Doda_ Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Kto potrafi zrobic ladny banerek ?????? Quote
Doda_ Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 za tydzien dostane odp od jednej dizewczyny czy zwolnilo sie u niej miejsce dla sunki, jesli nie to sunka pojedzie do Mori /jest wolne miejsce, 300,- miesiecznie/ Quote
maciaszek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Doda_ napisał(a):za tydzien dostane odp od jednej dizewczyny czy zwolnilo sie u niej miejsce dla sunki, jesli nie to sunka pojedzie do Mori /jest wolne miejsce, 300,- miesiecznie/Boję się czy uda się uzbierać te 300 zł przy takim zainteresowaniu wątkiem. No i jeszcze trzeba by zebrać kasę na transport suni. A tak poza tym co dalej? Przecież to syzyfowa praca... Zaraz na miejscu Koko pojawi się kolejny pies, a potem kolejny, kolejny, kolejny... Oczywiście, jeśli Koko ma tam źle (a super chyba nie jest skoro wszyscy ją tam leją) to trzeba ją stamtąd zabrać. Ale co dalej? Tak będziemy do końca życia wszystkie psy od tych ludzi zabierać?! Quote
Doda_ Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Isadora baaaardzo dziekuje za banerek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: podniosę suńkę ! Quote
Doda_ Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Koko ma az 700 wejsc na alegratce :-o i zadnych SMSow, mejlow :shake: a ona taka piekna :loveu: Quote
Monica_20 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Właśnie skończyłam czytać cały wątek. Ona jest identyczna jak mój Pikuś! Te same oczy, nosek, kolor, łapki, może jest tylko troszkę wyższa. Uwierzyć nie mogłam jak ja zobaczyłam. Tak chciałabym ja wziąć do siebie... Nie wiem czy mogę :-( Quote
Monica_20 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Mogłabym wziąć ją na tymczas, ale jest jeden problem, a mianowicie mieszkam w Krakowie i mam w domu suczkę. Nie wiadomo jak one będą na siebie reagować a nie ma za bardzo jak tego sprawdzić. Gdybym miała auto to bym mogła pojechać z Klarą i sprawdzić, ale tak... Macie jakiś pomysł? Quote
Doda_ Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Monica_20 napisał(a):Mogłabym wziąć ją na tymczas, ale jest jeden problem, a mianowicie mieszkam w Krakowie i mam w domu suczkę. Nie wiadomo jak one będą na siebie reagować a nie ma za bardzo jak tego sprawdzić. Gdybym miała auto to bym mogła pojechać z Klarą i sprawdzić, ale tak... Macie jakiś pomysł? Hmm.. może poszukać transport do Krakowa?? A jak sunie się nie zaakceptuja to Koko bedzie musiala wrocic do Izy. Bede musiala o tym porozmawiac z nia, oczywiscie jesli zgodzisz sie wziac sunie na dt :loveu: Quote
Monica_20 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ale to będzie wiadomo od razu jak one się spotkają. Najlepiej by było tam w Sosnowcu na spacerze, ale musiałabym się jakoś tam dostać. Jakby wszystko było ok to bym ją wzięła. Może jest ktoś kto jeździ z Krakowa do Sosnowca i spowrotem i mogłabym pojechać z nim? Quote
Doda_ Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Monica_20 napisał(a):Ale to będzie wiadomo od razu jak one się spotkają. Najlepiej by było tam w Sosnowcu na spacerze, ale musiałabym się jakoś tam dostać. Jakby wszystko było ok to bym ją wzięła. Może jest ktoś kto jeździ z Krakowa do Sosnowca i spowrotem i mogłabym pojechać z nim? basiapron jeździ ale pociagiem.. moze zaloze watek w dziale transportowym i zapytam sie kto pojedzie? Quote
Gosiapk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Monica_20 napisał(a):Ale to będzie wiadomo od razu jak one się spotkają. Najlepiej by było tam w Sosnowcu na spacerze, ale musiałabym się jakoś tam dostać. Jakby wszystko było ok to bym ją wzięła. Może jest ktoś kto jeździ z Krakowa do Sosnowca i spowrotem i mogłabym pojechać z nim? Może pociągiem? Albo autobusem, to przecież niedaleko. Quote
Monica_20 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Gdzieś 2 godziny jazdy. Dla mnie to nie jest tak znowu blisko. Klara jest staruszką która się ledwo rusza i nie za bardzo wyobrażam sobie jechanie z nią pociągiem czy autobusem edit: Po głębokich konsultacjach postanowiliśmy, że w niedzielę przyjedziemy po suczkę i zabierzemy ją mimo wszystko. Mam takie pytanie... Czy bilibyście w stanie pomóc mi uzbierać pieniądze na sterylkę? Quote
Doda_ Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 czym przyjechalibyście po sunię? pociagiem? bo jesli pociagiem to musi miec kaganiec i aktualną szczepionke przeciw wsciekliznie?? myle sie?? Quote
basiapron Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Doda_ napisał(a):czym przyjechalibyście po sunię? pociagiem? bo jesli pociagiem to musi miec kaganiec i aktualną szczepionke przeciw wsciekliznie?? myle sie?? tak,powinna mieć kaganiec i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie- to chyba we wszystkich środkach komunikacji.myśle że tak oficjalnie to wszyscy patrzą na posiadanie kagańca, jeszcze nikt mnie nie pytał o zaświadczenie a my jeździłyśmy często. aaa i bilet- na pociag aktualnie kosztuje 15 zł, w autobusach itp-zależy od kierowcy Quote
Basia1968 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 skontaktujcie sie z Monka-stw - ona jedzie przez kraków do Katowic - może będzie w stanie pomóc wiem, że jutro jada - jest na transportowym ogłoszenie. Pozdrawiam i życze powodzenia Quote
Recommended Posts