gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jogi napisał(a):goniu niestety nie są:-( były 4 ja zabrałam dwa i dwa zostały. te moje dwa mają jechac na tymczas do Soemy, bo ja w Polsce jestem na chwilę, ale gdyby wcześniej znalazły DS to myślę, że do Soemy mogłyby pojechać te dwa pozostałe Ojjj..a co bezie z ta dwojeczką??:-( Zabralas te slabsze i bardziej choe czy w jaki sposob byl dokonywany wybor???Tak mi żal tych psiakow..normalnie znalazlyby domek..i te dwa pewnie Soema szybko doprowadzi do "normalnosci" i znajdą..ale co z tamta dwojeczką??Da radę w schronie przetrwac???:-(:-(:-(:-( Quote
bico Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Soema']Zaznaczę... chyba żeby się dobić :flaming: po obejrzeniu zdjęć, przeczytaniu historii i info, że dwójka maluchów wciąż tam tkwi w tym schronie i dogorywa, mam podobne odczucia:grab: także zaznaczam wątek. Quote
jogi Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Gonia po prostu powiedziałam wolontariuszkom, zeby wzabrały najsłabsze, ale jak wybrać jeśli wszystkie 4 są w takim stanie:placz: Dwa pojechały, dwa zostały:-( Quote
funia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ta sunia ,która jest uJogi z wczoraj to wydawało mi się ze jest w najgorszym stanie ,chociaż reszcie też nic nie brakuje:shake: Quote
xmartix Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Asior napisał(a):dziewczyny, wyślijcie mi większe te zdjęcia to moze na szybko im allegro pykne..... Powiedzcie mi?? zamość daleko od krakowa?? Bo mogła bym ich zdjęcia wysłać do programu kundel bury, ale on dopiero w czwartek... wytrzymają one??? :( jest już allegro albo zdjęcia?? Quote
Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jeśli znajdą domy to będę myśleć jak zabrać pozostałe.. Jeśli Jogi wyjedzie. :roll: tam jeszcze są maleństwa ok. 3 tygodniowe.. Wyciągnięte w reklamówce z kontenera. Zobaczymy, czy karmiąca suka je zaakceptuje.. Musimy szukać DT, pomożecie mi w ogłoszeniach?:oops: Quote
xmartix Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tak, oczywiście że tak pomożemy :cool1: Quote
Tola Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Dziewczyny, jakby się znalazł Dt w okolicach Krakowa to jogi moze 6 marca zabrać małe bo będzie wtedy w Krakowie... Quote
zuzlikowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Chociaż podniosę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bazyliah Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jeśli dacie radę zorganizować transport do W-wy, to przywieźcie te 2 chudzielce. Tylko muszę mieć pomoc w ogłoszeniach, bo sama nie daję rady czasowo. Quote
xmartix Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jasne że pomożemy !!! ja potrzebuję tylko zdjęcia szczenów, info o nich (zdrowie,..), gdzie są i kontakt cały czas na to czekam jak coś Quote
funia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No tak super Tylko trzeba myśleć kto je zawiezie Quote
Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bazyliah']Jeśli dacie radę zorganizować transport do W-wy, to przywieźcie te 2 chudzielce. Tylko muszę mieć pomoc w ogłoszeniach, bo sama nie daję rady czasowo. Miałam do Ciebie pisać :-o a Ty tu już jesteś :eviltong: a nie miało być 10 kociąt?:razz: Niesamowita jesteś :loveu: pewnie pustka po Piniolu :) Quote
Bazyliah Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Soema']Miałam do Ciebie pisać :-o a Ty tu już jesteś :eviltong: a nie miało być 10 kociąt?:razz: Niesamowita jesteś :loveu: pewnie pustka po Piniolu :) pospamowałaś na innych wątkach, to trafiłam ;) Za chwilę ostatni szczenior sobie pojedzie. I co ja zrobię bez tymczasów psich? Same koty się zanudzą, jak im nikt doopsk nie będzie podgryzał... Tylko kurczę, żeby transport znaleźć. A kociąt jeszcze nie ma - na szczęście. Quote
Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wstawiłam prośbę na transportowy.. może się uda. To ogromna szansa dla tych psin.:roll: Quote
nika28 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Soema napisał(a):Wstawiłam prośbę na transportowy.. może się uda. To ogromna szansa dla tych psin.:roll: Musi się udać :roll: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dzwoniła do mnie Funia, w poniedziałek rano, koło 7 mój mąż jedzie do Siedlec. Powiedział, że jeśli będą w transporterku to on je może przewieźć właśnie tam. Ale stamtąd ktoś musiałby je przejąć od niego od razu, bo on jest tam w podróży słożbowej, nie zna miasta i nie może krążyć. Więc czy byłby ktoś kto z Wawy by nmógł po nie podjechać? Mąż mówi, że to jakieś 100 km, czyli koło 2 godzin spokojnej jazdy. Gdyby ktoś mógł to wszystko by wypaliło. Quote
Tola Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 100 km to sporo, ale może się uda zgrac ten transport:roll: Pytajcie sie dziewczyny, ja będę szukała tez kogoś. To szansa dla maluchów na wyrwanie się ze schronu! Dzisiaj nasza wolontariuszka zawiozła gotowane jedzonko, maluchy trochę podjadły. Quote
jogi Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ale wtopa z tym transportem, bo ja wlasnie jestem w Warszawie na szkoleniu:placz: Nowe zdjęcia będą w poniedziałek jak wrócę. Quote
Bazyliah Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='jogi']Ale wtopa z tym transportem, bo ja wlasnie jestem w Warszawie na szkoleniu:placz: Nowe zdjęcia będą w poniedziałek jak wrócę. Jogi - jakby mnie wczoraj ktoś spytał, czy wezmę maluchy, to z bólem serca musiałabym odmówić. Jeszcze dziś rano były u mnie 2 szczeniory, co prawda z nadzieją na domek, ale dopóki gnojków nie przekazałam, to nie mogłam być niczego pewna. Właśnie otworzyłam szampana - świętuję pierwszy od ponad roku wieczór bez żadnych psich tymczasów ;) Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bazyliah']Jogi - jakby mnie wczoraj ktoś spytał, czy wezmę maluchy, to z bólem serca musiałabym odmówić. Jeszcze dziś rano były u mnie 2 szczeniory, co prawda z nadzieją na domek, ale dopóki gnojków nie przekazałam, to nie mogłam być niczego pewna. Właśnie otworzyłam szampana - świętuję pierwszy od ponad roku wieczór bez żadnych psich tymczasów ;) Ups...to pij cioteczko szybko, bo to już niedługo:eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 gonia66 napisał(a):Ups...to pij cioteczko szybko, bo to już niedługo:eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi::multi: zgadzam sie zgonią66 ... miłe chwile szybko mijają .... więc szykuj sie na nastepne i kończ tego szampana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewab Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 marysia55 napisał(a):zgadzam sie zgonią66 ... miłe chwile szybko mijają .... więc szykuj sie na nastepne i kończ tego szampana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ miłe chwile są dopiero przed Bazyliah:evil_lol: Quote
Recommended Posts