Negri_2008 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Goniu, a ile my w ogóle możemy miesiecznie przenaczyć kasy na jedzenie dla Kubona? :cool3: Quote
gonia66 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Negri_2008 napisał(a):Goniu, a ile my w ogóle możemy miesiecznie przenaczyć kasy na jedzenie dla Kubona? :cool3: Osobno na karmę deklarowala chyba Agatka, marysia, lilith (jednorazowo)...jeju..nie pamietam dokładnie...:oops::oops:W moim zeszycie mam zapisane jednak, ze z tych 197 zł, na karme mamy 90 zł z wpłat dodatkowych tylko na karmę, pozostala kwota, to nadwyżka "na godz W":lol: Quote
marysia55 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Renata5 napisał(a):A żeś się stęskniła,co?:cool3::diabloti: Nie było mnie z przyczyn technicznych:pissed::comp26: mało, że się z tęskniłam :placz::placz: to jeszcze przez ciebie klawiaturę sobie umoczyłam :diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja chyba też nie mogę strawić myśli, że Wiosna tam to mięso gotuje. Ja co prawda jem mięso ale potrafię sobię wyobrazić co czuje osoba, która tego nie robi a musi włożyć to do garnka :shake: ja nie jem mięsa, ale naszczęście mam psy i kota, które wcinają suchą karmę, aż miło ;) Niestety w schronisku już gotowanie mięcha jest nie uniknione i czasem jak mam gorszy dzień to jest niewesoło :oops: i musze wołać kumpele do pomocy :eviltong: Negri_2008 napisał(a):Mysiu - do Ciebie chyba również mam prośbę :evil_lol: żebyś jakoś finanse uporządkowała w pierwszym poście bo zupełnie nie mamy pojęcia na czym stoimy. Wątek robi się długi i nie ma chyba potrzeby abyśmy po wątku szukały aktualnego stanu kasy ;) z tym to już jest gorsza sprawa, póki co totalnie nie mam kiedy prześledzić całego wątku :oops: Jakiś czas temu miałam małe zamieszanie w życiu i niestety również na dogo, no i trochę się pogubiłam z tym wszystkim :oops::oops::oops: w każdym bądź razie Gonia regularnie wpisuje wszystkie wpłaty i wydatki oraz ile Kubuś w swojej "skarpecie" ma ;) Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 marysia55 napisał(a):mało, że się z tęskniłam :placz::placz: to jeszcze przez ciebie klawiaturę sobie umoczyłam :diabloti::diabloti: Kochana nie becz,już jestem:cool3:. Normalnie musielim(ale po polsku napisane:diabloti:) sformatować dysk,straciłam przy tym całą listę gg,no bo przecież nie zapisałam SE wcześniej,bo po co:roll:(teraz już wiem po co:cool1:) no i jeszcze myszka mi się zepsuła-ta od komputera Marysiu,od komputera:cooldevi:. Siła złego na jednego...ale juz jest git malina:kciuki:...na razie:p No i w końcu moge wreszcie poodwiedzać "swoje" wątki. A Kubusiowi niech wiosna nie kupuje tych goownianych puszek,bo po nich rozwolnienie jest zawsze.Kiedyś z braku laku,poczęstowałam tym swoje psy i te,które chciały to zjeść,to tak sie śmierdząco rozpierdziały i roze....ły,że powiedziałam-NIGDY WIĘCEJ:shake: Quote
gonia66 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Renata5 napisał(a): A Kubusiowi niech wiosna nie kupuje tych goownianych puszek,bo po nich rozwolnienie jest zawsze.Kiedyś z braku laku,poczęstowałam tym swoje psy i te,które chciały to zjeść,to tak sie śmierdząco rozpierdziały i roze....ły,że powiedziałam-NIGDY WIĘCEJ:shake: Witamy cioteczkę Renie:loveu::loveu: Wiecie co???Dzięki Bogu, że w mojej najbliższej okolicy nie ma TESCO:eviltong::eviltong:no bo jak gówniane puszki i to kurde i nawet gówno jest gówniane:eviltong::eviltong:Feee....ja tam czasem ugotuję wątróbkę z ryżykiem, czasem kurczaczka..czasem puszeczkę...z Carefoura:cool3::cool3:ale jakichś szczególnych zmian w koopeczkach nie zauważyłam...ale od dziś zacznę baczniej uważać:roll:A tak w ogóle to witamy nocną zmianę..ja zabieram sie do sterty sprawdzianów które nosze w torebce od dwoch tygodni..wypada je w końcu sprawdzić...:cool3::cool3:Ale jakby co jestem tu i czuwam- możecie iść spać:eviltong: Quote
