Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny spóźniony transport.. Mój tata jutro (poniedziałek) jedzie do Warszawy(dokładnie Rembertów), jak co tydzień zresztą.. Mógłby je wziąć do Rembertowa jeśli.. by je ktoś do Sandomierza przywiózł jutro:roll: jakbym pomyślała wcześniej to sama bym pojechała dziś po nie :-( a jutro już do Krk wracam..

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
dzwoniła do mnie Funia, w poniedziałek rano, koło 7 mój mąż jedzie do Siedlec. Powiedział, że jeśli będą w transporterku to on je może przewieźć właśnie tam. Ale stamtąd ktoś musiałby je przejąć od niego od razu, bo on jest tam w podróży słożbowej, nie zna miasta i nie może krążyć.

Więc czy byłby ktoś kto z Wawy by nmógł po nie podjechać? Mąż mówi, że to jakieś 100 km, czyli koło 2 godzin spokojnej jazdy. Gdyby ktoś mógł to wszystko by wypaliło.

O której godzinie trzeba być w Siedlcach żeby je zabrać?

Posted

Ciotki, tylko ja w poniedziałek ok. 16-stej dopiero będę mogła je wziąć. Wcześniej nie dam rady się wyrwać, mam koszmarnie napięty plan dnia.

Mam nadzieję, że się uda dograć, takie chudziny, jak najszybciej powinny trafić na odpasienie.

Posted

Figu napisał(a):
O której godzinie trzeba być w Siedlcach żeby je zabrać?

nie wiem dokładnie ,ale myślę ,że jak w siedlcach jest o 7 rano to pewnie trzeba tam być jakieś parę minut wcześniej:roll:Zaraz się dowiem dokładnie

Posted

Sorki, miałam wyłączony telefon, teraz dopiero napisałam Funi, że o 7 to on stąd wyjeżdża dopiero. W Siedlcach jest koło 10,11:00 - ciężko powiedzie\ć dokładnie, bo różnie mu się zdarza wyjechać no i różnie droga przebiega. Ale mógłby mieć tel. do osoby odbierającej i dać znać jak będzie powiedzmy godzinę przed Siedlcami czy jakoś tak

Posted

Dziewczyny trzeba jak najszybciej zgrac ten transport, bo my musimy zabrac maleństwa dzisiaj do 18 ze schronu. Czy ktos moze podjechac i odbrac szczeniaki jutro w godz 10 - 11 w Siedlach?

Posted

Doczytałam właśnie ze już macie transport. To dobrze, ale na przyszłość mogę pomóc, jeżdżę pociągiem na tej trasie prawie codziennie. Nie z Siedlec co prawda, tylko po trasie, ale mam tam czwórkę znajomych dogomaniaków, którzy mogą w razie czego pomóc i podrzucić mi psiaki. Pracuję w Warszawie.

Posted

Tola napisał(a):
Transport juz jest, teraz trzeba odebrac szczeniaki w Warszawie ok godz 13 - 14

Jutro? Gdzie? mogę je odebrać, mój nr 694481639

Posted

Ja już czekam na szkieletorki ,za godzinę mąż Toli przywiezie je do mnie na nocke .Poczęstuje biedaki obiadokolacją ,specjalnie dla nich zrobioną :cool3:

Posted

funia napisał(a):
Ja już czekam na szkieletorki ,za godzinę mąż Toli przywiezie je do mnie na nocke .Poczęstuje biedaki obiadokolacją ,specjalnie dla nich zrobioną :cool3:

A zdjęcia zrobisz?:oops: jakiej płci są psiaki?

Posted

Transport dograny. Jutro odbieram szczeniory :) Figu - dzięki za propozycję, ale osoba je wioząca z Siedlec przetrzyma je do 14.30 - nie będzie już trzeba gnojków wozić po W-wie.
I znów gotowanie kurczaka, bleeee ;) Witaminy mam jeszcze, ale to już wet jutro zobaczy, czy te dla chudzielców się nadadzą.

Posted

No toś się naodpoczywała :eviltong: szampan chociaż dobry był?:razz:
Może jak psy dojdą do siebie i by się udało z Metrem którejś, to się uzupełnimy..