Jump to content
Dogomania

Zmasarkowany przez sadystę Szkielet. PIANO MA DOM. Oszedł za TM:(

Recommended Posts

Posted

Co za wiadomość!!!!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ja tam wierzę w magię 100 strony :evil_lol: W takim razie trzymam kciuki najmocniej jak potrafię! Pianulku nareszcie będziesz miał swój, kochający, prawdziwy domek! Co za nowina!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='lika1771']Witam
Domek dla Pianolka już jest :loveu: , jestem po rozmowie z P. Małgosią, miałam wizytę przedadopcyjną. Piano czeka jeszcze zabieg kastracji, ma coś z serduszkiem, ale bierze leki i wszystko idzie ku lepszemu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to 7 czerwca powinien byc z nami.[/quote]
O raju! Jakie wieści!!!! Pianolku trzymam z całych sił!
Wszystkim bardzo dziękuję. Jesteście wspaniali!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='zula131']Lika1771 - czy to TWÓJ DOMEK? :loveu:[/QUOTE]
Tak to mój domek, a Piano będzie miał towarzystwo bo mam jeszcze 2 pieski. Mieszkam w Słupsku, ale pod koniec czerwca przeprowadzam się na wieś więc Pianolek będzie miał ogród.;)

Posted

[quote name='lika1771']Tak to mój domek, a Piano będzie miał towarzystwo bo mam jeszcze 2 pieski. Mieszkam w Słupsku, ale pod koniec czerwca przeprowadzam się na wieś więc Pianolek będzie miał ogród.;)[/quote]
Witaj lika,dziekujemy:buzi:ale wyczekałes domek,ty szczesciarzu:multi:

Posted

[quote name='lika1771']Witam
Domek dla Pianolka już jest :loveu: , jestem po rozmowie z P. Małgosią, miałam wizytę przedadopcyjną. Piano czeka jeszcze zabieg kastracji, ma coś z serduszkiem, ale bierze leki i wszystko idzie ku lepszemu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to 7 czerwca powinien byc z nami.[/quote]

Lika! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Cudowna wiadomość :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool:
Bardzo się cieszę ,że skrzywdzony ,kochany Pianolek będzie miał wreszcie kochający ,odpowiedzialny domek na zawsze :thumbs::thumbs:

Marzy mi się jeszcze ,aby taki super domek znalazł też kochany Cyganek.... :thumbs::thumbs:

Pianolku bądź szczęśliwy w swoim nowym domku ! :loveu::loveu:
Pianolku trzymam kciuki za Ciebie i Twój Domek:thumbs::thumbs:

Posted

Boziu, nareszcie ten psiak, który zasługuje na wszystko co najlepsze doczekał swojego Wspaniałego Człowieka!!!
LIKA! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='Ajula']:multi::multi::multi:
oby nowy domek okazał się tym na zawsze :loveu:[/quote]
Będę za to trzymała kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!:multi::multi:

Posted

[quote name='lika1771']dzięki dziewczyny za te miłe słowa:loveu: postaram się informowac o wszystkim na bieżąco.[/quote]

masz już rezerwację w psim niebie:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

wielkie dzięki za okazanie milości Pianolkowi i zapewnienie mu cudownego życia juz do końca jego dni. czekamy na zdjęcia z nowego domku.

Posted

[quote name='lika1771']Kochani domek juz jest na zawsze Pianolek bedzie z nami do końca swoich dni ,aby trwały jak najdłużej :loveu:[/quote]
Wierzę, że tak będzie!:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='lika1771']Pianolek jutro bedzie najpropodobniej kastrowany jak tylko cos bedę wiedziała to napisze ;)[/quote]
Trzymamy kciuki,czekamy na wiesci:lol:

Posted

Niestety Pianolek nie miał dzisiaj kastracji wet powiedział że z serduchem coś nie tak i zmienił mu leki kazał przyjsc za 5 dni na kontrole i jak wszystko bedzie ok to mu zrobi tak czy siak Piano 7 bedzie z nami :multi: