Jump to content
Dogomania

Bezunia i Toficzek już mają swoich ukochanych ludzi i są szczęśliwi. Beza zamieszkała we Wrocławiu, Toficzek w Żarach!!!

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Jest już uzgodnione, że jutro 4 psiaczki na pewno opuszczą schronisko. 2 pod skrzydła Bogusik i Anecik, i 2 pod skrzydła Gabi79 z moim wsparciem.

A ta ostatnie sunia to też okruszek jest :(

A kto opiekuje się Keilą i gdzie ona jest ?

Ja pomogę na F.B. a jak będzie trzeba to i na dogo.

Oszaleć idzie z tym dogo. 

Tyle się napisałam i wszystko poszła w świat bo dogo na chwilę padło :(

tu jest Kejla

http://www.dogomania.com/forum/topic/333691-kejla-jako-to%C5%9Bkowa-mia%C5%82a-kawa%C5%82ek-betonu-w-schronie-teraz-ma-nas/

Już poczytałam nowe wątki i wiem jakie psiaczki ruszają jutro po nowe życie :)

Wspaniale!!! :)

Posted

Jestem na zaproszenie. Trzymam kciuki za udaną podróż, zaraz zajrzę na bazarek cegiełkowy. Wiele w tym miesiącu nie mogę, ale grosik wpłacę. A co ze szczeniorkami? One też mają gdzieś jechać, czy zostają w schronie?

Posted
8 godzin temu, anecik napisał:
5 godzin temu, kiyoshi napisał:

Gabrysiu, podobnie jak Gemmei przeniosę z radością swoją stałą deklarację  (20 zł) z Daszki na dwójkę nowych podopiecznych:)

3 godziny temu, b-b napisał:

Dzięki, poczytam jak wrócę z Olecka :)

22 minut temu, agat21 napisał:

Jestem na zaproszenie. Trzymam kciuki za udaną podróż, zaraz zajrzę na bazarek cegiełkowy. Wiele w tym miesiącu nie mogę, ale grosik wpłacę. A co ze szczeniorkami? One też mają gdzieś jechać, czy zostają w schronie?

Witaj Agaciu i bywaj na wątku :) Dzięki za wsparcie psiaczków

21 minut temu, Martika@Aischa napisał:

Dogo zwariowało!!!!!!!! szybciutko zapisuję wątek. Z nadzieją że tym razem się zapisze. Wrrrrrrrr :/

Dogo mi też zgubiło  dzisiaj kilka postów.

Posted

Po raz kolejny zapisałam wątki - czy będą, to się okaże

Trzymam kciuki, powodzenia ..... okropnie żal małej sunieczki, która jest ze szczeniakami - mam nadzieję, że i do niej los się uśmiechnie

Posted

ja poki co moge standardowo wesprzec fanami psiaczki

z deklaracja juz troche slabiej

w kazdym razie z checia podaruje fanty na bazarek w celu wspomorzenia obu psiakow

jakby jakas deklaracja mi sie zwolnila tez bede pamietac w pierwszej kolejnosci o wsoparciu cudnych mordeczek

Posted

Psiaki dojechały, odpoczywają, są cudowne. Sunia spokojniutka, jeszcze trochę przestraszona, bardzo czujna, ale tuli się i prosi o głaski. Chłopczyk też przestraszony, nie chce kontaktu, woli leżeć sobie w kontenerku na osobności. Tola już wcześniej mi mówiła, że on nie jest taki jak inne szczeniaki - nie rzuca się na siatkę i nie krzyczy "weź mnie". Zobaczymy, może taki ma charakter, a może jak zaufa i przyzwyczai się do człowieka, to jego zachowanie się zmieni.

20160213_130144.jpg

20160213_131021.jpg

• Upvote 1
Posted

Haniu, dziękujemy za pierwsze wieści.

Widok psiaczków biegających swobodnie, a nie tkwiących za kratami BEZCENNY!!!

Widzę, że na dworku Toficzek trzyma się stada.

Ja zawsze mam szczęście do strachulców

• Upvote 1
Posted

Ale się cieszę, cały dzień myślałam o tej chwili, kiedy zobaczę je wszystkie poza schroniskiem!!

Tak - widok bezcenny!

Biegnę na pozostałe wątki, żeby nikogo nie pominąć, a mamy teraz kogo odwiedzać http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig.gif

Posted

Miód w serce :) Może teraz uda mi się na bazarek polecieć, bo wczoraj po moim wpisie tutaj znowu wyskoczył błąd serwera! To naprawdę jest irytujące, czy to naprawdę nie może być inaczej? Czy nikt nie widzi, że to forum to nie jest skupisko idiotek ględzące o najmodniejszych lakierach do paznokci??!