Gusiaczek Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Filmik widziałam wczoraj na fb i nie ukrywam, że i mnie łezka wzruszenia się zakręciła ... Quote
sylwija Posted September 17, 2016 Author Posted September 17, 2016 nie uwierzycie, ktoś się zainteresował Sheldonem.. będziemy rozmawiać w poniedziałek. na razie się nie podniecam, bo niestety, Sheldon to nie aniołek, a raczej aniołek i diabełek w jednym :) 2 Quote
kiyoshi Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 2 minuty temu, sylwija napisał: nie uwierzycie, ktoś się zainteresował Sheldonem.. będziemy rozmawiać w poniedziałek. na razie się nie podniecam, bo niestety, Sheldon to nie aniołek, a raczej aniołek i diabełek w jednym :) haha! ale super:) trzymam kciuki z całych sił! Właśnie napisałam mu tekst i zrobiłam olx, ale poczekam do poniedziałku z resztą ogłoszeń, skoro już sie coś ruszyło;) TRZYMAM KCIUKI!!! http://www.olx.pl/oferta/sheldon-szczeniaczek-pelen-radosci-cudowny-trojlapek-szuka-domu-CID103-IDfHaxB.html Quote
sylwija Posted September 17, 2016 Author Posted September 17, 2016 4 minuty temu, kiyoshi napisał: haha! ale super:) trzymam kciuki z całych sił! Właśnie napisałam mu tekst i zrobiłam olx, ale poczekam do poniedziałku z resztą ogłoszeń, skoro już sie coś ruszyło;) TRZYMAM KCIUKI!!! http://www.olx.pl/oferta/sheldon-szczeniaczek-pelen-radosci-cudowny-trojlapek-szuka-domu-CID103-IDfHaxB.html pięknie napisałaś :) dziękuję. można powiedzieć, że trafione w sedno :) tylko teraz Sheldon to ma pewnie ok.1,5 roku, bo znalazłam go pod koniec listopada i wtedy ocenili na max pol roku i pewnie wazy bliżej 14-15 Quote
konfirm31 Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 To i ja się przyłączę z kciukami :)). Tekst Kiyoshi superowy, jak zwykle :), ale poczekajmy z resztą ogłoszeń :). 1 Quote
kiyoshi Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 10 minut temu, sylwija napisał: pięknie napisałaś :) dziękuję. można powiedzieć, że trafione w sedno :) tylko teraz Sheldon to ma pewnie ok.1,5 roku, bo znalazłam go pod koniec listopada i wtedy ocenili na max pol roku i pewnie wazy bliżej 14-15 to juz poprawie;) dzięki że teskt się Wam spodobał...taki sobie wymyśliłam....taki mi pasuje do jego historii... Może akurat ten pierwszy telefon to będzie ten. Tak często bywa! Trzeba wierzyć:) Quote
Poker Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Fajne ogłoszenie. Trzymam kciuki za TEN telefon. Quote
Gusiaczek Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Sylwio, mam nadzieję, że nadeszła dobra passa :) 1 Quote
sylwija Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 wczoraj dzień pełen wrażeń Toffi pojechał do domku spotkanie kociaka samobójcy.. no i.. obiecująca rozmowa w sprawie adopcji Sheldona - dzisiaj wyślę ankietę :) 3 Quote
konfirm31 Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Bardzo się cieszę z informacji o Sheldonie :))) Quote
Poker Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Ale się dzieje. Trzymam kciuki za całokształt. Quote
Baltimoore Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Gratulacje dla Toffiego i mocne kciuki za super domek dla Sheldonka :) Quote
kiyoshi Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 11 godzin temu, sylwija napisał: wczoraj dzień pełen wrażeń Toffi pojechał do domku spotkanie kociaka samobójcy.. no i.. obiecująca rozmowa w sprawie adopcji Sheldona - dzisiaj wyślę ankietę :) tRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ! Quote
sylwija Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 to szukamy kogoś na wizytę pa w miejscowości Myszyniec :) 1 Quote
kiyoshi Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Godzinę temu, sylwija napisał: to szukamy kogoś na wizytę pa w miejscowości Myszyniec :) Super Tylko gdzie ten Myszyniec? Sheldonku oby to byl Twoj domek na reszte zycia Quote
sylwija Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 Myszyniec – miasto w województwie mazowieckim, w powiecie ostrołęckim, położone nad Rozogą. :) ode mnie ok.240 km blizej niz Zgorzelec ;) Quote
konfirm31 Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Sylwio, jeśli nikt inny (bardziej doświadczony/ bliżej mieszkający) się nie zgłosi, to pytałam TZta i powiedział, że może mnie tam zawieźć. Od nas jest 70 - 80 km. Tylko poproszę Ciebie o bardzo dokładne informacje i wytyczne (najlepiej na @), na co mam zwrócić szczególną uwagę. 1 Quote
konfirm31 Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Ok :). Czekamy na innych potencjalnych chętnych na PA, do jutrzejszego popołudnia, a jak nikt inny się nie zgłosi, to pojadę ja z TZtem. 1 Quote
Poker Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Czy przypadkiem Anetek100 nie jest ze Szczytna? Miałaby ok. 40 km Quote
konfirm31 Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 32 minut temu, Poker napisał: Czy przypadkiem Anetek100 nie jest ze Szczytna? Miałaby ok. 40 km Jeśli tak, to ma bliżej i z pewnością ma większe doświadczenie :) Quote
Recommended Posts