Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Soema :loveu:- mam dla Ciebie niespodziankę;).
Nic tak nie poprawia humoru człowiekowi po zdemolowaniu fotela przez szczeniaki jak demolka w innym domu.
Polecam wątek, post 66 - koniecznie kliknij na link :

http://www.dogomania.pl/forum/f99/wspomnienia-na-sprzedaza-bazarek-na-hoteliki-psow-krzyczkowych-do-15-03-2009-a-131984/index7.html
Chciałabym napisac "inni mają gorzej", ale z dnia na dzień utwierdzam się w przekonaniu, że mam wybitnie uzdolnione szczenięta :diabloti: dla nich nie ma problemu żeby skoczyc z łóżka na fotel, na krzesło, na szafkę (SIGMA), albo żeby mi zrobic dziurę w kupionym 2 tygodnie temu materacu :p (Sigma + Alfa) w takich momentach jeszcze bardziej kocham i doceniam moją Nancy :loveu:

Sunie są u r o c z e zupełnie różne, ale obie wyjątkowe.

Z Sigmy robi się kluseczka :eviltong: Alfa chudsza, ale to na pewno przez robale, bo same czasem są w koopie..:roll: u Sigmy więcej jaj.

Posted

Ty kurna nie narzekaj, bo mnie coś TAKIEGO tymczasowicz zrobił.. nadmieniam, że to był maleńki psiak w typie ratlerka-sarenki... dorosły, nie szczenie.... :roll:

...
a CO mają powiuedzieć właściciele tego psa???
To było ogłoszenie w necie....
ODDAM PSA- NERWOWY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To ostatnie by mnie pewnie czekało jakbym poszła na wszystkie zajęcia w poniedziałek :p żyję w ciągłym stresie...:roll:

Asior, trzeba było zabezpieczać śmieci :cool1::eviltong:

Posted

Fotki rewelacyjne :p

A ja gupia nie zrobiłam fotek, bo jak zobaczyłam, co mój własny pies zrobił, to prawie dostałam zawału. Dzitoszka wygrzebała z szafy wiaderko z klejem Wikolem - rozpruła wiaderko i wysmarowała całość na kanapie. Po czym pieczołowicie okleiła kanapę kartkami książki do niemieckiego. Zajęło jej to godzinę. Mi czyszczenie 3 godziny.
TŻ zszedł ze śmiechu, a później chciał kanapę na samochód zapakować i do galerii artystycznej zawieźć.

Posted

Iwan i Iwa nie do poznania:loveu:
Jakie szczęsliwe pysie:loveu:

Dziewczy poszukujemy kogoś z okolic Krakowa i Oświęcimia do sprawdzenia domu dla naszego trzyłapka Tabsa

Jak znacie kogoś bardzo proszę o info

Posted

Soema napisał(a):
Skąd dokładniej Tola?

Chyba gmina Alwernia... Przyjedzie TZ to napisze dokładnie. Mam tel do paru osób od Monka - stw, zaraz będę dzwonic.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Kto chętny do zrobienia Kondorom ogłoszeń?
Kondory - bo przy ziewaniu wydają z siebie odgłosy w stylu "krzyk kondora"

U mnie tak Sigma robi...:P
Też chciała prosić o ogłoszenia.
Bo nie wyrobię niedługo finansowo, bo niszczą niesamowicie wszystko..
Jednak zostanę przy max. 2 psach chyba :roll:

Posted

Soema napisał(a):
U mnie tak Sigma robi...:P
Też chciała prosić o ogłoszenia.
Bo nie wyrobię niedługo finansowo, bo niszczą niesamowicie wszystko..
Jednak zostanę przy max. 2 psach chyba :roll:

To zależy od charakteru psa, szczenior Heca (w tym samym wieku, co Kondory, ale malutka, taka do kostki) sama jedna potrafi zdemolować więcej, niż 2 Kondory - oskubane koty, zeżarte legowisko, pogryziona miska i wiecznie ginące kapcie. Ale ona i tak grzeczniutka, miałam gorsze zarazy.

Posted

Tola napisał(a):
Dzisiaj wieczorem poprosze o ogłoszenia dla maluchów.
Tylko musze załatwic sprawę domku dla Tabsa:loveu:

Dziękuję :) baardzo się cieszę, że Tabs ma szansę :) bardzo się cieszę, że to w Polsce... :oops:

Posted

Soema dasz radę zrobić im zdjęcia portretowe, do ogloszeń, to zrobię im allegro
Te obecne są z komórki tak? bo są trochę niewyraźne i nie za bardzo nadają się do ogłoszeń

Posted

jogi napisał(a):
Soema dasz radę zrobić im zdjęcia portretowe, do ogloszeń, to zrobię im allegro
Te obecne są z komórki tak? bo są trochę niewyraźne i nie za bardzo nadają się do ogłoszeń

Niestety, nie dysponuję w Krk aparatem :oops: zawsze korzystam z telefonu.

Posted

a drapie się, ma jakies zmiany, zaczerwienienia??

Kurcze trochę lipa z aparatem.
A dałoby radę, żeby jakaś dogomaniacka krakowska ciotka porobiła młodzieży;) foty. fajne zdjęcia, większy odzew:evil_lol: bo do allegro te z komórki nie podejdą.