Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotka Dorothy jest prośba :cool3::cool3:
Jak słusznie zauważyła jedna z ciotek, Ty szprechająca jesteś :loveu:
Padł pomysł ogłoszeń na stronach niemieckich, więc hmmm...
Czy już zajmowałaś się może adopcjami do Niemiec?? Może by w tą stronę pójść?? Co myslisz??

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MalgosMalgos napisał(a):
oraz recydywistka malgosmalgos, jesli chodzi o udane adopcje do Niemiec.
Uruchamaiam wszystkie srubki, prosze o troche cierpliwosci.
Zamelduje natychmiast, jak cos znajde.
Pozdrawiam serdecznie malgosmalgos

Dziękujemy cioteczko, że sie odezwałaś. Proszę o informację jak przebiega dalsza adopcja w Niemczech?? Co sie dzieje z pieskiem po odebraniu go przez fundację. Gdzie przebywa. Los Karmelka bardzo leży nam na sercach i zależy nam bardzo na jego szczęściu i dalszym wspaniałym życiu wśród kochających ludzi.
Zaraz powiadomię Deę o idei. proszę o informację, czy Karmel musiałby przyjechać do Was w dniu odbierania piesków przez fundację, czy mógłby trochę wcześniej - gdyby takm się akurat złożyło z transportem. :roll:

Posted

oraz recydywistka malgosmalgos, jesli chodzi o udane adopcje do Niemiec.
Uruchamaiam wszystkie srubki, prosze o troche cierpliwosci.
Zamelduje natychmiast, jak cos znajde.
Pozdrawiam serdecznie malgosmalgos

Posted

haha :))) Ciotki cos Wam sie kompiutery poprzestawialy wraz z Nowym Rokiem :P (Naprawcie sobie, bo inaczej posty beda skakac jak szalone...)

Malgos.. :))) DZIEKUJEMY :loveu:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
haha :))) Ciotki cos Wam sie kompiutery poprzestawialy wraz z Nowym Rokiem :P (Naprawcie sobie, bo inaczej posty beda skakac jak szalone...)

Malgos.. :))) DZIEKUJEMY :loveu:

Ciotka Ty się nie wychylaj, bo też skaczesz :eviltong:

Posted

Morgan, ale ja mam dobry czas :megagrin: (środkowo-dolnośląski).. ;)

A co do odkarmienia, to mysle ze przydalby sie dt.. a takowego nie ma.. Wiec jesli znajdzie sie domek chociazby w DE to psiak bedzie w stanie w jakim jest..

Posted

Powiadomiłam Deę. Niech ona się wypowie, bo w sumie tylko ona ma dostęp do psiaków w schronie i potrafi określić na ile postąpiło już wycieńczenie. Te zdjęcia są robione jakiś czas temu a wiadomo, że w przypadku załamania / poddania się zwierzęcia - skutki zdrowotne postępują bardzo szybko.

Posted

WooooW nadzieja umiera ostatnia!
MalgosMalgos aniele... a czy w Niemczech mialby byc DT czy S?

Cudnie byloby go zabrac juz teraz. Akurat nadchodzi czas katarow, kaszelkow, przeziebien... Karmelek taki zabiedzony, ze moze cos go zlapac niewesolego :shake:
I co najwaznieszje wydaje mi sie, ze w DE miałby większe szanse na domek..
Ty w Polsce takich (przepraszam za slowo) "burkow" na pęczki, aczkolwiek nigdy nie przekreślam szans żadnego psiura ;) (czasami milo jest byc zaskoczynym..)

Posted

CIOTKI?!!!!!!!!!!!! Poumieralyscie czy co?????!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy:

Nie pozwalam na takie przestoje!

Ciotka Małgoś nadzieja swieci po oczach a tu nic.................

Posted

Ciotki przepraszam, ale ja się musze wyalienować na kilka dni, bo mam tyle roboty, że nosze ją z sobą do odmu i siedze nocami nad raportami. Jak mi znajdziecie lżejszą pracę to obiecuję, że będę tu siedziała 24/dobę.

Posted

No dobra Karmel...
...ja nie wiem co sie porobilo z pozostalymi ciotkami
opuscily Cie... w dupska trzebaby dziabnac by nawrocic :evil_lol:

Do gory.. nie zapominam o Tobie!
Juz niedlugo los sie do Ciebie usmiechnie, tylko wytrzymaj....

Posted

Ja jestem, tylko tak sobie cichutko obserwuję
przymierzałam się, żeby może Karmelkowi dać DT, ale moja tymczasowiczka wróciła z nieudanej adopcji i nie da rady niestety :(