Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, sylwija napisał:

to już nie ten sam psiak :)

to prawda!serduszka.gif

32 minut temu, konfirm31 napisał:

Rzeczywiście, nie ten sam :). Wykonałaś ogromną i wspaniałą pracę :).

... bezcenną!serduszka.gif

Posted

oczywiście przesada, po prostu został wyleczony

za to wcale nie przesada z tym, że mnie wykończy. dzisiaj, mimo zamkniętej bramki na dole, zamkniętych drzwi do pokoju kociego, włamał się - wszedł po schodach, przecisnął się przez otwór w drzwiach dla kotów - wyjadł im jedzenie i nawalił koopę. Koopę robi z nerwów, bo wie, że popełnia przestępstwo.

non-stop zaczepia i psy, i koty do zabawy, a one wcale nie mają ochoty, bo nie są już takie rozbrykane

w kojcu go nie zamknę, nie puszczę bez smyczy, bo w ogródku biega tylko i szuka kocich koopek, i gania koty -do zabawy. z drugiej strony na placu, też nie mogę, bo tak zaczepia do zabawy, że starsze psiaki tracą cierpliwość do niego, bo strasznie namolny

to żywioł ..

najbardziej lubię, jak śpi :)

Posted

NO właśnie, nawet trudno mieć do niego pretensję. Szczeniak. co nie zmienia faktu, że męczące to. niczym się nie różni od innych szczeniaków, co tam brak łapki czy ciężka przeszłość ;)

Posted

Wczoraj oglądałam zdjęcia Sheldonka, a tu proszę - dzisiaj zrobiłaś sklejkę z moich myśli :)

Ovo nadal jest absorbująca, ale to już nie to co było (chociaż nadal za piłką mogłaby biegać całymi dniami) - ma cztery lata i zrozumiała (niedawno! ;)), że nie oznacza właśnie nie! np. nie ma zabawy teraz :) Kocham tę wariatkę bardzo, ale gdybym miała teraz adoptować psiaka - na pewno byłby w wieku dojrzałym

Posted

Też tak uważam ,że zdjęcie z kotem jest idealne do ogłoszenia. nieważne co robi z pudłem. Dzieciak to dzieciak ,a pewnie jeszcze z ADHD.

Nie mogłabym już mieć na stałe szczeniaka.

Posted
12 godzin temu, b-b napisał:
12 godzin temu, b-b napisał:

10911264_1120356021317362_22828115433683

Idealne zdjęcie do ogłoszenia :)

Ja nie wiem co ta ciocia Sylwija tu wypisuje na temat Sheldonka toż to aniołeczek ;))))

Posted
9 godzin temu, sylwija napisał:

to może chcesz Sheldonka? do kompletu ;) zrozumiecie się doskonale :)

Gusiaczku,

nie obraziłaś się, mam nadzieję>? :)

Magda W. z fb przygotowała tekst do ogłoszeń, co Wy na to?

ja na pewno bym tytuł zmieniła - to ja błagam o dom na niego ;)

Tytuł: Sheldonek psie dziecie błaga o domek. Tekst : Sheldon to psie dziecie, ma 6 - 7 miesięcy, waży niecałe 10 kg. Mimo, iź to młody piesek bardzo dużo wycierpiał w swym krótkim życiu. Piesek został znaleziony w bardzo złym stanie. Był zagłodzony, wycieńczony i miał połamane łapki. Najprawdopodobniej ktoś się nad nim znęcał lub został potrącony przez samochod. Miał liczne złamania zarówno nowe jak i stare. W wyniku tych złamań trzeba było amputować pieskowi przednią łapkę. Na tylnia przeszedł operację. Łącznie piesek jest po 4 zabiegach. Sheldonej mimo iź jest trółapkiem jest typowym energicznym szczeniaczkiem. Potrzebuje wyrozumiałych, cierpliwych i odpowiedzialnych opiekunów. Piesek bardzo dużo przeszedł zasługuje na cudowny dom i wspaniałych ludzi. Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej.