Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Tanitka to instytucja sama w sobie :p - to 100 proc. pewności ;)
Dobrze, ze chociaż te pieski w typie ras maja mozliwosć wyrwania sie stamtąd ...

Popieram zdanie przedmówczyni w całej rozciągłości :lol: Tanitki sprawdzać nie trzeba. Sama się sprawdziła i to po wielekroć :evil_lol:

Posted

Ania W napisał(a):
Jeżeli chodzi o tanitkę to ja za nią dałabym sobie dwie ręce obciąć :razz:

Dobrze, ze chociaż te pieski w typie ras maja mozliwosć wyrwania sie stamtąd ...

Posted

malagos napisał(a):

Absolutnie i bezwarunkowo się z tym zgadzam.

I idąc dalej dziękuję dziękującym :loveu:, podziękowanym :loveu: oraz pozostałym zadziękowanym wydziękowanym.

Posted

Bezpieczny w budzie

Taki smutny pysio :-(

Ja siusiam, a moja Amanda czuwa

Czy ten tapczan jest wolny?...

Jak zwykle Amanda jest blisko...

...a raczej była. Pomoc dla Marleya jest tym pilniejsza, że w minioną sobotę psiak został sam. Jego przyjaciółka opuściła Boguszyce. Nie wiadomo, jak wystraszona bida poradzi sobie bez niej w stadzie...:placz:

Marley to psiak wielkości suki collie czyli ciut nad kolanko (zresztą collie musiał pojawić się gdzieś tam w jego "rodowodzie"). Jest bardzo wystraszony i zahukany, ale radośnie macha ogonem widząc człowieka. Chciałby podejść i polizać ręce, ale jeszcze się boi. Wydaje się że ma szanse na szybką socjalizację.
Wiek trudno ustalić, ale to nie jest stary psiak. Na moje oko 3-4 lata.
Kto ma pomysł jak pomóc Marleyowi???

Posted

Kurka, ja nie sprawdzam Tanitki )) Alescie sie rzucily))
Tylko dane dt potrzebuje i info, czy dobry.
Przeciez ta psina nie do Tanitki trafi)

Ewa i Flatki. Jesli chodzi o gonczego, to mam goraca linie z Panem, ktory przypuszcza, ze ona moze byc z jego hodowli.Nie mozemy wydac psa jesli tego najpierw nie sprawdzimy.
Stad byla moja usilna prosba o sprawdzenie, czy ma tatuaz jak byly sterylki.
Pan dzwoni do mnie codziennie.
Mnie w najblizsza sobote nie ma, bede w nastepna. Tak wiec bedziemy musialy do siebie dzwonic i podjac decyzje przez telefon.

Zofio i reszto fotografujacych. Mamy jakies zdjecia Lelka, Rekinka i Lapki?
Tzn "jakies" sama mam, ale potrzebuje wiecej...

W sobote akcja szorowania pomieszczenia dla chorych psow ( tego, gdzie teraz leza suki po sterylkach) - zapraszamy chetnych.

W sobote rowniez szczepienia - zapraszamy chetnych :-)

Posted

Dziewczyny, a jak z owczarkami w Boguszycach?
Ma ktoś jakieś zdjęcia?
Przypominam, że chodzi mi o samczyka, do roku.
Jest świetny stały domek.
Może być też pies w typie, byle duży i przypominał ONka ;)

Posted

Jutro postaram się wygenerować te owczarki. Lelka już obiecałam Chandler. Też jutro.
Aniu, mnie się wydaje, że ta gończa nie ma tatuażu. Chyba Agnieszka tak pisała kilka stron wcześniej.

A tu niespodzianka dla tych, którzy uważają że Bzibzia
wyjechała z Boguszyc:

Klon?:crazyeye:

Posted

Wątek Marleya się robi ;).

mgie - poproszę o ogłoszenia :cool3:.
Amanda w sobotę pojechała do dt. Byla potwornie wystarszona. Nie jadła, nie piła. Już jest troche lepiej. Ma jako towarzyszkę równie przerażoną suczkę i jakoś sobie radzą biedule. Nie bawią się, ale chodzą razem po ogrodzie i pewnie im trochę raźniej.

Amanda rownież będzie miała swój wątek, za jakis czas. mgie wiesz o co Cię wtedy poproszę :cool3:.

Posted

Anna_33 napisał(a):
A teraz sprawa gonczego. Na razie tutaj, bo biegiem musze wyjsc, wiec na szybko.
Gonczy nie ma tatuazu. Jest mniej wiecej od 4 lat na miejscu.

No i znalazłam - gończa tatuażu nie ma :evil_lol:

Posted

Ewa, chodzi mi o tego kudłaczka... Orientacyjny wiek /zajrzysz w ząbki?/, wielkość, płeć, czy jest śmiałek czy nieśmiałek. A, zobacz czy ma ogonek ciachnięty bo wygląda jak sznaucerek mojej przyjaciółki przed strzyżeniem. :evil_lol:
Polecam sie Twojej pamięci! :lol: