Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Robię krótką prezentację w power point kilku psiaków, takich ciężkich przypadków, zamierzam ją wysłać polskim posłom w ramach akcji "teraz albo nigdy-zmieniamy prawo, zasypmy posłów mailami", czy mogę wykorzystać zdjęcia Pianolka i opis jego przypadku?

Posted

maja602 napisał(a):
Czy Pianolek jest ogłaszany? Gdzie?

allegro.pl
kupiepsa.pl
szerlock.pl
petsy.pl
gumtree.pl
eoferty.pl
kupsprzedaj.pl
petworld.pl
allegratka.pl

i jeszcze inne, ale nie pamiętam...

Posted

maja602 napisał(a):
No to dołożyłam jeszcze od siebie na stronach psy i adopcje. Trzymam kciuki. Pianolek powinien mieć wspaniały dom.

Racja abolutna!

Posted

Edi100 napisał(a):
Masz rację:(
Ogłoszeń i allegro mu potrzeba. Poproszę jedną cioteczkę.
Mamy tu wielki kłopot:( Od kilku dni błąka sie młody bokser w Zmigrodzie. Pani Tosia poszła Go nakarmić. Jest łagodny ale zdezorientowany:( Szukamy lokum dla Boksia, zanim trafi do starej:placz:
Pani Tosia zda mi relację co z Psiakiem:(

Czy udało się znaleźć coś dla boksera?

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Czy udało się znaleźć coś dla boksera?

To jest boskiwaty piesek. Wciąz szuszam:( Niestety mam baaaaaaaaaaaardzo ograniczony dostęp do netu:(
Pianolku, pamietam i szukam!

Posted

lika1771 napisał(a):
Witam
Domek dla Pianolka już jest :loveu: , jestem po rozmowie z P. Małgosią, miałam wizytę przedadopcyjną. Piano czeka jeszcze zabieg kastracji, ma coś z serduszkiem, ale bierze leki i wszystko idzie ku lepszemu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to 7 czerwca powinien byc z nami.

:crazyeye:wspaniała wiadomosc,nareszcie Pianolku masz prawdziwy domek,miejmy nadzieje,ze taki na zawsze:multi::multi::multi:

Posted

Witam
Domek dla Pianolka już jest :loveu: , jestem po rozmowie z P. Małgosią, miałam wizytę przedadopcyjną. Piano czeka jeszcze zabieg kastracji, ma coś z serduszkiem, ale bierze leki i wszystko idzie ku lepszemu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to 7 czerwca powinien byc z nami.