Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, anica napisał:

Jestem u dziewczynki na zaproszenie, dziękuję :) Anecik, wcale się nie dziwię ,że "zwariowałaś" , bo to nie jest takie proste....przejść obok niej oczko2.gif

nie bardzo wiem jak mogę na tę chwilę pomóc?... może trochę fantów na bazarek? ( a tak a'proppo bazarków, dopłaciłam Ci to porto!  tylko nie wiem? na którym bazarku?  to chyba było przed tą awarią? nie mam wątku?  czy otrzymałaś pieniążek?)

napisz proszę, jaki i kiedy byś mogła zrobić bazarek?

zapisuję....

Dziękuję za odwiedziny u malutkiej :)

Fanty na bazarek możesz na mój koszt przysłać do mnie - jeśli masz ochotę oczywiście :).

A za tamten bazarek oczywiście otrzymałam dopłatę - wpisałam na wątku bazarkowym.

Posted

To proszę przyślij mi dane na PW i w przyszłym tygodniu paczka poleci, o kosztach nawet nie myśl ,jakoś razem, wspólnie... damy radę!

przejrzę tylko, żeby było wszystko ładniutkie:-P

Posted

kciuki ogromne z radoscia pomieszane !0heart.gif

tutaj sie raz jeszcze wpisze boc pw nie dziala narazie ...

!ciociek  anecik a te fanciki ktore masz na bazarus

to anecinku moze bys wyczarowalal taki wspolny

dla malenkiej , dla Kejluni i Krabunia?masz fajoskie aparaty

to zdjecia  beda cacy cacy

Posted

Witamy serdecznie Gusiaczku :)

Podobają mi się dwa imiona Milka i Fartka - Milusia i Fartunia. Zrobię bazarek - na razie roboczo będzie Krówka :)

Już są, dojechały!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jestem i ja na wątku i zapisuję. Proszę koniecznie o zaproszenie na bazarek jeśli będzie. na razie ciężko mi coś zadeklarować, ale pomyślę choć o jednorazowej wpłacie. 

Posted
2 minuty temu, Xibalba napisał:

Jestem i ja na wątku i zapisuję. Proszę koniecznie o zaproszenie na bazarek jeśli będzie. na razie ciężko mi coś zadeklarować, ale pomyślę choć o jednorazowej wpłacie. 

Witaj u krówki Xibalbo. Dziękuję bardzo :)

Posted

Psiaczki już w hoteliku. Krówka jest urocza, też od początku tak o niej mówiłam, jak rozpatrywane było zabieranie psiaków ze schronu. Jest pełna energii, radosna i rozbawiona. Jest malusia, wg książeczki ma 3 miesiące. Jest bardzo brudna, jutro czeka ją kąpiel.

Posted

Z tego wszystkiego zapomniałam podziękować szafirce za szybką decyzję odnośnie miejsca dla krówki w hoteliku - miło było poznać :) - więc raz jeszcze dziękuję Haniu za to że znalazłaś miejsce dla maluniej. Oczywiście dziękujemy też Twojemu TZ za transport psiaczków

z Wrocławia do Nowej Soli.

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_Au_orig.

• Upvote 1