Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kolejny spóźniony transport.. Mój tata jutro (poniedziałek) jedzie do Warszawy(dokładnie Rembertów), jak co tydzień zresztą.. Mógłby je wziąć do Rembertowa jeśli.. by je ktoś do Sandomierza przywiózł jutro:roll: jakbym pomyślała wcześniej to sama bym pojechała dziś po nie :-( a jutro już do Krk wracam.. Quote
Figu Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):dzwoniła do mnie Funia, w poniedziałek rano, koło 7 mój mąż jedzie do Siedlec. Powiedział, że jeśli będą w transporterku to on je może przewieźć właśnie tam. Ale stamtąd ktoś musiałby je przejąć od niego od razu, bo on jest tam w podróży słożbowej, nie zna miasta i nie może krążyć. Więc czy byłby ktoś kto z Wawy by nmógł po nie podjechać? Mąż mówi, że to jakieś 100 km, czyli koło 2 godzin spokojnej jazdy. Gdyby ktoś mógł to wszystko by wypaliło. O której godzinie trzeba być w Siedlcach żeby je zabrać? Quote
Bazyliah Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ciotki, tylko ja w poniedziałek ok. 16-stej dopiero będę mogła je wziąć. Wcześniej nie dam rady się wyrwać, mam koszmarnie napięty plan dnia. Mam nadzieję, że się uda dograć, takie chudziny, jak najszybciej powinny trafić na odpasienie. Quote
funia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Figu napisał(a):O której godzinie trzeba być w Siedlcach żeby je zabrać? nie wiem dokładnie ,ale myślę ,że jak w siedlcach jest o 7 rano to pewnie trzeba tam być jakieś parę minut wcześniej:roll:Zaraz się dowiem dokładnie Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Sorki, miałam wyłączony telefon, teraz dopiero napisałam Funi, że o 7 to on stąd wyjeżdża dopiero. W Siedlcach jest koło 10,11:00 - ciężko powiedzie\ć dokładnie, bo różnie mu się zdarza wyjechać no i różnie droga przebiega. Ale mógłby mieć tel. do osoby odbierającej i dać znać jak będzie powiedzmy godzinę przed Siedlcami czy jakoś tak Quote
Tola Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Dziewczyny trzeba jak najszybciej zgrac ten transport, bo my musimy zabrac maleństwa dzisiaj do 18 ze schronu. Czy ktos moze podjechac i odbrac szczeniaki jutro w godz 10 - 11 w Siedlach? Quote
Bazyliah Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Podniosę! Transport Siedlce -Wwa na pn potrzebny! Quote
Tola Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Transport juz jest, teraz trzeba odebrac szczeniaki w Warszawie ok godz 13 - 14 Quote
Tigraa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Doczytałam właśnie ze już macie transport. To dobrze, ale na przyszłość mogę pomóc, jeżdżę pociągiem na tej trasie prawie codziennie. Nie z Siedlec co prawda, tylko po trasie, ale mam tam czwórkę znajomych dogomaniaków, którzy mogą w razie czego pomóc i podrzucić mi psiaki. Pracuję w Warszawie. Quote
Bazyliah Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mamy na jutro transport - na cito potrzebujemy ochotnika, który przetrzyma szczylki w Warszawie w godz. 13.00-15.00. Quote
Figu Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Tola napisał(a):Transport juz jest, teraz trzeba odebrac szczeniaki w Warszawie ok godz 13 - 14 Jutro? Gdzie? mogę je odebrać, mój nr 694481639 Quote
funia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja już czekam na szkieletorki ,za godzinę mąż Toli przywiezie je do mnie na nocke .Poczęstuje biedaki obiadokolacją ,specjalnie dla nich zrobioną :cool3: Quote
Soema Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 funia napisał(a):Ja już czekam na szkieletorki ,za godzinę mąż Toli przywiezie je do mnie na nocke .Poczęstuje biedaki obiadokolacją ,specjalnie dla nich zrobioną :cool3: A zdjęcia zrobisz?:oops: jakiej płci są psiaki? Quote
Bazyliah Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Transport dograny. Jutro odbieram szczeniory :) Figu - dzięki za propozycję, ale osoba je wioząca z Siedlec przetrzyma je do 14.30 - nie będzie już trzeba gnojków wozić po W-wie. I znów gotowanie kurczaka, bleeee ;) Witaminy mam jeszcze, ale to już wet jutro zobaczy, czy te dla chudzielców się nadadzą. Quote
Soema Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No toś się naodpoczywała :eviltong: szampan chociaż dobry był?:razz: Może jak psy dojdą do siebie i by się udało z Metrem którejś, to się uzupełnimy.. Quote
Tola Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 :multi:Szczeniorki (chłopiec i dziewczynka) juz poza schronem, u funi. Potem wstawię zdjęcia. Dziewczyny - dziękuję! Quote
Tola Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Bidulki malutkie:loveu: Widzę ze Maja ma towarzystwo do zabawy:eviltong: Quote
Tola Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Trzeba wybrać imiona dla maluszków:loveu: Zabrane przez jogi dziewczynki to Sigma i Alfa. Czy dalej lecimy alfabetem:cool3: Quote
Recommended Posts