Anula Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Jestem u czarnulek na zaproszenie Toli.Myślę z Bogusik intensywnie o pomocy w postaci bazarku. Quote
elik Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: ... Ja tez rozesłałam, ale na razie tłumu u sunieczek nie ma :( A ja to się musiałam Gabi prosić o adresik do wątku :( Quote
auraa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 zaglądam bez zaproszenia. Czarnulki mają najgorzej........ Quote
Havanka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Dziękuję Tolu za link do wątku. Też będę u czarnulek. Zrobiłam OLX. Może znajdzie się ktoś, kto będzie mógł pomóc. http://olx.pl/oferta/niechciane-zapomniane-dwie-suczki-prosza-o-ratunek-CID103-IDefYvF.html Tak sobie pomyślałam; może warto zrobić wydarzenie na fb? Czy ktoś mógłby się tym zająć? Quote
gluchypies Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Zaglądam do sunieczek. Mam ze dwa pudła fantów na bazarek (głównie ciuchy + parę drobiazgów pozostałych po poprzednich bazarkach), chętnie bym podarowała dla tych suczek. Najlepiej gdyby ktoś z Krakowa chciał zrobić bazarek, bo z wysłaniem pudeł mogę mieć problem. Czy byłby ktoś chętny? Aha, ewentualnie mogę na raty Paczkomatem powysyłać, więc jeśli ktoś może odbierać z Paczkomatów to możemy tak to zrobić. Quote
Tola Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Cieplutko witam kolejne osoby na wątki, wasza obecnośc tutaj z nami na pewno pomoże bardziej skutecznie pomóc bedomniakom. Bardzo dziękuję za oferowana pomoc. Dalszy los suczek nadal niepewny, wciąż szukam miejscadla przynajmniej jednej z nich :( Havanka, gluchypies, Anula, Bogusik, mar.gajko - bardzo dziękuję za pomoc! Mamy po 75 zł na kazdą z suczek stałych deklaracji. Kto moglby zrobic bazaek z fantów od gluchypies? Quote
b-b Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Kto moglby zrobic bazaek z fantów od gluchypies? Nie jestem z Krakowa. Szkoda by było aby głuchypies traciła pieniądze na wysyłkę paczek do kogoś. Quote
elik Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Szczęśliwie zakończyłam bazarek dla Nutelci i psiaków u ulvedinn więc jeśli nie ma chętnych, podejmę się zrobienia bazarku dla suniek. Dodam fanty od Alaskan malamutte, które nie miały nabywcy na tamtym bazarku. Może teraz ktoś je zauważy. Quote
Tola Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 12 minut temu, elik napisał: Szczęśliwie zakończyłam bazarek dla Nutelci i psiaków u ulvedinn więc jeśli nie ma chętnych, podejmę się zrobienia bazarku dla suniek. Dodam fanty od Alaskan malamutte, które nie miały nabywcy na tamtym bazarku. Może teraz ktoś je zauważy. Dziękuję bardzo elik Quote
elik Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Skontaktuję się z gluchypies i dogadamy sprawę :) 1 Quote
terra Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Dziękuję za zaproszenie na wątek i zapisuję się u sunieczek bardzo przypominających schipperke. Może nadmienienie w ogłoszeniu, że w typie rasy zwiększy ich szanse na domek. Quote
Havanka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 17 minut temu, terra napisał: Dziękuję za zaproszenie na wątek i zapisuję się u sunieczek bardzo przypominających schipperke. Może nadmienienie w ogłoszeniu, że w typie rasy zwiększy ich szanse na domek. Terra, dobry pomysł. Nie znałam tej rasy psów. Przeczytałam, ze w Polsce są rzadkością. Ale fakt, te 2 sunie są bardzo do nich podobne. Quote
Alaskan malamutte Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 21 godzin temu, auraa napisał: Czarnulki mają najgorzej........ Nie ulegajmy stereotypom Nasze dziewczynki udowodnią, że jest inaczej i szybko znajdą domki Quote
JOLY Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 4 godziny temu, elik napisał: Szczęśliwie zakończyłam bazarek dla Nutelci i psiaków u ulvedinn więc jeśli nie ma chętnych, podejmę się zrobienia bazarku dla suniek. Dodam fanty od Alaskan malamutte, które nie miały nabywcy na tamtym bazarku. Może teraz ktoś je zauważy. Mogę podarować rzeczy na bazarek dla sunieczek.Mieszkam koło Wieliczki i mogę przywieżc pod wskazany adres, Jeśli jesteś zainteresowana daj znać. Ja o robieniu bazarku pojęcia nie mam.. pozdrawiam www.beardedyork.pl Quote
agat21 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 U Murki miejsce jeszcze nie zwolnione? Quote
Anecik Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 21 minut temu, agat21 napisał: U Murki miejsce jeszcze nie zwolnione? No Kejla jeszcze siedzi. Quote
elik Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 9 godzin temu, JOLY napisał: Mogę podarować rzeczy na bazarek dla sunieczek.Mieszkam koło Wieliczki i mogę przywieżc pod wskazany adres, Jeśli jesteś zainteresowana daj znać. Ja o robieniu bazarku pojęcia nie mam.. pozdrawiam www.beardedyork.pl Dzwoniłam do gluchypies, ale nie odebrała. Napiszę do Niej PW. Jeśli się nie odezwie, to chętnie wezmę fanty od Ciebie,bo sunie będą potrzebowały kasy. Na PW podam Ci mój nr telefonu. Podaj swój, to zadzwonię :) Quote
Anecik Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Z tego wszystkiego "zapomniałam" troszkę o naszych czarnulkach. Ale już jestem. Quote
elik Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 W kraku pada od wczoraj deszcz, a od godziny śnieg :( Nie mogę przestać myśleć o suniach :( Jaka pogoda jest w Zamościu ? Quote
Alaskan malamutte Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Witam, zaglądam do sunieczek. 19 minut temu, elik napisał: Jaka pogoda jest w Zamościu ? Elu, w Zamościu pada deszcz, jest zimno...Nie mogę sobie nawet wyobrazić jak one tam w tym grajdołku wykopanym w ziemi siedzą w taka pogodę ... Quote
elik Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 10 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Witam, zaglądam do sunieczek. Elu, w Zamościu pada deszcz, jest zimno...Nie mogę sobie nawet wyobrazić jak one tam w tym grajdołku wykopanym w ziemi siedzą w taka pogodę ... Tego się właśnie obawiałam Przecież ten grajdołek jest pełen wody Quote
malagos Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Pewnie się schowają pod krzaki jakieś... cholerka, nie mam pomysłu żadnego..... Quote
elik Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 3 minuty temu, malagos napisał: Pewnie się schowają pod krzaki jakieś... cholerka, nie mam pomysłu żadnego..... Krzaki teraz bez liści, to żadna osłona :( :( Quote
Recommended Posts