Jump to content
Dogomania

Sunia Koko jest u niebezpiecznego faceta - W NOWYM DOMKU!!

Recommended Posts

Posted

basiapron napisał(a):
aaa i bilet- na pociag aktualnie kosztuje 15 zł
Jakaś podwyżka była? Bo dawniej to 15 zł kosztowałby bilety w niektórych IC i TLK, a normalnie cena była zdecydowanie niższa...

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Jakaś podwyżka była? Bo dawniej to 15 zł kosztowałby bilety w niektórych IC i TLK, a normalnie cena była zdecydowanie niższa...

było 4 zł ale teraz coś pozmieniali,aczkolwiek to moze zależeć od pociągu, trzeba się dowiedzieć

Posted

[quote name='Monica_20']Gdzieś 2 godziny jazdy. Dla mnie to nie jest tak znowu blisko. Klara jest staruszką która się ledwo rusza i nie za bardzo wyobrażam sobie jechanie z nią pociągiem czy autobusem

edit:

Po głębokich konsultacjach postanowiliśmy, że w niedzielę przyjedziemy po suczkę i zabierzemy ją mimo wszystko. Mam takie pytanie... Czy bilibyście w stanie pomóc mi uzbierać pieniądze na sterylkę?

Na sterylke na pewno uzbieramy. To bardzo duzo ze zdecydowalas sie dac jej DT. Dam 80zl na poczátek. Na pewno inni sie dolozá.

Posted

Co do biletu na pociąg to 4 zł w osobowych, natomiast już w pośpiesznym odkąd przeszedł pod intercity kosztuje 15 zł, chyba, że psa przewozi się w transporterku to jedzie gratis ale koko chyba do transporterka się nie wciśnie :diabloti:, a jeżeli chodzi o zaświadczenie o szczepieniu to jednak radze wziąć choćby swojego psa (albo chociaż taka lysetke co to dają teraz przy szczepieniu psów) bo to nigdy nie wiadomo.

Posted

Dzisiaj byłam w pracy i dopiero teraz weszłam na wątek. Przyjedziemy autem (pożyczonym), wiec problem ze szczepieniem i kagańcem rozwiązany. Cieszę się i dziękuję za to że chcecie mi pomóc w tych kosztach. Jakby udało się uzbierać pieniądze na sterylkę i potrzebne szczepienia to już by było dobrze. Z karmą myślę że sobie poradzę. Po prostu będę kupować więcej niż dotychczas. Jakbym sobie nie radziła to wtedy mnie jakoś wesprzecie :razz: ;) ; ) Doda_ jeśli możesz to wyślij mi na pw jakiś kontakt do siebie. Telefon, adres... Mam nadzieję, że wszystko się uda.

Posted

Monica_20 napisał(a):
Dzisiaj byłam w pracy i dopiero teraz weszłam na wątek. Przyjedziemy autem (pożyczonym), wiec problem ze szczepieniem i kagańcem rozwiązany. Cieszę się i dziękuję za to że chcecie mi pomóc w tych kosztach. Jakby udało się uzbierać pieniądze na sterylkę i potrzebne szczepienia to już by było dobrze. Z karmą myślę że sobie poradzę. Po prostu będę kupować więcej niż dotychczas. Jakbym sobie nie radziła to wtedy mnie jakoś wesprzecie :razz: ;) ; ) Doda_ jeśli możesz to wyślij mi na pw jakiś kontakt do siebie. Telefon, adres... Mam nadzieję, że wszystko się uda.

Bardzo sie ciesze :loveu::loveu::loveu:
na PW sie umówimy ;)

Posted

kochana emilia :loveu::loveu::loveu: bardzo dziekujemy :loveu:

dzis Iza bedzie u nas, monica napisz mi smsa jak bedziesz na komp
i lepiej zebyscie przyjechali rano jesli mozecie

Posted

Dzis znowu spytalam Izy o pierwszej suczce-Majki
znalazlam ją w schronisku w Myslowicach 'Chwilka'

mozliwe ze to ona:

Wie ktos, kto jest wolontariuszem w schronisku 'Chwilka' w Myslowicach?

Co do Koko to jutro napisze jak bedzie po wszystkim :lol:

Posted

To już dziś..
Dzisiaj to ostatni dzień Koko u tych ludzi...
Mam nadzieję ze do nich jeszcze sie tak bardzo nie przywiazala.. :-(
Napisze jak bedzie po wszystkim... trzymajcie kciukasy :cool3:

pozdrawiam

Posted

Koko pojechała do Krakowa..
Baaardzo dziękujemy naszej ukochanej dogomaniaczki Monica_20
Przyjechała az z Krakowa..
Jesteśmy bardzo wdzięczni :loveu:
Sunię kilka dni temu ten facet wywalił, ale wróciła do domu.
Iza zjawiła się i oddała nam sukę, teraz ciągle płacze za nią..
Ale wiem ze sunia bedzie miała super u Monicy:loveu:
Nie miała dobrze w poprzednim domku a nadal lgnie do ludzi..
Po prostu sama słodycz :loveu:
Jak monica dotrze do domu to napisze wiecej o psinki..

I proszę bardzo o wsparcie finansowe na szczepienia i sterylke..

Posted

Dotarliśmy do domku. Psinka jest bardzo kochana, w aucie była wszystkiego ciekawa, wyglądała przez okno, a potem już biegała po całym samochodzie ; ) Po drodze zatrzymaliśmy się żeby napiła się wody. W domu obie suczki się zaakceptowały, z czego ogromnie się cieszę, kamień spadł mi z serca. Cieszę się że wszystko się udało. Mam nadzieję że u Izy będzie ok. Robiłam zdjęcia więc później wkleję. Może jeszcze dzisiaj pojedziemy na jakiś dłuższy spacerek w czwórkę żeby się lepiej się poznać. Przepraszam za takie dziwne pytanko, ale czy mogłabym zmienić Koko imię?

Posted

Monica, oczywiście ze mozesz :)
Bardzo sie ciesze ze psinki sie zaakceptowaly!
Ten facet poszedl szukac Koko... Wiem ze nie wróci do niego.
Ale niestety nie mam jak dopilnowac zeby nie sprowadzil kolejnego..
macie dziewczyny pomysl co zrobic ?