sylwija Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Sheldon powinien jak najszybciej dom znaleźć, wykończy mnie. To zwariowany szczeniak.. Quote
Gusiaczek Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Sheldon, zlituj się ! wykończona Sylwija to nie to! ;) Quote
sylwija Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 JEGO energia rozpiera wprost niesamowicie, szaleje ja chora, zwierzaki u mnie starsze, specjalnej troski, A ON - świruje Quote
RudyKas Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 No to się trzeba wziąć za szukanie mu domu! :) Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Tak, nie ma zmiłuj - "Sheldon musi odejść" :D Trzymamy kciuki za domek :) Quote
konfirm31 Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Rzeczywiście, nie ten sam :). Wykonałaś ogromną i wspaniałą pracę :). Quote
anica Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 1 godzinę temu, sylwija napisał: to już nie ten sam psiak :) to prawda! 32 minut temu, konfirm31 napisał: Rzeczywiście, nie ten sam :). Wykonałaś ogromną i wspaniałą pracę :). ... bezcenną! Quote
sylwija Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 oczywiście przesada, po prostu został wyleczony za to wcale nie przesada z tym, że mnie wykończy. dzisiaj, mimo zamkniętej bramki na dole, zamkniętych drzwi do pokoju kociego, włamał się - wszedł po schodach, przecisnął się przez otwór w drzwiach dla kotów - wyjadł im jedzenie i nawalił koopę. Koopę robi z nerwów, bo wie, że popełnia przestępstwo. non-stop zaczepia i psy, i koty do zabawy, a one wcale nie mają ochoty, bo nie są już takie rozbrykane w kojcu go nie zamknę, nie puszczę bez smyczy, bo w ogródku biega tylko i szuka kocich koopek, i gania koty -do zabawy. z drugiej strony na placu, też nie mogę, bo tak zaczepia do zabawy, że starsze psiaki tracą cierpliwość do niego, bo strasznie namolny to żywioł .. najbardziej lubię, jak śpi :) Quote
RudyKas Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Ło matko, to faktycznie wesoło z nim... No jak śpi, szczególnie z kotełkiem, to jest przeuroczy :) Quote
konfirm31 Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Młodość, ma swoje prawa ;) - nawet w przypadku trójłapka :). Oby szybko znalazł dom. Quote
sylwija Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 NO właśnie, nawet trudno mieć do niego pretensję. Szczeniak. co nie zmienia faktu, że męczące to. niczym się nie różni od innych szczeniaków, co tam brak łapki czy ciężka przeszłość ;) Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Wczoraj oglądałam zdjęcia Sheldonka, a tu proszę - dzisiaj zrobiłaś sklejkę z moich myśli :) Ovo nadal jest absorbująca, ale to już nie to co było (chociaż nadal za piłką mogłaby biegać całymi dniami) - ma cztery lata i zrozumiała (niedawno! ;)), że nie oznacza właśnie nie! np. nie ma zabawy teraz :) Kocham tę wariatkę bardzo, ale gdybym miała teraz adoptować psiaka - na pewno byłby w wieku dojrzałym Quote
sylwija Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 tylko złudne, bo to są chwile a teraz np. wziął pudło, gryzł je i podrzucał, w końcu na kanapę je wrzucił i tu tarmosi..z zapałem dużym.. Quote
Poker Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Też tak uważam ,że zdjęcie z kotem jest idealne do ogłoszenia. nieważne co robi z pudłem. Dzieciak to dzieciak ,a pewnie jeszcze z ADHD. Nie mogłabym już mieć na stałe szczeniaka. Quote
zachary Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 To zdjęcie z wtulonym kotem jest....bezcenne! Quote
sylwija Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 tyko wciąż nam ogłoszeń brakuje, tzn. opisu ja też wolę dorosłe już psy czy koty Quote
halszka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 12 godzin temu, b-b napisał: 12 godzin temu, b-b napisał: Idealne zdjęcie do ogłoszenia :) Ja nie wiem co ta ciocia Sylwija tu wypisuje na temat Sheldonka toż to aniołeczek ;)))) Quote
sylwija Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 ściema z tym aniołeczkiem - tylko, jak śpi :) diabła ma za skorą, czy jakoś tak ;) 1 Quote
Gusiaczek Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Godzinę temu, sylwija napisał: ściema z tym aniołeczkiem - tylko, jak śpi :) diabła ma za skorą, czy jakoś tak ;) o, ponoć mam podobnie 1 Quote
sylwija Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 to może chcesz Sheldonka? do kompletu ;) zrozumiecie się doskonale :) 2 Quote
sylwija Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 9 godzin temu, sylwija napisał: to może chcesz Sheldonka? do kompletu ;) zrozumiecie się doskonale :) Gusiaczku, nie obraziłaś się, mam nadzieję>? :) Magda W. z fb przygotowała tekst do ogłoszeń, co Wy na to? ja na pewno bym tytuł zmieniła - to ja błagam o dom na niego ;) Tytuł: Sheldonek psie dziecie błaga o domek. Tekst : Sheldon to psie dziecie, ma 6 - 7 miesięcy, waży niecałe 10 kg. Mimo, iź to młody piesek bardzo dużo wycierpiał w swym krótkim życiu. Piesek został znaleziony w bardzo złym stanie. Był zagłodzony, wycieńczony i miał połamane łapki. Najprawdopodobniej ktoś się nad nim znęcał lub został potrącony przez samochod. Miał liczne złamania zarówno nowe jak i stare. W wyniku tych złamań trzeba było amputować pieskowi przednią łapkę. Na tylnia przeszedł operację. Łącznie piesek jest po 4 zabiegach. Sheldonej mimo iź jest trółapkiem jest typowym energicznym szczeniaczkiem. Potrzebuje wyrozumiałych, cierpliwych i odpowiedzialnych opiekunów. Piesek bardzo dużo przeszedł zasługuje na cudowny dom i wspaniałych ludzi. Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
Recommended Posts