Alaskan malamutte Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Teraz, anecik napisał: Oby się Poluni udało - Święta w nowym domu :) Byłoby cudownie!! aneciku, trzymaj kciuki!!! Quote
elik Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Polunia, domek już o tobie wie, już na ciebie czeka :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Mam info od Gemmei, że wizyta najprawdopodobniej w czwartek. Kciuki bardzo potrzebne Quote
elik Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 (edited) 37 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Mam info od Gemmei, że wizyta najprawdopodobniej w czwartek. Kciuki bardzo potrzebne Łojjjj toż to cały tydzień czekania :( No ale jak się nie da wcześniej, to lepiej późno, niż wcale :) To kciukamy :) Edited December 9, 2016 by elik Quote
Tyśka) Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Ależ szykuje się nam tydzień pełen emocji... ;) Quote
Gemmei Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Wizyta wstępnie we wtorek... ale wtedy tylko z Panią. A chyba wolimy, żeby było ze wszystkimi członkami rodziny? ;) To bodajże w w czwartek Pan będzie w domu. Zdzwonię się jeszcze z Panią w poniedziałek. 1 Quote
elik Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 10 godzin temu, Gemmei napisał: Wizyta wstępnie we wtorek... ale wtedy tylko z Panią. A chyba wolimy, żeby było ze wszystkimi członkami rodziny? ;) To bodajże w w czwartek Pan będzie w domu. Zdzwonię się jeszcze z Panią w poniedziałek. Oczywiście, że najlepiej, gdy podczas wizyty obecni są wszyscy domownicy więc jeśli jest to możliwe dopiero w czwartek, to czekamy :) 1 Quote
Murka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Super, trzymam kciuki:) Choć coś czuję, że wizyta to będzie tylko formalność... pani wczoraj do mnie dzwoniła, pytała się m.in. jaką karmę suni kupić:) Akurat będzie też na dniach (chyba jutro) wizyta w Płocku dla innego pieska - to jeden kierunek, więc mogłyby dwa psiaki pojechać:) Quote
Tola Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 O 10.12.2016 o 10:08, elik napisał: Oczywiście, że najlepiej, gdy podczas wizyty obecni są wszyscy domownicy więc jeśli jest to możliwe dopiero w czwartek, to czekamy :) Tez jetem tego zdania. Trzymam mocno kciuki, az mi się nie chce wierzyć, ze Pola ma szansę na domek. Dziękuję Havanka i Alaskan za pomoc - nie dałabym teraz rady. Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 2 godziny temu, Tola napisał: Tez jetem tego zdania. Trzymam mocno kciuki, az mi się nie chce wierzyć, ze Pola ma szansę na domek. Dziękuję Havanka i Alaskan za pomoc - nie dałabym teraz rady. Po to się ma Przyjaciół, żeby pomagali, gdy nam ciężko :) Quote
elik Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Czyli dziś wizyta :) Chyba w czwartek ? A może się mylę. Quote
Havanka Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Czyli dziś wizyta :) Dziś odbyłaby się bez pana domu, więc została przełożona na czwartek. Quote
agat21 Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Zerknęłam na pierwszą stronę z rozliczeniami, żeby sobie przypomnieć, czy już w tym miesiącu na Polę płaciłam, czy nie, i - tu zaskoczenie - bo moja deklaracja stała jest wpisana w kwocie 10 zł, podczas gdy ja płacę co miesiąc po 20 zł....?? Quote
Anula Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 2 godziny temu, agat21 napisał: Zerknęłam na pierwszą stronę z rozliczeniami, żeby sobie przypomnieć, czy już w tym miesiącu na Polę płaciłam, czy nie, i - tu zaskoczenie - bo moja deklaracja stała jest wpisana w kwocie 10 zł, podczas gdy ja płacę co miesiąc po 20 zł....?? agat21 zjedź na 1 stronie do postu anecik.Tam jest konkretne rozliczenie. Quote
Tola Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 O 13.12.2016 o 15:55, agat21 napisał: Zerknęłam na pierwszą stronę z rozliczeniami, żeby sobie przypomnieć, czy już w tym miesiącu na Polę płaciłam, czy nie, i - tu zaskoczenie - bo moja deklaracja stała jest wpisana w kwocie 10 zł, podczas gdy ja płacę co miesiąc po 20 zł....?? Być może to moja wina, tak wpisałam chyba na początku, nie wiem skąd mi sie to wzięło - zaraz sprawdzę post, w którym deklarowałaś kwotę. No i juz poprawiam. Quote
Havanka Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Już dzisiaj wieczorem będziemy znały wynik wizyty. Bardzo się denerwuję, bo Pola to suczka wyjątkowo wrażliwa. Razem z Wami zaciskam mocno kciuki ! Quote
Tyśka) Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 I ja pamiętam o Poli... :) Czekamy na wieści powizytowe. Quote
Recommended Posts