kuba123 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 sorry za offa ale brak nam pomysłów http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sam-do-weta-nie-pojdzie-siedzi-w-klatce-ranny-pies-135386/ Quote
madcat1981 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ale sympatyczny ten Mikser:D Co u Kongo, czy się mu Święta w nowym domciu podobały? Quote
bumel Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Jak dla mnie Mixer to rasowy wilczarz:p Też myślę ciągle o Kongusiu i o tym jak mu się wiedzie... Quote
panbazyl Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 myślę, ze Kongulec jajeczka pomalował, bo wie, ze ich koniec niebawem:diabloti::diabloti::diabloti: Kongo - co tam nowego???? daj głos! Quote
bumel Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ws. Kongulka - poczekamy, aż Lolka wróci z wyjazdu, to może ruszymy z kastracją psiunia. Nie ma co takich jajeczek wielkanocnych trzymać za długo, bo się jeszcze zaśmierdną:cool3: Offik Merlinkowy: przez święta zrobiłyśmy wspólnie z Kasią (madcat1981) sporo ogłoszeń Merlinkowi, trzymajcie kciuki, żeby przyniosły mu domek:p Aha, jeżeli ktoś z Was ma możliwość pomóc podnosząc jego ogłoszenie smsem, to serdecznie zapraszam. Na stronie: adopcje.org jest coś takiego jak wykopywanko, jeżeli wejdziecie na tę stronę i na woj. śląskie: do adopcji Śląskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa i nie zobaczycie Merlinka na samej górze, możecie posłać na niego smska i wskoczy wtedy na początek: Wykopywanko Chesz pomóc temu zwierzakowi? - wykop go na pierwsze miejsce na liście zwierząt do adopcji w danym województwie, a jego szansę na znalezienie domu znacznie wzrosną! Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.25899 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT. Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom. Wczoraj wyslalam, a dzisiaj już spadł gdzieś daleko w dół, tyle psinek czeka w śląskim na dom...zresztą jak w każdym województwie:shake:. Quote
sonikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dziewczyny (i Grzechu ;-)), to teraz jest akcja dla Merlinka? Trzymam kciuki i będę się starała pomagać. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Merlin jest przepiękny!! Mały, kudłaty-mam nadzieję,że charakter tez niczego sobie;) Na pewno wysle smsa. Quote
madcat1981 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Merlinowi pomagamy od niedawna "równolegle". Nawet ne wiedziałam, czy warto o tym pisać. Ja bym była za tym, by skupić siłę EKIPY na pomocy psom bardziej poszkodowanym przez los. Merlin pewnie znajdzie dom lada dzień, to po prostu czuć, bo pies jest piękny. A taki olsztyński Yogulek na przykład?:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/yogi-w-typie-briarda-polowe-zycia-spedzil-w-schronisku-czy-ma-jeszcze-szanse-olsztyn-133505/ No co on biedny ma zrobić. Drugi wątek mu zamiera. Oczywiście wybierzecie sami, ja się dostosuję, bo dla mnie jakoś mniejsze znaczenie ma któremu psu pomagam, wazne żeby się udawało (:stupid:?). Quote
sonikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Damy radę pociągnąc dwa wątki. Co to dla nas ;-) Zaraz wchodze na Yogulca. Quote
bumel Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 sonikowa napisał(a):Damy radę pociągnąc dwa wątki. Co to dla nas ;-) Zaraz wchodze na Yogulca. No pewnie, że damy radę:razz:. Yogi, przygotuj się na wizytę nowych odwiedzających:p Quote
madcat1981 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Bumel ty złośliwa jesteś;):diabloti: Wiesz dobrze, że nie mam czasu się tam w końcu wybrać:evil_lol::diabloti: Quote
agata51 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 madcat1981 napisał(a):yyy, jeszcze niezamaco;) Już ja wiem, za co. ;) Quote
bumel Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 madcat1981 napisał(a):Bumel ty złośliwa jesteś;):diabloti: Wiesz dobrze, że nie mam czasu się tam w końcu wybrać:evil_lol::diabloti: No wirtualnie to myślę, że chyba każdy znajdzie chwilkę... Quote
t_kasiek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 bumel - a powiedz mi - bo wyslalam sms-ska i dostalam wiadomosc, ze wiadomosc moja dostarczona i ze kod potwierdzajacy to.... czy z tym kodem trzeba cos jeszcze zrobic ? Quote
bumel Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 t_kasiek napisał(a):bumel - a powiedz mi - bo wyslalam sms-ska i dostalam wiadomosc, ze wiadomosc moja dostarczona i ze kod potwierdzajacy to.... czy z tym kodem trzeba cos jeszcze zrobic ? Dziękuję Ci bardzo za tego smska:loveu: ja też byłam zdziwiona, jak dostałam ten kod, bo raczej nie jest on do niczego potrzebny. Quote
bumel Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='t_kasiek']nie ma za co - niewiele zrobilam... Jak dla mnie, całkiem sporo:p, a ponieważ Merlin nie ma swojego wątku, a jednak chciałabym, żeby jak najwięcej osób trzymało za niego kciuki, to wkleję to tutaj: To jest internetowe wydanie dzisiejszego Metra, opis tylko taki zwyczajny, może zbyt zwyczajny:roll:.... ale i tak b. proszę zaciskać za Merlinka kciuki i za telefony chętnych do tego, by dać mu dobry domek. Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Też trzymam kciuki za Merlinka !!! Szkoda tylko, że mało napisano w ogłoszeniu o jego charakterze. A w ogóle to jak Wam się udało umieścić pieska w Metrze ? Quote
madcat1981 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Też jestem ciekawa:) Mam nadzieję, że Kongo się nie obrazi że my tak o Merlinie na Kongowym wątku. Ale jak nie ma wiadomości to co robić? Quote
panbazyl Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 brak wiadomości to też wiadomość, tylko jaka???? Bo albo jest tak super, ze Pani nie ma czasu zadzwonić, albo jest tak kiepsko że Pani nie chce dzwonić... Ja myślę, ze to pierwsze!!!! Quote
Recommended Posts