Poker Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Wspaniale ,że domek super. Biedny Sheldon na pewno jest skołowany sytuacją. Za parę dni się przyzwyczai. Quote
sylwija Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 11 godzin temu, Poker napisał: Ciekawe kiedy Sheldon spotka się ze swoją rodzinką. Mam nadzieję ,że mnie cioteczki nie pogonią z moją prośbą o zagłosowanie na Joannę Krześlak - Hoogland , młodą , bardzo zdolną kobietę.Znam ją od 15 lat.Drapała się pazurami, by z biednego rejonu kraju dojść do tego co osiągnęła w nauce. Głosowanie jest proste. Joasia jest na samym dole. http://polakroku.nl/stemmen/?resultaat=gestemd Dziękuję i przepraszam. zagłosowano :) taki dzień pełen emocji, stresik zw. z Sheldonem - wziął mnie jakieś 20km przed celem juz na poważnie a od rana: - mąż przywiózł małego kociaka, chyba miesiąca nie ma, historia jakich wiele, na kocim wątku moim jutro wrzucę małą - u weta - dopiero dzisiaj mogłam podjechać zachipować Sheldona, pękły mi spodnie :D - po drodze, bo zatrzymaliśmy się ze dwa razy w lesie, but mi się zaczął rozpadać :D - jak dojechaliśmy - droga w budowie, Ewa uprzedzała zresztą, ale ja wpadłam prawie po kolano w błoto, zapadło się pode mną :D a Sheldon się uchował - bo lżejszy :) ale w kwestii poważnej: jeśli się tu nie uda, to nie wiem, gdzie mogłoby się udać. Sheldon ma szansę na normalność. wiem, że to doceni, zresztą już było widać. Sunia, Raska, bardzo fajna, trochę się najeżyły na początku, ale potem się bawiły. Ludzie świetni, poważni, odpowiedzialni, dzieci rozsądne i bardzo miłe i pozytywnie nastawione. nie wiem, co tu jeszcze napisać, zmęczona jestem, pełna nadziei :) edit: jak pojechaliśmy, trochę popiskiwał i chodził niespokojny, ale potem został zaangażowany w zabawę, rozłożył się do góry brzuchem i mizianko z kilku stron bardzo mu odpowiadało :) będzie miał lepiej, myślę, że szybciutko to poczuje :) 2 Quote
konfirm31 Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Ufff, ufff. Jak to było? Wszystko dobre, co się dobrze kończy! Teraz tylko "i żyli długo i szczęśliwie" :)))) Quote
Baltimoore Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Teraz mooooocne najmocniejsze kciuki :D Zapowiada się najprawdziwszy happy end :D Wiem sylwija, że masz zamęt w głowie i ból w sercu, ale z domkiem będzie kontakt, a Sheldon będzie miał kilka zajmujących się nim osób :D On tak bardzo potrzebował uwagi. Fajnie, że psią koleżankę też ma :D Quote
NikaEla Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Przeczytałam na FB , bardzo się cieszę :) Quote
Poker Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 pewnie zganiany nieziemsko z dziećmi. Fajnie mu. Quote
Nadziejka Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Cudnie maluteczku niezwykly przekochany sciskam za wszystko Quote
Moli@ Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Cudnie...fajny domek trafił się małemu urwisowi, młodzi ludzie (dzieci) plus koleżanka zapewnią mu dużo zajęć :)...ma z kim biegać, ćwiczyć trenować mięśnie ,) Quote
Gusiaczek Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Super wiadomość, ogromnie się cieszę. Wszystkiego najpiękniejszego Sheldonku :) Quote
yolanovi Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Przeczytałam na FB. Bardzo się cieszę. Życzę szczęścia i psiakowi, i jego rodzince. Quote
sylwija Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 rozmawiałam wczoraj z Ewą, pierwszy tydzień w nowym domu przebiegł ok :) Sheldon zakochany w Ewie - chodzi za nią krok w krok, nawet do łazienki,czeka pod drzwiami :D ale też z dziećmi w porządku, z Markiem i Raską, zachowuje się, jakby mieszkał z nimi od zawsze. też widzą, że jest mądry, pojętny Ewa mówi, że się jeszcze docierają, ale jest fajnie :) 2 Quote
konfirm31 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Super :) ) . Ogromnie się cieszę :) . Quote
sylwija Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 edit: jeszcze zacytuję: " jest wspaniały :-) chwilami myślę że my bardziej potrzebowaliśmy jego niż on nas " 2 Quote
sylwija Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 https://www.facebook.com/ewa.trzcinska.54/videos/1424320404249298/ Quote
konfirm31 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Bądź szczęśliwy Sheldonku w swoim wspaniałym domku :) ) Quote
Figunia Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ciesze sie szczesciem Lobuziaka prze-przeogromnie!!!!! :) Quote
anica Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Oby jak najwięcej , takich wieści! Sheldonku, bądź szczęśliwy! :) Quote
sylwija Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 nic dzisiaj nie zrobiłam, co zamierzałam, więc pozostaje mi jedynie przypomnieć o bazarku - może kogoś zainteresuje https://www.facebook.com/events/1290630247675619/ Quote
sylwija Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 daj się we znaki, łobuz jeden :) ale 1 Quote
Poker Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 A co zrobił? Bo na zdjęciu wygląda jak aniołek. Quote
Recommended Posts