Jump to content
Dogomania

Sheldon, psie dziecko, ma rodzinę i dom :) powodzenia, łobuziaku ;)

Recommended Posts

Posted

nie uwierzycie, ktoś się zainteresował Sheldonem..

będziemy rozmawiać w poniedziałek. na razie się nie podniecam, bo niestety, Sheldon to nie aniołek, a raczej aniołek i diabełek w jednym :)

• Upvote 2
Posted
2 minuty temu, sylwija napisał:

nie uwierzycie, ktoś się zainteresował Sheldonem..

będziemy rozmawiać w poniedziałek. na razie się nie podniecam, bo niestety, Sheldon to nie aniołek, a raczej aniołek i diabełek w jednym :)

haha! ale super:) trzymam kciuki z całych sił!

Właśnie napisałam mu tekst i zrobiłam olx, ale poczekam do poniedziałku z resztą ogłoszeń, skoro już sie coś ruszyło;)

TRZYMAM KCIUKI!!!

http://www.olx.pl/oferta/sheldon-szczeniaczek-pelen-radosci-cudowny-trojlapek-szuka-domu-CID103-IDfHaxB.html

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

haha! ale super:) trzymam kciuki z całych sił!

Właśnie napisałam mu tekst i zrobiłam olx, ale poczekam do poniedziałku z resztą ogłoszeń, skoro już sie coś ruszyło;)

TRZYMAM KCIUKI!!!

http://www.olx.pl/oferta/sheldon-szczeniaczek-pelen-radosci-cudowny-trojlapek-szuka-domu-CID103-IDfHaxB.html

pięknie napisałaś :) dziękuję. można powiedzieć, że trafione w sedno :)

tylko teraz Sheldon to ma pewnie ok.1,5 roku, bo znalazłam go pod koniec listopada i wtedy ocenili na max pol roku i pewnie wazy bliżej 14-15

Posted
10 minut temu, sylwija napisał:

pięknie napisałaś :) dziękuję. można powiedzieć, że trafione w sedno :)

tylko teraz Sheldon to ma pewnie ok.1,5 roku, bo znalazłam go pod koniec listopada i wtedy ocenili na max pol roku i pewnie wazy bliżej 14-15

to juz poprawie;) dzięki że teskt się Wam spodobał...taki sobie wymyśliłam....taki mi pasuje do jego historii...

Może akurat ten pierwszy telefon to będzie ten. Tak często bywa! Trzeba wierzyć:)

Posted
11 godzin temu, sylwija napisał:

wczoraj dzień pełen wrażeń

Toffi pojechał do domku

spotkanie kociaka samobójcy..

no i.. obiecująca rozmowa w sprawie adopcji Sheldona - dzisiaj wyślę ankietę :)

tRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!

Posted

Sylwio,  jeśli nikt inny (bardziej doświadczony/ bliżej mieszkający) się nie zgłosi,  to pytałam TZta i powiedział,  że może mnie tam zawieźć.  Od nas jest 70 - 80 km. Tylko poproszę Ciebie o bardzo dokładne informacje i wytyczne (najlepiej na @),  na co mam zwrócić szczególną uwagę. 

• Upvote 1