Soema Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Bystre te psy :lol: ehh ale u mnie zawsze "na skargę" lecą do mojego TŻ. On jest ten wyrozumiały :) ja nic nie psuje, nie miałam dostępu do dogo, bo serwer "too busy" i widziałam na mailu co piszecie, a tu takie zamieszanie :roll: sama pewnie psujesz.:eviltong: Quote
funia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jwst mały biedny szczeniak ,którego znaleziono w Szczebrzeszynie na ulicy .Co z nim zrobić :shake:Może uda mi sie dziśiaj to wrzuce zdjęcie Quote
funia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dzięki dziewczyny za nasze szkieletorki zamojskie:lol: Quote
Soema Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Gdyby to tylko ode mnie zależało, to bym wzięła go..:roll: przy większej liczbie szczeniąt to już wsio jedno, o ile nie trzeba ich karmić - każdego z osobna. Współlokatorki już w ogóle, by zwątpiły we mnie.. psiak ma już 2 miesiące? Czy młodszy? Quote
Soema Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Od 12 dziewczyny u mnie :) wyszalały się, teraz śpią.. Mam komplet leków, karmę.. Jestem po dluugim, ciekawym spacerze :eviltong: oczywiście z Jogi :lol: Quote
Soema Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 funia napisał(a):Jak przerzucic zdjęcie z maila tu na wątek?? Musisz ściągnąć na kompa i wtedy normalnie jak każde.. Quote
Soema Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wyślij mi, spróbuję.. [email protected] A surykatki są kochane :loveu: Quote
Bazyliah Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 bestie już raz dziennie dostają suche, dziś lub jutro wrzucę zdjęcia. A dziś do mnie przyjeżdżają 2 kocięce szkielety - niech mnie ktoś dobije... :-( Quote
Soema Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Nikt Cię nie dobije, bo jesteś im potrzebna :eviltong: jak wrócę to zdam relacje z postępu dziewuch :) może uda mi się foty wstawić. Quote
Soema Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Po kurczaku już koopki obu dziewczyn są stałe :cool1: rano jeszcze po karmie suchej, Sigma robiła takie "plackowate". Niestety, nadal psiny kaszlą. Dostają leki, które przywiozła Jogi i antybiotyk, który kupiłyśmy. Mam nadzieję, że będzie poprawa. Alfa ciężko oddycha jak śpi, chrapie, charczy i stara się to odkrztusić. Dziś wypluła sporo gęstej śliny. Sigma też kaszle :roll: Apetyt mają nieziemski. Ciągle szukają jedzenie, dużo piją. Sikają grzecznie na podkład. Quote
funia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kulturalne dzieciaki z Zamoscia:cool3: Wysłałam Toli na maila zdjęcia tego szczeniaka ,baba podobno chciała go już w piatek wyrzucić na przystanek autobusowy bo już go nie chce :mad:[znalazła go na przystanku jakieś 2 tyg. temu}Ma je wstawic jak wróci Quote
funia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ale jaja ,patrze strona wczesniej a tam jest zdjęcie :crazyeye:To ja juz nie wiem jak to zrobiłam .Wczoraj jak patrzyłam to nic nie było.:oops:A może ja mam duże problemy ze wzrokiem:cool1: Quote
Soema Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 funia napisał(a):Ale jaja ,patrze strona wczesniej a tam jest zdjęcie :crazyeye:To ja juz nie wiem jak to zrobiłam .Wczoraj jak patrzyłam to nic nie było.:oops:A może ja mam duże problemy ze wzrokiem:cool1: Funiu jakie zdjęcie? Ja nic nie widzę..:oops::roll: Quote
Tola Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Tyle się tu wydarzyło, a ja nieobecna:oops: Mamy problemy z podpisaniem umów wolontariackich w schronisku, a wszystko przez skargę pracowników. Podobno nasze dziewczyny "rozbiegają się po schronisku i tylko obserwują":mad: No i przede wszystkim stresują pracowników:crazyeye: Nikt nie widzi ile te dziewczyny tam się narobią; sprzataja w budach, w boksach, odsnieżają. Miałam doła...:roll: Quote
Tola Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 funia napisał(a):Ale jaja ,patrze strona wczesniej a tam jest zdjęcie :crazyeye:To ja juz nie wiem jak to zrobiłam .Wczoraj jak patrzyłam to nic nie było.:oops:A może ja mam duże problemy ze wzrokiem:cool1: Ja tez nie widzę:roll: Zdjecia od funi wrzucam na jej watek szczeniaków Cieszę sie ze maluszki maja apetyt. A moze jakies zdjecia:cool3: Quote
Soema Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tola, trzymajcie się tam dzielnie, bo jesteście potrzebne tym wszystkim bidom. Jesteście jedyną szansą... Będą zdjęcia.. z komórki :oops: sunie kaszlą, ale są radosne z apetytem, bardzo mądre :) Quote
funia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Soema napisał(a):Funiu jakie zdjęcie? Ja nic nie widzę..:oops::roll: Soema to jakieś czary ,wczoraj w miejscu gdzie napisałam ,ze nie moge było zdjęcie a dzisiaj go nie ma .Nic nie czaję ,nic nie piłam :oops: Quote
Soema Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dogo szaleję ;) i portale, co się zdjęcia wstawia... Quote
stonka1125 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 piękne są i wyrażnie widać że zadowolene,i ta nóżka na nóżke:) Quote
Marlena:) Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ale brzydale:diabloti:...Soema,Ty to masz szczęście:eviltong:... Quote
Recommended Posts