maciaszek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 basiapron napisał(a): aaa i bilet- na pociag aktualnie kosztuje 15 złJakaś podwyżka była? Bo dawniej to 15 zł kosztowałby bilety w niektórych IC i TLK, a normalnie cena była zdecydowanie niższa... Quote
basiapron Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 maciaszek napisał(a):Jakaś podwyżka była? Bo dawniej to 15 zł kosztowałby bilety w niektórych IC i TLK, a normalnie cena była zdecydowanie niższa... było 4 zł ale teraz coś pozmieniali,aczkolwiek to moze zależeć od pociągu, trzeba się dowiedzieć Quote
Doda_ Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Napisałam już do Monka-stw, czekam na odpowiedź, Basiu1968 dziekuje;) Quote
Basia1968 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA SUNIECZKĘ :loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Monka-stw jutro wyjedzie z Rybnika ok. 11 lub 13, niestety nie dam rady o tej godz sunie zawiezc do Katowic... Quote
emilia2280 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Monica_20']Gdzieś 2 godziny jazdy. Dla mnie to nie jest tak znowu blisko. Klara jest staruszką która się ledwo rusza i nie za bardzo wyobrażam sobie jechanie z nią pociągiem czy autobusem edit: Po głębokich konsultacjach postanowiliśmy, że w niedzielę przyjedziemy po suczkę i zabierzemy ją mimo wszystko. Mam takie pytanie... Czy bilibyście w stanie pomóc mi uzbierać pieniądze na sterylkę? Na sterylke na pewno uzbieramy. To bardzo duzo ze zdecydowalas sie dac jej DT. Dam 80zl na poczátek. Na pewno inni sie dolozá. Quote
DG32 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Co do biletu na pociąg to 4 zł w osobowych, natomiast już w pośpiesznym odkąd przeszedł pod intercity kosztuje 15 zł, chyba, że psa przewozi się w transporterku to jedzie gratis ale koko chyba do transporterka się nie wciśnie :diabloti:, a jeżeli chodzi o zaświadczenie o szczepieniu to jednak radze wziąć choćby swojego psa (albo chociaż taka lysetke co to dają teraz przy szczepieniu psów) bo to nigdy nie wiadomo. Quote
Monica_20 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dzisiaj byłam w pracy i dopiero teraz weszłam na wątek. Przyjedziemy autem (pożyczonym), wiec problem ze szczepieniem i kagańcem rozwiązany. Cieszę się i dziękuję za to że chcecie mi pomóc w tych kosztach. Jakby udało się uzbierać pieniądze na sterylkę i potrzebne szczepienia to już by było dobrze. Z karmą myślę że sobie poradzę. Po prostu będę kupować więcej niż dotychczas. Jakbym sobie nie radziła to wtedy mnie jakoś wesprzecie :razz: ;) ; ) Doda_ jeśli możesz to wyślij mi na pw jakiś kontakt do siebie. Telefon, adres... Mam nadzieję, że wszystko się uda. Quote
Doda_ Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Monica_20 napisał(a):Dzisiaj byłam w pracy i dopiero teraz weszłam na wątek. Przyjedziemy autem (pożyczonym), wiec problem ze szczepieniem i kagańcem rozwiązany. Cieszę się i dziękuję za to że chcecie mi pomóc w tych kosztach. Jakby udało się uzbierać pieniądze na sterylkę i potrzebne szczepienia to już by było dobrze. Z karmą myślę że sobie poradzę. Po prostu będę kupować więcej niż dotychczas. Jakbym sobie nie radziła to wtedy mnie jakoś wesprzecie :razz: ;) ; ) Doda_ jeśli możesz to wyślij mi na pw jakiś kontakt do siebie. Telefon, adres... Mam nadzieję, że wszystko się uda. Bardzo sie ciesze :loveu::loveu::loveu: na PW sie umówimy ;) Quote
