Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
28 minut temu, Baltimoore napisał:

Drzwi by się przydały pancerne, jak przy moich kotach.

One też nie cierpią być zamykane :(

A czasem mus jest.

koty niektóre, to sobie same otwierają, jak nie zamknięte na klucz :)

Posted

O tak, mieliśmy kotę, która skakała na klamkę.

Teraz mamy jednego kota, który zrzuca różne rzeczy, żeby usłyszeć i go wypuścić oraz dwa koty, które są mistrzami w otwieraniu drzwi składanych (wiedzą gdzie nacisnąć) i ogromnych ciężkich drzwi przesuwnych od szaf. W drzwiach od pokoi wydrapują sobie szczelinę przy futrynie, tam gdzie były wcześniej musiało to dawać efekty. U nas też daje, jesteśmy wyczuleni na dźwięk drapania :D Zwłaszcza w nocy świetnie słychać :D

Posted

całkiem wiosenne pozdrowienia :)

12565633_1109771949042436_80287758609184

a wracając do kotów - potrafią wysuwać szuflady, otwierać szafki, drzwi.. w sumie wszystkiego można się spodziewać ;) oczywiście nie każdy, bo nie każdemu się chce ;)

Posted

właśnie wróciliśmy z ostatniego dzisiaj spacerku i ..

Sheldon pierwszy raz, przynajmniej w moje obecności, podniósł nogę przy siusianiu

dorasta dzieciak :)

dodam jeszcze, że przy tym musiał stanąć całym ciężarem na tej tylnej operowanej łapce, i dał radę

Posted
2 godziny temu, sylwija napisał:

jak struś pędziwiatr ;)

Poczekajmy aż mu ponton z szyi spadnie to dopiero pokaże jak się szybko bieda :D

Posted

Na moim koncie leżało sobie 20 zł od Agaty Balu, które wpłaciła na psiaka w dużej potrzebie, myślę, że nie miałaby nic przeciwko temu, że dołożyłam je do skarbonki Sheldona :)

Dziękujemy Agato !