Morgan:-) Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 KARMEL Karmel jest małym kundelkiem, ma około 4 lat i śmiesznie opadające uszko. Jest przyjacielski, pogodny i bardzo ciekawski. Na pewno będzie dobrym towarzyszem i oddanym przyjacielem. Dogaduje się z pieskami. Karmelek to naprawdę kochany i przytulaśny pieseczek. Zaraz po przybyciu do schroniska wyglądał tak Niestety jak większość psów, tak i Karmelek cierpi na chorobę schroniskową zwaną SAMOTNOŚĆ. Spójrzcie jeszcze raz na tego małego dziarskiego nicponia powyżej. Teraz zajrzyjcie w dół na tą kupkę nieszcześcia, cierpienia, bólu... Czy znajdzie się ktoś, kto da mu jeszcze trochę szczęścia?? PROSZĘ POMÓŻMY TEMU ŻUCZKOWI ODZYSKAĆ WIARĘ W SIEBIE. POMÓŻMY ZNALEŹĆ MU JEGO MIEJSCE... JEGO DOM! Quote
Morgan:-) Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Karmelku pokaż się nowym cioteczkom. Kontakt w sprawie adopcji: DEA: tel 603 244 518 , e-mail: [email protected] Ogłoszenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=538832877 www.petworld.pl www.zwierzaki.org www.e-zwierzaki.pl www.adopcje.org www.czworonogi.eu www.4lapy.pl www.adopcjapsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.zoonet.pl www.nasipupile.pl www.alegratka.pl www.gumtree.pl www.schronisko24.pl www.cafeanimal.pl Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Kto pomoże małemu rudaskowi?? On tak bardzo potrzebuje domku :shake::shake: Quote
Dorothy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 o matko, no wyglada beznadziejnie :-( widac ze przygasl, zbrzydl i posmutnial...:shake: cos o jego charakterze i stosunku do psow/dzieci? Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dorothy dziękuję że jesteś. Więcej może powiedzieć Dea, bo ona zna te psiaki. Jak wejdzie na dogo - z pewnością coś o nim napisze. Jest w kojcu z większym psem, ale nie wiem czy się zgadzają, czy jest zdominowany. Na zdjęciu poniżej jest z kolegą z boksu. Musimy poczekać na Deę, żeby napisała coś więcej. Quote
Dea Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Co do dzieci niestety nie wiem, ale z psami dogaduje się dobrze, było ich więcej, teraz mieszka tylko z Miszką, który jest dosyć energiczny i dobrze sobie radzi. Karmelek jeszcze niedawno był wesoły, teraz bardzo przygasł, chudnie, smutnieje w oczach. Quote
Dorothy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no to czekamy na Dea. Psiak jest sliczny, a skoro juz znalazl sie na dogo to moze zaczac pakowac walizki bo ciotki zawsze cos wymysla ;) Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dorothy - Dea Cię uprzedziła - jej wypowiedź powyżej Twojego posta :razz: Quote
Dorothy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 na pierwszy rzut moge zrobic wyroznione allegro. Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dorothy będziemy Ci bardzo wdzięczne :loveu: Quote
Dea Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dodam, że musiał mieć jakiś czas temu spięcie, może przez kraty z innym osem, bo z boku głowy widziałam bliznę (widać trochę na zdjęciu). Quote
Dorothy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no piekny Karmelku pokaz sie ciociom w sobote wieczorem :-) Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Feigned dziękuję po raz enty. Czy możesz spróbować jeszcze jeden ale ze zdjęciem obecnym?? Tym takim zabiedzonym?? Proszę :roll: Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Ciotka - normalnie Cię kocham :loveu::loveu: Quote
Feigned Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Morgan, bo się zawstydzę :loveu::cool3: nie ma za co dziękować, mi to naprawdę sprawia przyjemność ;) mogą być? Quote
Dorothy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 allegro dla Karmela. złamane młode psie serduszko... Malutki Karmel (538832877) - Aukcje internetowe Allegro prosze sprawdzic w razie czego poprawie :-) Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dorothy - Ciebie też bardzo kocham :loveu::loveu::loveu: Quote
basia0607 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kurcze jak długo Karmelek jest w schronisku ? To nie ten sam pies, to chyba jego dziadek ? Metamorfoza w przeciwną stronę !!! Quote
Morgan:-) Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Wydaje mi się, że około roku. To z boku głowy to ślad po dziabnięciu. Płakać się chce na jego widok. :shake::shake: I nie mamy gdzie go dać. Gdyby było choć ociupinę miejsca - zostały odchuchany i wyprowadzony na prostą, ale my wszystkie albo zapsione, albo z agresorem w domu. Szkoda gadać :( Quote
basia0607 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wiem , ja też mam w domu 6 psow. Jego zdjęcia są bardzo wymowne. Quote
asl Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Chciałabym wstawić w podpis banerek Karmelka. Nie potrafię :oops:. Czy gdzieś na dogo znajduje się instrukcja jak to zrobić? Quote
Recommended Posts