Doda_ Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 kochana emilia :loveu::loveu::loveu: bardzo dziekujemy :loveu: dzis Iza bedzie u nas, monica napisz mi smsa jak bedziesz na komp i lepiej zebyscie przyjechali rano jesli mozecie Quote
Doda_ Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Dzis znowu spytalam Izy o pierwszej suczce-Majki znalazlam ją w schronisku w Myslowicach 'Chwilka' mozliwe ze to ona: Wie ktos, kto jest wolontariuszem w schronisku 'Chwilka' w Myslowicach? Co do Koko to jutro napisze jak bedzie po wszystkim :lol: Quote
Monica_20 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Moniska napisał(a):hop hop ;) może jakiś domek? ;) Jeśli chodzi o domek dla Koko to już jutro będzie go miała u mnie : ) Quote
Doda_ Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 To już dziś.. Dzisiaj to ostatni dzień Koko u tych ludzi... Mam nadzieję ze do nich jeszcze sie tak bardzo nie przywiazala.. :-( Napisze jak bedzie po wszystkim... trzymajcie kciukasy :cool3: pozdrawiam Quote
Doda_ Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Koko pojechała do Krakowa.. Baaardzo dziękujemy naszej ukochanej dogomaniaczki Monica_20 Przyjechała az z Krakowa.. Jesteśmy bardzo wdzięczni :loveu: Sunię kilka dni temu ten facet wywalił, ale wróciła do domu. Iza zjawiła się i oddała nam sukę, teraz ciągle płacze za nią.. Ale wiem ze sunia bedzie miała super u Monicy:loveu: Nie miała dobrze w poprzednim domku a nadal lgnie do ludzi.. Po prostu sama słodycz :loveu: Jak monica dotrze do domu to napisze wiecej o psinki.. I proszę bardzo o wsparcie finansowe na szczepienia i sterylke.. Quote
Monica_20 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dotarliśmy do domku. Psinka jest bardzo kochana, w aucie była wszystkiego ciekawa, wyglądała przez okno, a potem już biegała po całym samochodzie ; ) Po drodze zatrzymaliśmy się żeby napiła się wody. W domu obie suczki się zaakceptowały, z czego ogromnie się cieszę, kamień spadł mi z serca. Cieszę się że wszystko się udało. Mam nadzieję że u Izy będzie ok. Robiłam zdjęcia więc później wkleję. Może jeszcze dzisiaj pojedziemy na jakiś dłuższy spacerek w czwórkę żeby się lepiej się poznać. Przepraszam za takie dziwne pytanko, ale czy mogłabym zmienić Koko imię? Quote
Doda_ Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Monica, oczywiście ze mozesz :) Bardzo sie ciesze ze psinki sie zaakceptowaly! Ten facet poszedl szukac Koko... Wiem ze nie wróci do niego. Ale niestety nie mam jak dopilnowac zeby nie sprowadzil kolejnego.. macie dziewczyny pomysl co zrobic ? Quote
emilia2280 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wspaniale wiesci, ze sunie sié zaakceptowaly. A pijak szuka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monica, przeslij mi konto na pw. Wplacé swojá deklaracjé. Quote
emilia2280 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Doda_ napisał(a):nr konta Monicy_20 29 1140 2004 0000 3002 5334 9291 dziekujemy bardzo :loveu: Doda dziéki. Monica wyslala mi pw, ale musi mi jeszcze podac imie i nazwisko posiadacza konta. nie mozna inaczej przelac. Quote
Doda_ Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 nr konta Monicy_20 29 1140 2004 0000 3002 5334 9291 dziekujemy bardzo :loveu: Quote
scarlet Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Monica_20 napisał(a):Zdjęcia Vegi: kierowca zawodowy :D Quote
Basia1968 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 świetna akcja. GRatulacje:multi::multi: Sunieczki śliczne. :loveu::loveu: Mistrzyni kierownicy wyjątkowo odważna. :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts