Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Goniu, SZACUN normalnie za to wszystko co napisałaś. :loveu:

Szczególnie za te Twoje pogadanki z dziećmi o miłości dla zwierząt. Tego ogromnie brakuje, prawie nikt nie uwrażliwia młodzieży na los zwierzaków, nie zwraca uwagi na ich krzywdę przez złe traktowanie. :shake:
A od tego zależy ile jeszcze będziemy miały tu na dogo pracy

O rety, ale co ja tu robię. Przecież to nie moja szychta :evil_lol:

W ogóle to jakiś szalony dzień był. W pracy chyba tylko listę obecności podpisałam :razz: za to ile postów naklepałam.:evil_lol:

Ale nic to, lecę dalej. Zobaczę gdzie moje wątki pospadały i idę :sleep2:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze nie było mnie parę godzin a wątek rozwinął sie co najmniej jak serial "moda na sukces" (którego nie oglądam):diabloti::diabloti: Gonia dałaś popisuwę, ale tak trzeba, przynajmniej wiemy skąd u ciebie taki dar przemawiania do rzesz :evil_lol:. Renatka to my chyba jako najwieksze grzesznice na tym wątku będziemy musiały najpierw sie przeżegnać zanim tu zaglądniemy :roflt::roflt: a o tematach seksualno-optycznym to już możemy zapomnieć na AMEN :diabloti::diabloti::diabloti:
nie wiem jak ja to przezyję :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
kurcze nie było mnie parę godzin a wątek rozwinął sie co najmniej jak serial "moda na sukces" (którego nie oglądam):diabloti::diabloti: Gonia dałaś popisuwę, ale tak trzeba, przynajmniej wiemy skąd u ciebie taki dar przemawiania do rzesz :evil_lol:. Renatka to my chyba jako najwieksze grzesznice na tym wątku będziemy musiały najpierw sie przeżegnać zanim tu zaglądniemy :roflt::roflt: a o tematach seksualno-optycznym to już możemy zapomnieć na AMEN :diabloti::diabloti::diabloti:
nie wiem jak ja to przezyję :evil_lol::evil_lol:

TAaaa...jasne jasne...juz ja widze jak Ty Maryś razem z Renatką zapominacie o tematach seksualno- optycznych...toz kobieto- to raczej nierealne jest i nie mam sumienia Wam tego zabraniać- bo to tak jakbym Wam kazała przestać oddychać:eviltong::eviltong:PO głębszym więc namyślę postanowiłam wszechwładnie, że dostaniecie tu ode mnie dyspense, bo bym Was miala na sumieniu- a tego nie chcę przecie- nie????Zresztą kto by chciał..???( nO chyba,ze Wasze chłopy- bo pewnie po nocach im odpoczywać nie dajecie;);))
MAcie więc moje pozwoleństwo na konwersacje seksualne, a co:eviltong::eviltong::eviltong:Nie zapominajcie, zem i ja co nieco doświadczona w te klocki-żeby nie napisać "obryta"- bo to zabrzmi dziwnie;););)- mam przeca trojeczkę dzieci w końcu- i kurna nie z kapusty, ani tez nie od bociana:roll::roll:

Posted

[quote name='gonia66']
MAcie więc moje pozwoleństwo na konwersacje seksualne, a co:eviltong::eviltong::eviltong:Nie zapominajcie, zem i ja co nieco doświadczona w te klocki-żeby nie napisać "obryta"- bo to zabrzmi dziwnie;););)- mam przeca trojeczkę dzieci w końcu- i kurna nie z kapusty, ani tez nie od bociana:roll::roll:

Renia to jednak trochę życia jeszcze przed nami :diabloti::diabloti:
a odnosnie bocianów, to naprawdę nie one dzieci przynoszą :crazyeye::crazyeye: no to kurde kto ???? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']Renia to jednak trochę życia jeszcze przed nami :diabloti::diabloti:
Yes,yes,yes:ylsuper::sweetCyb::sweetCyb:

...a odnosnie bocianów, to naprawdę nie one dzieci przynoszą :crazyeye::crazyeye: no to kurde kto ???? :evil_lol::evil_lol:

Mogę Ci powiedzieć skąd są dzieci:diabloti:...w końcu ja położna jestem:eviltong::evil_lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
PO głębszym... postanowiłam
wszechwładnie...

Kochana,po głębszym to ja tez Se napostanawiam,oj napostanawiam...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
Yes,yes,yes:ylsuper::sweetCyb::sweetCyb:

Mogę Ci powiedzieć skąd są dzieci:diabloti:...w końcu ja położna jestem:eviltong::evil_lol:

liczę na jakąś obszerną prelekcje :diabloti::diabloti: typu Gonia66 :evil_lol:
w końcu dowiem sie cosik u źródła :p:p:p

Posted

Renata5 napisał(a):
Kochana,po głębszym to ja tez Se napostanawiam,oj napostanawiam...:diabloti::diabloti::diabloti:

No i następna mnie przejrzała....:mad::mad::mad:Czy już nic a nic intymności na tym wątku nie znajdę...prześwietlicie mnie na wylot i d...a zimna...
Ale dobrze, że mam choc kogoś kto mnie rozumie i wie jak to jest po głębszym:p:p

Posted

marysia55 napisał(a):

Wolisz posłuchać,czy popatrzeć?:cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):

O jaaaaaaaaaaaaa...co za wątek..ale sie spotkały sztuki- księgowa- mafiozo, położna-(drugi w kolejności zawod o którym marzyłam) i na dodatek katechetka....nie zapomnialam też o tłumaczce (przetłumaczy nasze dewagacje i homilie z polskiego na nasze- to juz dobrze) no i o młodszej "posterunkowej", która pobiera od nas wszelakie nauki...no to sie nauczy dziewcze...oj nauczy....
Kto dalej się dopisuje do tej bandy łysego?????No...bo reszty profesji nie znamy- ale biorac pod uwagę te co już znamy- to strach sie bać, jak zaczniecie sie "odkrywać"....:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='gonia66']No i następna mnie przejrzała....:mad::mad::mad:Czy już nic a nic intymności na tym wątku nie znajdę...prześwietlicie mnie na wylot i d...a zimna...
A nie blada?:roll::razz:

Ale dobrze, że mam choc kogoś kto mnie rozumie i wie jak to jest po głębszym:p:p

No wiesz...bez zrozumienia,nie ma porozumienia:p:drink1:

Posted

Renata5 napisał(a):
A nie blada?:roll::razz:

No wiesz...bez zrozumienia,nie ma porozumienia:p:drink1:

Reniu...wolę zdecydowanie zimną:eviltong::eviltong::eviltong:
No a jeśli chodzi o porozumienie- to my kurna bez słów nawet widze się rozumiemy:p:p...chyba jednak faktycznie z jednej gliny jezdemy:lol::lol::lol:

Posted

Wariatki! Normalnie wariatki! W dodatku z katechetką w roli głównej! Ba, zeby wszystkie takie były!

Kubusiu, na wszelki wypadek wyrywaj do domku jak najszybciej!

Posted

Wy wieczorami to się chociaż możecie po głębszym :drinking: zastanawiać... a my biedaki... od rana... nic tylko praca i praca :evil_lol:
Dobrze, że mam własne biuro, bo nieraz mój wyraz twarzy musi być co najmniej dziwny przy czytaniu niektórych postów :lol: Nie mówiąc o parsknięciach śmiechu... hmm... pewnie współpracownicy zastanawiają się co też takiego śmiesznego w tych biznesowych mailach dostaję... :cool3:
To mówiłam ja :eviltong: menadżerka planowania produkcji :cool1:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wy wieczorami to się chociaż możecie po głębszym :drinking: zastanawiać... a my biedaki... od rana... nic tylko praca i praca :evil_lol:
Dobrze, że mam własne biuro, bo nieraz mój wyraz twarzy musi być co najmniej dziwny przy czytaniu niektórych postów :lol: Nie mówiąc o parsknięciach śmiechu... hmm... pewnie współpracownicy zastanawiają się co też takiego śmiesznego w tych biznesowych mailach dostaję... :cool3:
To mówiłam ja :eviltong: menadżerka planowania produkcji :cool1:
No prosze.i jeszcze menadźera mamy...no kurna...czyli w zasadzie wątek mo że żyć swoim życiem bez problemu..a ja wlaśnie zaczynam imprezkę..mamy święto szkoły- więc po wszystkich uroczystościach- dzieci -wolne- a my co????Coś "na ząb" trzeba wrzucić;););)
Lubię takie poczatki wekendów..oj lubię..zwlaszcza, ze piątki mam w szkole(planie) najgorsze:lol::lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
A ja tak przyziemnie;)...Goniu wpłaciłam swoja dolę dla Kubusia za czerwiec i lipiec

Reniu- melduję, że Twoja kaska już jest w skarpetce Kubolinka(10 zł), co daje nam teraz łącznie 237 zł na jego koncie.BARdzo dziękujemy:loveu::loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ja też je uwielbiam :drink1:

Ten wekend byłby znacznie fajniejszy gdyby troszkę cieplej sie zrobiłó..a tak to coś mi się wydaje, ze trzeba sie bedzie samemu rozgrzać...poki- co puściliśmy ciepło na grzejniczki..ale cos słabo:eviltong::eviltong:no to teraz pozostaje tylko jedno...;););)Kto zgaduje co????:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Negri_2008']barabara? :evil_lol::oops::oops::oops:
Negri...no wiesz????:eviltong::eviltong::eviltong:NA takim grzecznym wątku z takimi pomysłami wyskakiwać????Jeju.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ps. Skąd wiedziałaś o czym myślę..???:razz:

Posted

Mysia_ napisał(a):
nie do końca trzeźwa, ale przyszłam do Was :evil_lol: dobry wieczór :loveu::loveu::loveu:

mysia nie ważne czy do końca :eviltong: .... ważne że jesteś :evil_lol: