kiyoshi Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Gabrysiu, podobnie jak Gemmei przeniosę z radością swoją stałą deklarację (20 zł) z Daszki na dwójkę nowych podopiecznych:) Quote
b-b Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 5 godzin temu, elik napisał: Jest już uzgodnione, że jutro 4 psiaczki na pewno opuszczą schronisko. 2 pod skrzydła Bogusik i Anecik, i 2 pod skrzydła Gabi79 z moim wsparciem. A ta ostatnie sunia to też okruszek jest :( A kto opiekuje się Keilą i gdzie ona jest ? Ja pomogę na F.B. a jak będzie trzeba to i na dogo. Oszaleć idzie z tym dogo. Tyle się napisałam i wszystko poszła w świat bo dogo na chwilę padło :( tu jest Kejla http://www.dogomania.com/forum/topic/333691-kejla-jako-to%C5%9Bkowa-mia%C5%82a-kawa%C5%82ek-betonu-w-schronie-teraz-ma-nas/ Już poczytałam nowe wątki i wiem jakie psiaczki ruszają jutro po nowe życie :) Wspaniale!!! :) Quote
agat21 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Jestem na zaproszenie. Trzymam kciuki za udaną podróż, zaraz zajrzę na bazarek cegiełkowy. Wiele w tym miesiącu nie mogę, ale grosik wpłacę. A co ze szczeniorkami? One też mają gdzieś jechać, czy zostają w schronie? Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Dogo zwariowało!!!!!!!! szybciutko zapisuję wątek. Z nadzieją że tym razem się zapisze. Wrrrrrrrr :/ Quote
elik Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 8 godzin temu, anecik napisał: 5 godzin temu, kiyoshi napisał: Gabrysiu, podobnie jak Gemmei przeniosę z radością swoją stałą deklarację (20 zł) z Daszki na dwójkę nowych podopiecznych:) 3 godziny temu, b-b napisał: ... tu jest Kejla http://www.dogomania.com/forum/topic/333691-kejla-jako-to%C5%9Bkowa-mia%C5%82a-kawa%C5%82ek-betonu-w-schronie-teraz-ma-nas/ ... Dzięki, poczytam jak wrócę z Olecka :) 22 minut temu, agat21 napisał: Jestem na zaproszenie. Trzymam kciuki za udaną podróż, zaraz zajrzę na bazarek cegiełkowy. Wiele w tym miesiącu nie mogę, ale grosik wpłacę. A co ze szczeniorkami? One też mają gdzieś jechać, czy zostają w schronie? Witaj Agaciu i bywaj na wątku :) Dzięki za wsparcie psiaczków 21 minut temu, Martika@Aischa napisał: Dogo zwariowało!!!!!!!! szybciutko zapisuję wątek. Z nadzieją że tym razem się zapisze. Wrrrrrrrr :/ Dogo mi też zgubiło dzisiaj kilka postów. Quote
mdk8 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 i ja się melduję u psiaczków. Chwilowo jestem spłukana ale będę pamiętać o maluchach. Quote
Nadziejka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 zapraszam na malenki maluczki bazarus perfumki cudne i ksiazki Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Po raz kolejny zapisałam wątki - czy będą, to się okaże Trzymam kciuki, powodzenia ..... okropnie żal małej sunieczki, która jest ze szczeniakami - mam nadzieję, że i do niej los się uśmiechnie Quote
Anula Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 TZ szafirki wyjechał już do Wrocławia po psiaki.Trzymajmy kciuki. Quote
milagros19853201 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 ja poki co moge standardowo wesprzec fanami psiaczki z deklaracja juz troche slabiej w kazdym razie z checia podaruje fanty na bazarek w celu wspomorzenia obu psiakow jakby jakas deklaracja mi sie zwolnila tez bede pamietac w pierwszej kolejnosci o wsoparciu cudnych mordeczek Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 3 godziny temu, Anula napisał: TZ szafirki wyjechał już do Wrocławia po psiaki.Trzymajmy kciuki. zaciskamy :) Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Info od Toli z 11.40 że psiaki już przekazane. A z 12.00 że dzieciaki śpią i są już w drodze do hoteliku :) 1 Quote
anica Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Z rozpędem wpadam na wąteczek! .... czyli chyba rodzina w komplecie? poczytam... zapoznam się... Zapisuję..... Quote
halszka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Cieszę się ogromnie,że psiaczki już bezpieczne :)) Quote
szafirka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Psiaki dojechały, odpoczywają, są cudowne. Sunia spokojniutka, jeszcze trochę przestraszona, bardzo czujna, ale tuli się i prosi o głaski. Chłopczyk też przestraszony, nie chce kontaktu, woli leżeć sobie w kontenerku na osobności. Tola już wcześniej mi mówiła, że on nie jest taki jak inne szczeniaki - nie rzuca się na siatkę i nie krzyczy "weź mnie". Zobaczymy, może taki ma charakter, a może jak zaufa i przyzwyczai się do człowieka, to jego zachowanie się zmieni. 1 Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Haniu, dziękujemy za pierwsze wieści. Widok psiaczków biegających swobodnie, a nie tkwiących za kratami BEZCENNY!!! Widzę, że na dworku Toficzek trzyma się stada. Ja zawsze mam szczęście do strachulców 1 Quote
Bogusik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 To prawda,że na widok biegających wolno psów,od razu buzia się śmieje! :) 1 Quote
maarit Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Bardzo się cieszę ze psiaczki już na miejscu :) Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ale się cieszę, cały dzień myślałam o tej chwili, kiedy zobaczę je wszystkie poza schroniskiem!! Tak - widok bezcenny! Biegnę na pozostałe wątki, żeby nikogo nie pominąć, a mamy teraz kogo odwiedzać Quote
agat21 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Miód w serce :) Może teraz uda mi się na bazarek polecieć, bo wczoraj po moim wpisie tutaj znowu wyskoczył błąd serwera! To naprawdę jest irytujące, czy to naprawdę nie może być inaczej? Czy nikt nie widzi, że to forum to nie jest skupisko idiotek ględzące o najmodniejszych lakierach do paznokci??! Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Agat - ględzenie i trucie o byle czym ma ogromne wzięcie w necie :( Quote
Recommended Posts