Morgan:-) Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Zwiększyłam bazę ogłoszeń i mam nadzieję, że wypatrzy go w końcu jakaś dobra dusza :-( Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Tofikowy szuka szczescia, domu, cieplego koca i kochajacego pana.... Quote
Puszysta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witam.Jestem nowa osoba na dogomani.W miare jak mi czas pozwala staram sie czytac wszystko.Juz jedna historia mnie poruszyla-Cyganka.Pozwolilam sobie napisac o Karmelku.Piekny piesio ale brak mu milosci i ciepla.Biedactwo wyglada jakby stracil juz nadzieje.Podnosze:multi: Niewiem czy moge sie wypowiadac w dwoch tematach,bo nieznam zasad tu panujacych.Jezeli jednak lamie jakies zasady to najmocniej przepraszam.Jednak Karmelkowi trzeba znalazc jak najszybciej domek;) Quote
Dorothy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 mozesz sie wypowiadac na kazdym dowolnym watku, to otwarte forum. :-) bedziesz dostawac na maila powiadomienia o odpowiedziach na watkach, na ktorych sie wypowiadalas. A co do Karmelka- rozreklamuj go koniecznie, moze ktos z rodziny szuka niedużego przyjaciela? Quote
Puszysta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 W jaki sposob moge pomoc?Nieznam sie zabardzo na tym.Czy moge zdjecia Karmelka powstawiac na innych stronach w internecie gdzie mam dostep?Oczywiscie pomoge jak moge. Quote
Dorothy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nawet powinnas! poslac i powklejac jego zdjecia i opis gdzie tylko mozesz... na tym polega szukanie domku. Moze zobaczy go ktos, kto od razu sie w nim zakocha? Wklej tez namiary na osobe odpowiedzialna za adopcje Karmelka, sa w pierwszym poscie (mail i telefon) Quote
Puszysta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dobrze.Wiec narazie uciekam.Sprobuje rozleklamowac Karmelka.;) Quote
Puszysta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wrzucilam Karmelka na Moja Generacje.Wiem,ze to nic,ale zawsze chyba cos.Podalam namiary z pierwszego posta. Quote
Dea Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 U nas znowu sypnęło śniegiem, a Karmel siedzi tam i marznie:-( Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dea napisał(a):U nas znowu sypnęło śniegiem, a Karmel siedzi tam i marznie:-( NIE DOBRZE :shake: BAAARDZO nie dobrze.... Szczerze powiedziawszy Karmelkowi przydalby sie tymczas aby bylo mozna go doprowadzic do pelni sil i dobrego wygladu. Pomimo tego, ze jest uroczy, niktnie w tlumie innych psow, taki osowialy, opuszczony, ponury psiaczek. Czy nic sie nie da zrobic? Czy nie ma zadnych platnych tymczasow w okolicy Cieszyna? A gdyby pomyslec o hoteliku u ktorejs z dogomaniackich ciotek? Quote
asl Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Gdyby potrzebne były pieniążki dla Karmelka, to ja się deklaruję na jakąś pomoc. Quote
Puszysta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Witaj Karmelku;)Cos tu u Ciebie pussstttooo:shake:Wyglada to tak,jakby o Tobie zapomnieli:placz:Jestem Z Toba:lol: Quote
Puszysta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 I,co z Karmelkiem????????Gdzie wszyscy sa????Chyba niezostawicie go samego:mad:Nieladnie:angryy: Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Jesteśmy jesteśmy :lol: Tylko nie mamy pomysłu co z nim zrobić. My wszystkie zazwierzęcone, ja mam agresorkę nie tolerującą żadnych psów, Dea to samo. Reszta Cieszynianek - zapewniam - gdyby tylko miały możliwości - zabrałyby go do siebie. Jest poogłaszany. Na razie cisza :-( Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nikt w Cieszynie nie oglasza sie, na czasowy domek dla zwierza po kosztach utrzymania? Hoteliku nie ma żadnego? Mysle, ze gdyby doprowadzic piesa do stanu "uzywalnosci" to znalazlby domek. A moze zaczac oglaszac na niemieckich stronach? :cool3: Trzeba dzialac, bo sam watek nic nie da.. Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 MagYa kto zajmuje sie ogłoszeniami piesków w Niemczech?? Do kogo się zwrócić w tej sprawie?? Proszę o pomoc. Bardzo chętnie sprawę pociągnę dalej. Z kim mam rozmawiać?? Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A zaraz kogos poszukawszy... Przydalby sie watek dotyczacy nas/dogoludzi - kto w czym moglby pomoc (chyba, ze cos takiego istnieje a ja nie wiem..) Trzeba poszperac po watkach psow wyadoptowanych do DE i zobaczyc kto pomogl w adopcji.. Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Jestem w pracy. Dogo mam w tle i nie za bardzo mogę szukać. Jak sie natkniesz na kogoś, to proszę daj znać tu na wątku. Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nie ma problemu, trzeba sobie pomagac ;) A zwlaszcza tej maliźnie przekwitającej w schronisku :roll: Quote
Recommended Posts