Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasne ,że w tej sytuacji czekamy! później mogłyby się przyplątać jeszcze jakieś niespodzianki... jak dobrze ,że Pola jest pod taką troskliwą i profesjonalną opieką :)

Posted
Godzinę temu, Bogusik napisał:

Kochani,rozliczyłam bazarek i dla Poli przypadnie 247,80zł

anecik,Anula ma Twoje konto,więc jak tylko wpłyną pieniążki to proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/334966-rozliczam-wielkanocno-wiosenne-cudeńka-do-130316/

Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Poli :)

jak wpłyną oczywiście potwierdzę na wątku.

Posted

Tola prosiła mnie wczoraj, żebym napisała na wątku, że nie zapomniała o psiakach, a nie ma Jej ponieważ Teść w bardzo ciężkim stanie po udarze leży w szpitalu. Jak tylko czas Jej na to pozwoli, pojawi się na watkach.

Tolu głowa do góry, trzymajcie się.

Nikt nic nie pisze na wątku psiaków zamojskich więc nie mam linku do tego wątku. Jeśli  ktoś ma, to bardzo proszę napiszcie  z jakiego powodu Tola nie pojawia się na wątku.

EDIT

Znalazłam link do zamojszczaków w profilu Toli i już tam napisałam

Posted

Elu - bardzo dziękuję.

Teść niestety wczoraj zmarł, święta będą bardzo smutne :(

Życzę wszystkim spokojnych  Świąt, spędzonych  z najbliższymi

kartka1.jpg.804fbe59c72163e239f7d1faecee

Posted
18 godzin temu, Tola napisał:

Elu - bardzo dziękuję.

Teść niestety wczoraj zmarł, święta będą bardzo smutne :(

...

Tolu, głębokie wyrazy współczucia :(  Nasi bliscy odchodzą, ale na zawsze zostają w naszych sercach. Siły wytrwania i ukojenia w nadchodzących dniach Tolu.

Posted

I ja życzę wszystkim zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt.

Niech Wiara, Nadzieja i Miłość,

tak pięknie i trwale łączce się z przesłaniem Świąt Wielkiej Nocy, 

będą zawsze obecne w Waszym życiu.

pisanki.jpg.486dc31e09580b28ca3bd6d40b25

jajka wielkanocne.gif

Posted

Otrzymałam dziś zapytanie w sprawie Poli:

"Potrzebuje małego pieska ,raczej suki do pilnowania domu z ogródkiem. Mieszkałby albo na klatce schodowej albo w garażu. Mieszkam w Warszawie Rembertów."

Aż mnie korci, zeby odpisać pani po łacinie...

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Havanka napisał:

Otrzymałam dziś zapytanie w sprawie Poli:

"Potrzebuje małego pieska ,raczej suki do pilnowania domu z ogródkiem. Mieszkałby albo na klatce schodowej albo w garażu. Mieszkam w Warszawie Rembertów."

Aż mnie korci, zeby odpisać pani po łacinie...

Tak, tylko polska łacina by tu pasowała. I pomyśleć, że babsko pewnie zgarnie tam jakiegoś psiaka, suczkę raczej gif%2Bw%25C5%259Bciek%25C5%2582y.gif

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

Rozumiem korcenie, chyba bym se pofolgowała..

Przydałby sie babie kubeł zimnej wody na ten głupi łeb

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Tak, tylko polska łacina by tu pasowała. I pomyśleć, że babsko pewnie zgarnie tam jakiegoś psiaka, suczkę raczej gif%2Bw%25C5%259Bciek%25C5%2582y.gif

Tak, na pewno baba załatwi sobie w inny sposób jakiegoś biedaka... To jest najgorsze.

5 minut temu, agat21 napisał:

Rozumiem korcenie, chyba bym se pofolgowała..

3 minuty temu, elik napisał:

Przydałby sie babie kubeł zimnej wody na ten głupi łeb

Już zaczęłam sobie folgować, ale się powstrzymałam, bo pomyślałam, ze ten kubeł zimnej wody nauczy ją, jak się maskować i co obiecywać, zeby osiągnąć cel. Ale i tak chcę jej odpisać. Tylko nerwy muszą mi puścić.

Posted
1 minutę temu, Havanka napisał:

...

Już zaczęłam sobie folgować, ale się powstrzymałam, bo pomyślałam, ze ten kubeł zimnej wody nauczy ją, jak się maskować i co obiecywać, zeby osiągnąć cel. Ale i tak chcę jej odpisać. Tylko nerwy muszą mi puścić.

Masz rację, nie zawsze  można powiedzieć, co się myśli.

Posted

A mi to wygląda na podpuchę. Nikt raczej nie pisze wprost od razu, że pies nie będzie miał nawet budy.

A co do Polci, to rozkręca się i nowe zdolności ujawnia:) Potrafi jak kot chodzić po kratach. Nie ma dla niej znaczenia żadna wysokość, pokonuje 2 m. 

Z koopkami lepiej, ale jeszcze zdarzają się gorsze. 

A jak się cieszy, to śmiesznie szczerzy zęby:)

Posted
4 minuty temu, Murka napisał:

A mi to wygląda na podpuchę. Nikt raczej nie pisze wprost od razu, że pies nie będzie miał nawet budy.

A co do Polci, to rozkręca się i nowe zdolności ujawnia:) Potrafi jak kot chodzić po kratach. Nie ma dla niej znaczenia żadna wysokość, pokonuje 2 m. 

To niefajnie chyba. Czyli jak znajdzie domek z ogrodem i będzie sobie chciała wyjść to ogrodzenie dla niej nie będzie przeszkodą,

Posted

Myślę, że po płocie z pionowych sztachet nie wyjdzie, ale siatka czy panele z drutu nie stanowią dla niej przeszkody - wdrapuje się. To typ kombinatora nie lubiącego ograniczeń/zamknięcia i na pewno będzie działać zostawiona sama w domu czy na ogrodzie.

Posted
18 minut temu, Murka napisał:

Nie, to nie jest podpucha. Pierwsze pani zapytanie było: " Potrzebuje pieska co narobi trochę hałasu jak ktoś obcy kręci się koło domu.Jeżeli jedna z nich jest taka chętnie odbiorę."

Na moje zapytanie, jakie warunki oferuje suczce, odpisała: " Potrzebuje małego pieska ,raczej suki do pilnowania domu z ogródkiem. Mieszkałby albo na klatce schodowej albo w garażu. Mieszkam w Warszawie Rembertów."