sylwija Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 dzisiaj z domu pracuję, to leży obok na podusi, grzeczniutki, taki skarbuś :) Quote
sylwija Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 28 minut temu, Baltimoore napisał: Drzwi by się przydały pancerne, jak przy moich kotach. One też nie cierpią być zamykane :( A czasem mus jest. koty niektóre, to sobie same otwierają, jak nie zamknięte na klucz :) Quote
Baltimoore Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 O tak, mieliśmy kotę, która skakała na klamkę. Teraz mamy jednego kota, który zrzuca różne rzeczy, żeby usłyszeć i go wypuścić oraz dwa koty, które są mistrzami w otwieraniu drzwi składanych (wiedzą gdzie nacisnąć) i ogromnych ciężkich drzwi przesuwnych od szaf. W drzwiach od pokoi wydrapują sobie szczelinę przy futrynie, tam gdzie były wcześniej musiało to dawać efekty. U nas też daje, jesteśmy wyczuleni na dźwięk drapania :D Zwłaszcza w nocy świetnie słychać :D Quote
sylwija Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 całkiem wiosenne pozdrowienia :) a wracając do kotów - potrafią wysuwać szuflady, otwierać szafki, drzwi.. w sumie wszystkiego można się spodziewać ;) oczywiście nie każdy, bo nie każdemu się chce ;) Quote
sylwija Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 właśnie wróciliśmy z ostatniego dzisiaj spacerku i .. Sheldon pierwszy raz, przynajmniej w moje obecności, podniósł nogę przy siusianiu dorasta dzieciak :) dodam jeszcze, że przy tym musiał stanąć całym ciężarem na tej tylnej operowanej łapce, i dał radę Quote
Poker Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Dzielny chłopak ,mężnieje pod każdym względem. Quote
Poker Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Sheldonek biega i do tego chyba jak szalony !! Quote
b-b Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 2 godziny temu, sylwija napisał: jak struś pędziwiatr ;) Poczekajmy aż mu ponton z szyi spadnie to dopiero pokaże jak się szybko bieda :D Quote
sylwija Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 ciekawe, czy uda mi się przejść pod Aronem? a może z tej strony? 1 Quote
Baltimoore Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Teraz widać, że on nieduży, słodziak :D Świetne zdjęcie w psim galopie :D I z kotem :D I oczywiście z Aronem :D Quote
doris66 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ależ z niego fajny mały chłopaczek. I zuch prawdziwy. Quote
Gusiaczek Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Gdyby Zelda stała tyłem do Sheldona pękłabym ze śmiechu ;) Pozdrawiam całe Towarzycho :) Quote
halszka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 ooo matulu jaką ma minkę :))) "patrzcie i podziwiajcie" :)))) 1 Quote
anica Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Uwielbiam takie foty!... i ta jego "mina" Quote
Livka Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Na moim koncie leżało sobie 20 zł od Agaty Balu, które wpłaciła na psiaka w dużej potrzebie, myślę, że nie miałaby nic przeciwko temu, że dołożyłam je do skarbonki Sheldona :) Dziękujemy Agato ! Quote
Recommended Posts