoraj wyslalam, a dzisiaj już spadł gdzieś daleko w dół, tyle psinek czeka w śląskim na dom...zresztą jak w każdym województwie:shake:.

Posted

Merlinowi pomagamy od niedawna "równolegle". Nawet ne wiedziałam, czy warto o tym pisać. Ja bym była za tym, by skupić siłę EKIPY na pomocy psom bardziej poszkodowanym przez los. Merlin pewnie znajdzie dom lada dzień, to po prostu czuć, bo pies jest piękny. A taki olsztyński Yogulek na przykład?:cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/yogi-w-typie-briarda-polowe-zycia-spedzil-w-schronisku-czy-ma-jeszcze-szanse-olsztyn-133505/

No co on biedny ma zrobić. Drugi wątek mu zamiera. Oczywiście wybierzecie sami, ja się dostosuję, bo dla mnie jakoś mniejsze znaczenie ma któremu psu pomagam, wazne żeby się udawało (:stupid:?).

Posted

sonikowa napisał(a):
Damy radę pociągnąc dwa wątki. Co to dla nas ;-) Zaraz wchodze na Yogulca.

No pewnie, że damy radę:razz:.

Yogi, przygotuj się na wizytę nowych odwiedzających:p

Posted

madcat1981 napisał(a):
Bumel ty złośliwa jesteś;):diabloti: Wiesz dobrze, że nie mam czasu się tam w końcu wybrać:evil_lol::diabloti:

No wirtualnie to myślę, że chyba każdy znajdzie chwilkę...

Posted

bumel - a powiedz mi - bo wyslalam sms-ska i dostalam wiadomosc, ze wiadomosc moja dostarczona i ze kod potwierdzajacy to....

czy z tym kodem trzeba cos jeszcze zrobic ?

Posted

t_kasiek napisał(a):
bumel - a powiedz mi - bo wyslalam sms-ska i dostalam wiadomosc, ze wiadomosc moja dostarczona i ze kod potwierdzajacy to....

czy z tym kodem trzeba cos jeszcze zrobic ?

Dziękuję Ci bardzo za tego smska:loveu:

ja też byłam zdziwiona, jak dostałam ten kod, bo raczej nie jest on do niczego potrzebny.

Posted

[quote name='t_kasiek']nie ma za co - niewiele zrobilam...

Jak dla mnie, całkiem sporo:p, a ponieważ Merlin nie ma swojego wątku, a jednak chciałabym, żeby jak najwięcej osób trzymało za niego kciuki, to wkleję to tutaj:

To jest internetowe wydanie dzisiejszego Metra, opis tylko taki zwyczajny, może zbyt zwyczajny:roll:.... ale i tak b. proszę zaciskać za Merlinka kciuki i za telefony chętnych do tego, by dać mu dobry domek.

Posted

Też trzymam kciuki za Merlinka !!!
Szkoda tylko, że mało napisano w ogłoszeniu o jego charakterze.
A w ogóle to jak Wam się udało umieścić pieska w Metrze ?

Posted

brak wiadomości to też wiadomość, tylko jaka???? Bo albo jest tak super, ze Pani nie ma czasu zadzwonić, albo jest tak kiepsko że Pani nie chce dzwonić... Ja myślę, ze to pierwsze!!!!