marysia55 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Renata5']no i jeszcze myszka mi się zepsuła-ta od komputera Marysiu,od komputera:cooldevi:. a dlaczego Renatko tak podkreslasz, że myszka od komputera :evil_lol::evil_lol: czyżbyś się obawiała, że moge pomysleć o jakiejs innej :diabloti: naprawdę nie wiem o co chodzi :cool3::cool3: Gonia to siedź i rozglądaj się za aktywistkami PZZE a ja idę do wyrka :evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='gonia66']Witamy cioteczkę Renie:loveu::loveu: Witaj kochana:loveu: ....ja zabieram sie do sterty sprawdzianów które nosze w torebce od dwoch tygodni..wypada je w końcu sprawdzić...:cool3::cool3:O Ty! 2 tygodnie każesz dzieciakom czekać na szóstki?Ale jesteś...:shake::evil_lol: Ale jakby co jestem tu i czuwam- możecie iść spać:eviltong:Poczuwam razem z Tobą przez jakis czas:razz: Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='gonia66'][quote name='Renata5'] No tak..ale gdyby nie dogo..i te wszystkie programy i artykuly o zwierzętach biednych i opuszczonych (animal planet np), sprawdziany już dawno bylyby sprawdzone...ale damy radę-mam ambitny plan- dzis "robię 2 klasy:lol::lol: Tego to ja nie oglądam,nie mam juz nerw:shake: Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='marysia55']a dlaczego Renatko tak podkreslasz, że myszka od komputera :evil_lol::evil_lol: czyżbyś się obawiała, że moge pomysleć o jakiejs innej :diabloti: naprawdę nie wiem o co chodzi :cool3::cool3: Ja sie nie obawiam,ja WIEM ze tak sobie mogłaś pomyśleć,bo CiE juz na tyle znam:cool3::diabloti: Quote
gonia66 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Renata5 napisał(a):[quote name='gonia66']Witamy cioteczkę Renie:loveu::loveu:[-quote] Witaj kochana:loveu: .O Ty! 2 tygodnie każesz dzieciakom czekać na szóstki?Ale jesteś...:shake: Poczuwam razem z Toba przez jakis czas:razz: No tak..ale gdyby nie dogo..i te wszystkie programy i artykuly o zwierzętach biednych i opuszczonych (animal planet np), sprawdziany już dawno bylyby sprawdzone...ale damy radę-mam ambitny plan- dzis "robię 2 klasy:lol::lol: Quote
Mysia_ Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 a te tutaj znów o Myszkach!!! :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Goniu, a czego Ty w ogóle uczysz? :cool3: Quote
gonia66 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :loveu::loveu:Mysia_ napisał(a):a te tutaj znów o Myszkach!!! :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Goniu, a czego Ty w ogóle uczysz? :cool3: Myślę, że nie zgadniesz..ale próbować można zawsze:loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No wreszcie się znowu nocne ciotki rozgadały i miałam trochę do poczytania na dziennej zmianie :cool3: Hmmm... można zrobić konkurs - ten kto zgadnie czego uczy Gonia w nagrodę będzie mógł ufundować Kubusiowi puszeczki i opłacić przesyłkę :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='gonia66']Osobno na karmę deklarowala chyba Agatka, marysia, lilith (jednorazowo)...jeju..nie pamietam dokładnie...:oops::oops:W moim zeszycie mam zapisane jednak, ze z tych 197 zł, na karme mamy 90 zł z wpłat dodatkowych tylko na karmę, pozostala kwota, to nadwyżka "na godz W":lol: to ja może nie/skromnie przypomnę, że też wpłacam 15 zł ponad swoją deklarację :eviltong: Widzę to tak: Mamy 90 zł miesięcznie i tym trzeba się rządzić. W sklepie który wynalazłam za tę kwotę plus przesyłka zakupiłybyśmy: 9 puszek (1,250 gram) X 6,89 + 62,01 zł koszty przesyłki 28,50 ______________________________________ razem 90, 51 groszy Trochę mało tych puszek i przesyłka droga bo przez poczte polską. Może macie jakieś tańsze miejsce :razz: Musimy coś zdecydować, bo Kuba czeka i Wiosna też chciałaby wiedzieć co zdecydowałysmy jako sponsorki ;) Quote
