Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska w Zamościu trafiło 5 szczeniaków.
Szczeniaki są w bardzo złym stanie, to chodzące szkielety:-(
Bez matki, wynędzniałe - w schronie nie mają szans na przeżycie.
Bez szybkiej pomocy zginą!!!
2 sunie pojechały do jogi:-(
W schronie zostało 2 szczeniaki!!!

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś zabrałam szczeniaka z zamojskiego schronu. Stan jest tragiczny. Tam pozostało jej rodzeństwo, a ja nie mogłam ich zabrać:placz: Mała jest zagłodzona, ma początek krzywicy, ale jest wesoła garnie się do człowieka.

Kochani potrzebujemy Dt dla siostry i braciszka mojej Alfy

Popatrzcie sami, zdjecia jednak nie oddają stanu maluszka.

Alfa

Posted

ewab napisał(a):
Chyba trzeba je szybciutko odrobaczyć (brzuch jest jak balon) - nie ma sensu karmić robali zamiast psa.

też od razu pomyślałam ze w tych brzuszkach aż się roi od robaków...:-(

Posted

Koniecznie trzeba maluchy odrobaczyc, a poza tym wiecej danych potrzeba. W jakim sa wieku, jakie sa przewidywania co do ich przyszlej wielkosci.
No i jesli to mozliwe - fotki tych, ktore jeszcze zostaly w schronie.

Posted

ten brzuch ma od jedzenia u mnie;)
ze schronu przyjechała jak niteczka, a wet schroniskowy powiedział, że jest odrobaczona. ja powtórze odrobaczanie, za kilka dni

Posted

Dzięki za odzew :)

Jogi jak damy na imię tej suni?:razz: Kupic im karmę, czy na początek dostaną wyprawkę? Ogłaszać już Sigmę? Ile one mogą mieć, popytam ludzi, którzy wcześniejszymi szczeniakami się interesowali.

Posted

Soema idziemy za alfabetem
Jest Sigma to i Alfa jest:evil_lol:
nic nie kupuj, ode mnie karmę dostana na początek. Sigmę można ogłaszać. Wiesz myślę, że ona ma koło 3 mc-y, bo własnie wypadają jej pierwsze siekacze. A Alfa jest w tym samym wieku. Z tym że Sigma będzie mniejsza, tak pod kolano, a Alfa do kolana;)

sigmę juz przedstawilam w watku AgiG

Posted

Ale jestem młotek.. to z nadmiaru nieprzyjemnych wrażeń, nie zauważyłam imienia.. :oops: To ja ogłoszę jutro Sigmę na paru portalach.. Dasz radę zrobić jej jeszcze jakieś foty? One troszkę podobne się wydają.. Alfa bawi się z nią?

posty skaczą:angryy:

Posted

dziewczyny, wyślijcie mi większe te zdjęcia to moze na szybko im allegro pykne.....
Powiedzcie mi?? zamość daleko od krakowa?? Bo mogła bym ich zdjęcia wysłać do programu kundel bury, ale on dopiero w czwartek... wytrzymają one??? :(

Posted

jogi napisał(a):
Zamość jest daleko, ale to nie wazne, bo te maluchy i tak w przyszły piątek jadą do krakowa do Soemy na DT. Moga przyjechac dzień wczesniej:razz:
Gdyby znalazły dom przez Kundla, to może Soema wziełaby dwa pozostałe:razz:

Zdjęcia bedą w poniedziełek rano. Bo ja dziś o 3 rano wyjezdzam na 2 dni, a szczeniorki pojechały juz do mojej teściowej.

Wszystkie szczeniorki są już wyciagniete ze schronu??dobrze zrozumiałam?/jesteście kochane cioteczki...bardzo kochane..:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zamość jest daleko, ale to nie wazne,
te dwa ze schronu nie nadaja się za bardzo do programu, bo są za słabe i chore, ale jeśli byłaby taka możliwość to moje maluchy by skorzystały.
w przyszły piątek jadą do Krakowa do Soemy na DT. Mogą przyjechac dzień wczesniej:razz:
Gdyby znalazły dom przez Kundla, to może Soema wziełaby dwa pozostałe:razz:

Zdjęcia bedą w poniedziełek rano. Bo ja dziś o 3 rano wyjezdzam na 2 dni, a szczeniorki pojechały juz do mojej teściowej.

Posted

goniu niestety nie są:-(
były 4 ja zabrałam dwa i dwa zostały. te moje dwa mają jechac na tymczas do Soemy, bo ja w Polsce jestem na chwilę, ale gdyby wcześniej znalazły DS to myślę, że do Soemy mogłyby pojechać te dwa pozostałe