Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)
37 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Mam info od Gemmei, że wizyta najprawdopodobniej w czwartek. Kciuki bardzo potrzebne  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony kciuki

Łojjjj toż to cały tydzień czekania :( No ale jak się nie da wcześniej, to lepiej późno, niż wcale :)

To kciukamy :)

Edited by elik
Posted

Wizyta wstępnie we wtorek... ale wtedy tylko z Panią. A chyba wolimy, żeby było ze wszystkimi członkami rodziny? ;) To bodajże w w czwartek Pan będzie w domu. Zdzwonię się jeszcze z Panią w poniedziałek.

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, Gemmei napisał:

Wizyta wstępnie we wtorek... ale wtedy tylko z Panią. A chyba wolimy, żeby było ze wszystkimi członkami rodziny? ;) To bodajże w w czwartek Pan będzie w domu. Zdzwonię się jeszcze z Panią w poniedziałek.

Oczywiście, że najlepiej, gdy podczas wizyty obecni są wszyscy domownicy więc jeśli  jest to możliwe dopiero w czwartek, to czekamy :)

• Upvote 1
Posted

Super, trzymam kciuki:) Choć coś czuję, że wizyta to będzie tylko formalność... pani wczoraj do mnie dzwoniła, pytała się m.in. jaką karmę suni kupić:)

Akurat będzie też na dniach (chyba jutro) wizyta w Płocku dla innego pieska - to jeden kierunek, więc mogłyby dwa psiaki pojechać:)

Posted
O 10.12.2016 o 10:08, elik napisał:

Oczywiście, że najlepiej, gdy podczas wizyty obecni są wszyscy domownicy więc jeśli  jest to możliwe dopiero w czwartek, to czekamy :)

Tez jetem tego zdania.

Trzymam mocno kciuki, az mi się nie chce wierzyć, ze Pola ma szansę na domek.

Dziękuję Havanka i Alaskan za pomoc - nie dałabym teraz rady.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Tez jetem tego zdania.

Trzymam mocno kciuki, az mi się nie chce wierzyć, ze Pola ma szansę na domek.

Dziękuję Havanka i Alaskan za pomoc - nie dałabym teraz rady.

Po to się ma Przyjaciół, żeby pomagali, gdy nam ciężko :) 

Posted

Zerknęłam na pierwszą stronę z rozliczeniami, żeby sobie przypomnieć, czy już w tym miesiącu na Polę płaciłam, czy nie, i - tu zaskoczenie - bo moja deklaracja stała jest wpisana w kwocie 10 zł, podczas gdy ja płacę co miesiąc po 20 zł....?? 

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Zerknęłam na pierwszą stronę z rozliczeniami, żeby sobie przypomnieć, czy już w tym miesiącu na Polę płaciłam, czy nie, i - tu zaskoczenie - bo moja deklaracja stała jest wpisana w kwocie 10 zł, podczas gdy ja płacę co miesiąc po 20 zł....?? 

agat21 zjedź na 1 stronie do postu anecik.Tam jest konkretne rozliczenie.

Posted
O 13.12.2016 o 15:55, agat21 napisał:

Być może to moja wina, tak wpisałam chyba na początku, nie wiem skąd mi sie to wzięło -  zaraz sprawdzę post, w którym deklarowałaś kwotę.

No i juz poprawiam.