Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, halszka napisał:

Pieniążki za moje fanty na bazarku cioci b-b przelałam (30zł) proszę o potwierdzenie tu na wątku oraz na bazarku kiedy będą na koncie :)

Te 30 złotych wpisałam do dochodu z bazarku i tam będą one dodane do całości utargu wiec trzeba uważać aby one nie były liczone dwa.

2 wpłaty od kupujących i 4,50zł jako cegiełka od cioci Halszka :)

PW porozsyłałam teraz czekam na informacje na bazarkowym wątku od cioci Livka kto wpłacił i komu mogę już fanty wysyłać :)

Posted

Fundacja Hospicjum dla Kotów Bezdomnych

dała konto, korzystam ze zniżek fundacyjnych w lecznicy, udostępnili Sheldona na swoim fb

dzisiaj strasznie mnie umęczył - coraz gorzej zmieniać ten opatrunek, Sheldon kładzie się, zwisa bezwładnie, nie chce stać w ogóle, coraz trudniej normalnie. a siedziałam w domu, bo gorączka rano, więc i też ja się kiepsko czułam i on tak zwisał.. ciężki chyba ze 3 x bardziej, a ja dla odmiany jakby bez sił..

A jutro muszę jechać normalnie z rana, więc zobaczymy, czy grzeczny będzie

jak jestem w domu, to on taki spokojny, miły, nic nie rozrabia :) tylko ta zmiana opatrunku, a konkretnie już bandażowanie - lignina mi się rwie, on zwisa., :D teraz to już się śmieję, ale myślałam, ze się popłaczę

Posted

Cóż, rzadko który z naszych podopiecznych, ułatwia nam życie, chociaż bywaja i takie. Sheldon ma ogromne szczęście , że trafił na Sylwiję i niech to szczęście trwa i doprowadzi go do najlepszego własnego domu :)

Posted
2 godziny temu, NikaEla napisał:

niestety bazarek z karmą light jest nieudany, grosika nie bedzie

atulek dała 50zł (pośle na konto Fundacyjne) i przekazała karme do dalszej licytacji :)

Posted
2 godziny temu, NikaEla napisał:

atulek dała 50zł (pośle na konto Fundacyjne) i przekazała karme do dalszej licytacji :)

Posted
5 godzin temu, NikaEla napisał:

może dlatego, że coś z dogo się dzieje, ja np. wchodze w te rózne zawartości i nie znajduje tych watkow, w ktorych uczestniczylam

od czasu tej wiekszej awarii, to jakas loteria

r

Posted

pisałam o Sheldonie - dzisiejszych wrażeniach i w ogóle się nie zapisało/./

więc znów:

dzisiaj był bardzo długo sam w pokoju zamknięty, jak pojechałam do pracy. Spodziewałam się .. nieważne ;) a naprawdę nie narozrabiał. coś zrzucił, skotłował narzutę na kanapie, ale ogólnie spoko/

za to, tak się ucieszył, jak wróciłam, tak się radował, skakał, że zawarczał w końcu  na Fiolkę, która po prostu też się cieszyła, że Pańcia w końcu w domu. Czyli zazdrośnik.

no i już po spacerku, po ogarnięciu, co ważniejsze , w tym zmiana opatrunku, Sheldon dostał jeść w pokoju, razem z KiKĄ, wszystko ładnie i ok

potem był w tym pokoju zamknięty jakieś 10-15 min. dawałam jeść innym psom

i - kooopa na środku pokoju,.. a podobno psy nie są złośliwe, tylko koty.

Posted

Psy też potrafią narobić może nie tyle złośliwie co z zazdrości. Nasza Loczka często leje z zazdrości. Straszą ją wtedy ,że odwiozę do schroniska,ale niewiele sobie z tego robi.