Soema Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Marlena:) napisał(a):Ale brzydale:diabloti:...Soema,Ty to masz szczęście:eviltong:... I tu też jesteś :crazyeye: nie da się uciec przed Tobą... Zaraz ciąg dalszy sesji :cool1: Quote
Marlena:) Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Soema napisał(a):I tu też jesteś :crazyeye: nie da się uciec przed Tobą... Zaraz ciąg dalszy sesji :cool1: Jestem Twoim przekleństwem:diabloti: Quote
halbina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 wspieramy... chudzinki wyglądają zupełnie jak moje hienki z Zamoscia... wyrosły na takie panny: http://www.dogomania.pl/forum/f85/zamoscianki-wreszcie-u-siebie-na-wlosciach-obie-panny-w-swoich-domkach-111546/index52.html Quote
irenaka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Soema:loveu: Dziękuję za mail, jak zwykle musiałam pobeczeć sobie jak zdjęcia zobaczyłam. Dziewczynki są śliczne, tylko żeby się jeszcze domki na najwyższym poziomie znalazły to będzie pełnia szczęścia. Dużo Cię pracy czeka z tymi maluchami więc za Ciebie też kciuki trzymam, żeby Ci energii wystarczyło. Quote
Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dziękujemy :) :oops: To są bardzo mądre, urocze pannice. Już jest na pewno dużo lepiej, bo gryzą wszystko. Jak dziś będę wychodzić, to muszę wszystko poupychać, gdzieś po szafkach.:razz: najgorzej z fotelem i samą szafą. Muszę nowe gryzaki kupić, bo tamte zniknęły :roll: Jak do jutra nie przejdzie kaszel, to wybierzemy się do weta. Przy okazji obetniemy pazurki :diabloti: Irenko, to ja Ci nie będę wysyłać już zdjęć :oops::roll: trzeba się śmiać, że dziewczyny uratowały te psiaki :) Halbinko, dzięki za odwiedziny :) na tym pierwszym zdjęciu to bardzo podobna psina do Sigmy.. Quote
irenaka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Soema napisał(a): ... Muszę nowe gryzaki kupić, bo tamte zniknęły :roll:... :evil_lol::evil_lol: Przyznaj, że sama zjadłaś a teraz na dziewczynki zwalasz:evil_lol: Quote
Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 irenaka napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Przyznaj, że sama zjadłaś a teraz na dziewczynki zwalasz:evil_lol: To jakieś pomówienia są :shake: ja sobie nie życzę! Ja gotuję rosołki psom - jedzą lepiej niż krakowscy studenci, sama zapominam, że muszę coś zjeść.. A tu takie coś...:roll: Quote
Marlena:) Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Żadne pomówienia!! irenaka nareszcie odkryła Twoje prawdziwe ja!! A kto je frytki o północy? :evil_lol: A małpa oskarżała mnie o to,że ja moim podjadam:diabloti: p.s. ja też Cie kocham:evil_lol: Quote
jogi Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Soema na razie dawaj antybiotyk i się nie martw. On jest bardzo mocny. Skoro mają apetyt, nie mają gorączki to idzie ku lepszemu. Jak im kaszel nie minie do piatku to się będziemy martwić wtedy;) Quote
Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Marlena Tobie to coś powiedzieć..:roll::oops: Nie było mnie 3,5h, nie wiem co bym zastała jakbym poszła na wszystkie zajęcia i nie byłoby mnie 7h.. Małe rozerwały pół fotela.. Nie wiem jak to zrobiły :shake: znaczy wiem, ale nie wiem czego.. mają mnóstwo gryzaków, zabawek.. Wyganiałam się z nimi rano, jak wychodziłam szły grzecznie spać. To nie jest mój fotel, tylko właścicielki. Na razie jestem w szoku, ale muszę pomyśleć jak ja go wyniosę w ogóle i zaniosę, gdzieś do tapicera... Obawiam się, że chwilowo będą to ostatnie moje tymczasy, bo nie będzie mnie stać po naprawie na kolejne..:-( Jogi one przeważnie wieczorem i w nocy kaszlą.. Leki elegancką biorą. Quote
Torusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ślicznie wyglądają jak śpią takie słodkie aniołki a jak nie śpią to niezłe diablice,kurcze współczuję Ci z tym gryzieniem jak tak dalej pójdzie to pół domu zdemolują :diabloti: Quote
Tola Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Szczeniorki nie do poznania:loveu: Nie widac kosteczek:loveu: Cuda czynicie dziewczyny:loveu: Quote
Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jutro wstawię kolejne foty, bo dziś się próbuję uczyć..:roll: psy w miarę wyrozumiałe póki co ;) jeśli następnym razem będę chciała wziąć 2 szczeniory, proszę palnąć mnie w blond łeb :oops: kolejna bida, o ile będzie ma być jedna i malusieńka. Na razie dziś nie kaszlały, straszne przytulanki z nich :) domki w kolejce powinny stac. Szanowna Bazyliah, jak tam Twoje? Quote
Marlena:) Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Soema napisał(a):Marlena Tobie to coś powiedzieć..:roll::oops: To z miłości :placz::loveu: Kondolencje z powodu fotela :roll:... Quote
Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Marlena:) napisał(a):To z miłości :placz::loveu: Kondolencje z powodu fotela :roll:... Dziwny sposób okazywania miłości :-o z fotelem muszę zdążyć zanim właścicielka przyjedzie po pieniądze w kwietniu. Jeszcze nie mam pomysłu jak to zrobić.:shake: Jogi podałaś książeczki?:razz: Quote
Tola Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Wspczuje z powodu fotela:roll: Bazyliah jak Iwa i Iwan_ Quote
halbina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 no tak... dwa szczeniory i do tego zagłodzone, to i wszystkożerne... :roll: Quote
Soema Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 halbina napisał(a):no tak... dwa szczeniory i do tego zagłodzone, to i wszystkożerne... :roll: ale ja je karmię..:oops: i gryzaki mają, misia itp..:roll: Quote
Soema Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jako, że swój koc wrzuciły w różne mało ciekawe rzeczy musiały się zadowolić.. Nancy posłanie jednak za małe Quote
funia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Świetne te zdjęcia.Na zdjęciach wyglądają na takie grzeczniusie a to zbóje zwyczajne są:evil_lol:No fotel ładnie pochlastały:shake: One zawsze tak razem śpią? Quote
Recommended Posts