Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.Jestem nowa osoba na dogomani.W miare jak mi czas pozwala staram sie czytac wszystko.Juz jedna historia mnie poruszyla-Cyganka.Pozwolilam sobie napisac o Karmelku.Piekny piesio ale brak mu milosci i ciepla.Biedactwo wyglada jakby stracil juz nadzieje.Podnosze:multi: Niewiem czy moge sie wypowiadac w dwoch tematach,bo nieznam zasad tu panujacych.Jezeli jednak lamie jakies zasady to najmocniej przepraszam.Jednak Karmelkowi trzeba znalazc jak najszybciej domek;)

Posted

mozesz sie wypowiadac na kazdym dowolnym watku, to otwarte forum.
:-)
bedziesz dostawac na maila powiadomienia o odpowiedziach na watkach, na ktorych sie wypowiadalas.

A co do Karmelka- rozreklamuj go koniecznie, moze ktos z rodziny szuka niedużego przyjaciela?

Posted

nawet powinnas! poslac i powklejac jego zdjecia i opis gdzie tylko mozesz... na tym polega szukanie domku. Moze zobaczy go ktos, kto od razu sie w nim zakocha? Wklej tez namiary na osobe odpowiedzialna za adopcje Karmelka, sa w pierwszym poscie (mail i telefon)

Posted

Dea napisał(a):
U nas znowu sypnęło śniegiem, a Karmel siedzi tam i marznie:-(

NIE DOBRZE :shake: BAAARDZO nie dobrze....

Szczerze powiedziawszy Karmelkowi przydalby sie tymczas aby bylo mozna go doprowadzic do pelni sil i dobrego wygladu. Pomimo tego, ze jest uroczy, niktnie w tlumie innych psow, taki osowialy, opuszczony, ponury psiaczek.

Czy nic sie nie da zrobic? Czy nie ma zadnych platnych tymczasow w okolicy Cieszyna? A gdyby pomyslec o hoteliku u ktorejs z dogomaniackich ciotek?

Posted

Jesteśmy jesteśmy :lol:
Tylko nie mamy pomysłu co z nim zrobić. My wszystkie zazwierzęcone, ja mam agresorkę nie tolerującą żadnych psów, Dea to samo. Reszta Cieszynianek - zapewniam - gdyby tylko miały możliwości - zabrałyby go do siebie. Jest poogłaszany. Na razie cisza :-(

Posted

Nikt w Cieszynie nie oglasza sie, na czasowy domek dla zwierza po kosztach utrzymania? Hoteliku nie ma żadnego?
Mysle, ze gdyby doprowadzic piesa do stanu "uzywalnosci" to znalazlby domek. A moze zaczac oglaszac na niemieckich stronach? :cool3:

Trzeba dzialac, bo sam watek nic nie da..

Posted

MagYa kto zajmuje sie ogłoszeniami piesków w Niemczech?? Do kogo się zwrócić w tej sprawie?? Proszę o pomoc.
Bardzo chętnie sprawę pociągnę dalej. Z kim mam rozmawiać??

Posted

A zaraz kogos poszukawszy...
Przydalby sie watek dotyczacy nas/dogoludzi - kto w czym moglby pomoc (chyba, ze cos takiego istnieje a ja nie wiem..)

Trzeba poszperac po watkach psow wyadoptowanych do DE i zobaczyc kto pomogl w adopcji..