Anecik Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 2 minuty temu, anica napisał: Jestem u dziewczynki na zaproszenie, dziękuję :) Anecik, wcale się nie dziwię ,że "zwariowałaś" , bo to nie jest takie proste....przejść obok niej nie bardzo wiem jak mogę na tę chwilę pomóc?... może trochę fantów na bazarek? ( a tak a'proppo bazarków, dopłaciłam Ci to porto! tylko nie wiem? na którym bazarku? to chyba było przed tą awarią? nie mam wątku? czy otrzymałaś pieniążek?) napisz proszę, jaki i kiedy byś mogła zrobić bazarek? zapisuję.... Dziękuję za odwiedziny u malutkiej :) Fanty na bazarek możesz na mój koszt przysłać do mnie - jeśli masz ochotę oczywiście :). A za tamten bazarek oczywiście otrzymałam dopłatę - wpisałam na wątku bazarkowym. Quote
anica Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 To proszę przyślij mi dane na PW i w przyszłym tygodniu paczka poleci, o kosztach nawet nie myśl ,jakoś razem, wspólnie... damy radę! przejrzę tylko, żeby było wszystko ładniutkie Quote
Bogusik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 anecik,posprzątaj w skrzyneczce,bo nie można wysłać pw. :) Quote
Nadziejka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 kciuki ogromne z radoscia pomieszane ! tutaj sie raz jeszcze wpisze boc pw nie dziala narazie ... !ciociek anecik a te fanciki ktore masz na bazarus to anecinku moze bys wyczarowalal taki wspolny dla malenkiej , dla Kejluni i Krabunia?masz fajoskie aparaty to zdjecia beda cacy cacy Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Czy maleństwo i pozostałe psiaczki już na miejscu? Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Zaobserwowałam rano, ale musiałam gnać na dyżur w kulturze ;) Witam zatem już oficjalnie u farciary :) Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Witamy serdecznie Gusiaczku :) Podobają mi się dwa imiona Milka i Fartka - Milusia i Fartunia. Zrobię bazarek - na razie roboczo będzie Krówka :) Już są, dojechały!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Do imienia Milka mam sentyment :) .... już we własnym domku, na który się doczekała u Murki Quote
Xibalba Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Jestem i ja na wątku i zapisuję. Proszę koniecznie o zaproszenie na bazarek jeśli będzie. na razie ciężko mi coś zadeklarować, ale pomyślę choć o jednorazowej wpłacie. Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 2 minuty temu, Xibalba napisał: Jestem i ja na wątku i zapisuję. Proszę koniecznie o zaproszenie na bazarek jeśli będzie. na razie ciężko mi coś zadeklarować, ale pomyślę choć o jednorazowej wpłacie. Witaj u krówki Xibalbo. Dziękuję bardzo :) Quote
Nadziejka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 wszystkie skarbunki juz dojechally huraaa Quote
szafirka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Psiaczki już w hoteliku. Krówka jest urocza, też od początku tak o niej mówiłam, jak rozpatrywane było zabieranie psiaków ze schronu. Jest pełna energii, radosna i rozbawiona. Jest malusia, wg książeczki ma 3 miesiące. Jest bardzo brudna, jutro czeka ją kąpiel. Quote
Anula Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Jest śliczna ta nasza królewna.Najważniejsze,że na wolności i niech się cieszy życiem malunia. Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 To ci nasz brudasek maluni. Znowu mi posta zeżarło Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 37 minut temu, szafirka napisał: Cudeńko!!! Quote
bakusiowa Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Myślę, że szybko znajdzie domek.Tylko musi być dobrze prześwietlony. Quote
Bogusik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Teraz będziemy robić rundkę po wątkach 5 piesiów... Cudowna malusia kruszynka :) Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Na szybko bazarek imienny dla krówki. Zapraszamy Quote
Havanka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Maluszek mocno zdziwiony tak dużym terenem do biegania . Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Z tego wszystkiego zapomniałam podziękować szafirce za szybką decyzję odnośnie miejsca dla krówki w hoteliku - miło było poznać :) - więc raz jeszcze dziękuję Haniu za to że znalazłaś miejsce dla maluniej. Oczywiście dziękujemy też Twojemu TZ za transport psiaczków z Wrocławia do Nowej Soli. 1 Quote
Poker Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ale się dzieje ........ Lecę na bazarek imienny. Będę walczyć ,a co ... Quote
Recommended Posts