Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asior napisał(a):jak to pani Beata Cię wyprosiła :crazyeye:?? Moje początki na dogo nie były zbyt udane.. długa historia. Powiedziała po prostu żebym poszła jak jestem z tymi ludźmi umówiona, żebym zamieszania nie robiła. To poszłyśmy ;) Quote
irenaka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiu!:loveu: A gdzie są te aukcje ogłaszane i jakie są zasady uczestnictwa? Nigdzie na dogo tego nie wyczytałam:shake: Trzeba się gdzieś zapisywać? Bo może któregoś psiaka z Krzyczek będę mogła na taką aukcję zabrać? Quote
Asior Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 no chyba k.....wa zartujesz!!!!!!!!!!!!!! Przecież to JA załatwiałam Ci miejsce i byłaś tam legalnie ależ się wkur...łam :angryy: Quote
Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asior napisał(a):no chyba k.....wa zartujesz!!!!!!!!!!!!!! Przecież to JA załatwiałam Ci miejsce i byłaś tam legalnie ależ się wkur...łam :angryy: Nic się nie stało. Alfa siała zamieszanie, a psiaków było sporo, no i ona miała potencjalny dom, który wybrał ją, a nie tego podpalanego psiaka... Następnym razem trzeba by pomyśleć jak to bardziej rozgłośnic, bo to niby Rynek, a ciężko zobaczyć. Będzie następny raz? A ten kamerzysta to skąd?:roll: Quote
Asior Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 od Pani Magdy Hejdy :) będziesz sławna :evil_lol: Quote
Soema Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asior napisał(a):od Pani Magdy Hejdy :) będziesz sławna :evil_lol: o kujdee..:oops: Quote
Torusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Super wieści ja również przyłączam się do gratulacji,jak dobrze że chociaż te maleństwa dało się uratowac :loveu: Quote
Recommended Posts