Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KARMEL

Karmel jest małym kundelkiem, ma około 4 lat i śmiesznie opadające uszko. Jest przyjacielski, pogodny i bardzo ciekawski. Na pewno będzie dobrym towarzyszem i oddanym przyjacielem. Dogaduje się z pieskami.
Karmelek to naprawdę kochany i przytulaśny pieseczek. Zaraz po przybyciu do schroniska wyglądał tak

Niestety jak większość psów, tak i Karmelek cierpi na chorobę schroniskową zwaną SAMOTNOŚĆ. Spójrzcie jeszcze raz na tego małego dziarskiego nicponia powyżej. Teraz zajrzyjcie w dół na tą kupkę nieszcześcia, cierpienia, bólu... Czy znajdzie się ktoś, kto da mu jeszcze trochę szczęścia??

PROSZĘ POMÓŻMY TEMU ŻUCZKOWI ODZYSKAĆ WIARĘ W SIEBIE. POMÓŻMY ZNALEŹĆ MU JEGO MIEJSCE... JEGO DOM!

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy dziękuję że jesteś. Więcej może powiedzieć Dea, bo ona zna te psiaki. Jak wejdzie na dogo - z pewnością coś o nim napisze. Jest w kojcu z większym psem, ale nie wiem czy się zgadzają, czy jest zdominowany. Na zdjęciu poniżej jest z kolegą z boksu. Musimy poczekać na Deę, żeby napisała coś więcej.

Posted

Co do dzieci niestety nie wiem, ale z psami dogaduje się dobrze, było ich więcej, teraz mieszka tylko z Miszką, który jest dosyć energiczny i dobrze sobie radzi. Karmelek jeszcze niedawno był wesoły, teraz bardzo przygasł, chudnie, smutnieje w oczach.

Posted

Dodam, że musiał mieć jakiś czas temu spięcie, może przez kraty z innym osem, bo z boku głowy widziałam bliznę (widać trochę na zdjęciu).

Posted

Wydaje mi się, że około roku. To z boku głowy to ślad po dziabnięciu. Płakać się chce na jego widok. :shake::shake: I nie mamy gdzie go dać. Gdyby było choć ociupinę miejsca - zostały odchuchany i wyprowadzony na prostą, ale my wszystkie albo zapsione, albo z agresorem w domu. Szkoda gadać :(