wiosna Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oh Wy! Gaduły! Przebrnąć przez to wszytsko teraz... ahh ;) Przede wszystkim ja obstawiam j. polski - a to za sprawą talentu pisarskiego Goni :loveu: :evil_lol: Jeśli chodzi o puchy, to Wy zapomniałyście o jednej jeszcze rzeczy - ja gotuję nie tylko dla Kubusia. Mamy Fago, który jest ciągle chudy i na samej karmie "nie chce" nam przytyć, jest jeden z moich haszczaków - Mały, który też zawsze chudziutki, nie wiem czemu, bo jest niezwyciężonym rekordzistą obżarstwa - nawet ja z nim nie konkuruję :lol:, Rudzik też dostaje kurczaki, bo jemu już samą karmę ciężko gryźć, więc rozmaczam mu ją trochę. No i na koniec mały Niko, który chyba Kubę wziął sobie za idola, bo robi się do niego coraz bardziej podobny - również w upodobaniach kulinarnych :mad: Chyba muszę ograniczyć im wspólne spacerki, bo się plotkarze dogadują. Tak więc - wdzięczna Wam jestem ogromnie za troskę, wzruszyłyście mnie bardzo. Ale i tak będziemy musieli gotować mięso, niestety. Zresztą - psy bardziej się najadają, nie ma co gadać - mięso zawsze będzie bardziej kuszące niż karma. I nie będziemy pobierać żadnych dodatkowych opłat za to - dopiszę to do naszych hotelowych kosztów. Karmy jest i tak kilka kulek mniej, więc już wogóle nie ma o czym mówić. A zewnętrzną kuchnię dla psów i tak kiedyś zrobimy ;) Quote
ewatr Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja jak zwykle przyziemnie ;) 1.poszła kasa na Kubuchne 2.co z ogłoszeniami ? czy ktos juz gdzies wystawia ? rozumiem ze ma to co na 1 stronie ? Quote
marysia55 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jeśli chodzi o Gonię to ja obstawiam matematykę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ciągle zimno, zimno.....:p:p No, ale przynajmniej problem puszek mamy z głowy... A co z tymi ogłoszeniami??Może niech teraz ktoś napisze do Isadory??Nie wiem dlaczego sie nie odezwala więcej???A może ktoś inny niech Allegro zrobi..ja umiem..ale takie zwykle na ktore pewnie nikt nie zwroci uwagi..no i droższe, bo ja nie potrzfie wklejac zdjęc tak z serwera tylkow aukcje, a to każde zdjecie kosztuje dodatkowo....:razz::razz:MOże znacie jeszcze kogos kto potrafi robić piekne Allegro- bo jak mamy wywalić grosz- to warto zrobic coś ładnego..a Marusyie naszą to moze o jakis śliczny tekst dla Kubusia poprosimy..????Może jak b ędzie tekst to szybciej sie ktoś znajdzie do pomocy..????MArys........plisssssssssss:loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 marysia55 napisał(a):jeśli chodzi o Gonię to ja obstawiam matematykę :diabloti::diabloti::diabloti: A ja gełografię:diabloti: A tak w ogóle melduję się na nocnej zmianie:ylsuper: Quote
gonia66 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A mówiłam, że nie zgadniecie:eviltong::eviltong: Uczę dzieci (obecnie kl 4-6 szk. podst), ale mogę też młodsze(1-4- i dluuuugo dluugo uczyłam- ale tu to uczy sie wszystkiego), mogę tez uczyć przedszkolaki:p:p:p ZApomnialam dopisać, że kaska od cioteczki Ewatr(30 zł) dotarła do skarpetki Kubusiowej- bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu: i mamy obecnie-227 zł Quote
Mysia_ Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Goniu, a w jakim wieku Ty dzieci uczysz? :eviltong: bo to istotne :evil_lol: bo jesli podstawówke to ja nie wiem jakie tam są teraz przedmioty, chyba trochę się pozmieniało :eviltong: Quote
Lionees Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 gonia66 napisał(a):A mówiłam, że nie zgadniecie:eviltong::eviltong: No to pewnie uczysz przyrody:roll: Quote
Lionees Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Ra_dunia']obstawiam matematykę :) (czy jak to się to teraz nazywa) I oczywiście melduję się na dziennej zmianie :) Matematykę obstawiała Marysia(zdaje sie) i nie trafiła;) Quote
Bjuta Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 rita60 napisał(a):A może nasza gonia to katechetka:evil_lol: Nie! W to nigdy nie uwierzę! A może muzyka?? Quote
Recommended Posts