Ajula Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o jezuu nie mogę :-D no poryczalam sie ze smiechu i mój TZ także :roflt::roflt: czyż pieski nie są fajowe stwory? :evil_lol: Quote
Dea Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jakby coś daj znać, poskładamy Ci się na maskę gazową:evil_lol: Wiesz, tyle lat w zimnie, to teraz doopkę sobie kurczak grzeje przy piecu, jak na statecznego pana na emeryturze przystało:p Quote
MagYa^^ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To znaczy, że Karmel wytwarza praktycznie gazy, które możnaby pożytkować na nową energię... ;) zasilić coś.. (a ja mam 3 takie furające Karmelki ...) Quote
Morgan:-) Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ło.... Moja Asta w ogóle żadnych bąków nie puszcza :multi: Za to Morgan - mój poprzedni Onek - non stop prawie. Wstyd mi z nim było do znajomych pójść, bo musieli non stop wietrzyć... Ale no i tak go kochałam :diabloti: Quote
Ajula Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 MagYa^^ napisał(a):To znaczy, że Karmel wytwarza praktycznie gazy, które możnaby pożytkować na nową energię... ;) zasilić coś.. oj cicho sza, bo jak sie dowie taki jeden co to niezależnych źródeł energii szuka to będzie miał Karmelek przerąbane :diabloti: Quote
Puszysta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Karmelkowy zasluzyl sobie na taki wspanialy domek!!!!!!!!A jaki on jest kochany:loveu: Quote
alfabia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To zdjęcia z piątku. Dziś dużo słońca więc będzie kilka lepszych niż te poniżej fotek. Niemniej aby pokazać wam Karmela który ma się całkiem dobrze wklejam zdjęcia. Pobrykać na "prawie tarasie" Karmel lubi być wysoko czy to deska, czy to krzesło aby jak najwyżej przy czym uważnie nadstawia "radarek" (bo klapnięte uszko mam :) ) Na "prawie tarasie". Od czasu wstawienia tych dużych drzwi balkonowych (w środę) Darek śmieje się że jest pod ostrzałem. Psy uważnie obserwują co on robi w środku. Niech nie waży się obijać :mad: Quote
MagYa^^ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ..ale Słodycz!! super dogadują się z "młodą" ;))) I pomyśleć, że takich "Karmelów" na pęczki w schronach siedzi... I pomyśleć, że wiele takich psich nieszczęść wieleby dało aby wyjść zza krat i poczuć miłość ludzką.. i ciepłą rękę.:roll: Quote
Ajula Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 super, fajne zdjęcia a Luna to prawdziwa piękność :loveu: Quote
alfabia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Karmel jako już nie młody pies dość często warczy na Luniątko. A ta spragniona towarzystwa akceptuje go w 100%. Pozwala wyżerać ze swojej miski (czasem mi jej żal bo Karmel klasycznie usiłuje ją odgonić od jej żarełka), wylizuje go po pysku, po oczach, uszach... Mimo że jest dużo młodsza (właściwie to jeszcze psie dziecko) ma taki instynkt macierzyński wobec niego. A Karmelowy to taki lekki despota wobec niej. Quote
Morgan:-) Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Alfabia - nie bój nic. Kobiety z wiekiem mądrzeją i zaczynają używać bardziej wyrafinowanych praktyk okręcania sobie facetów wokół palca. Jak Luniątko będzie już damą Luną, to zobaczysz jak się Karmel będzie kajał prosząc o jej łaskę :evil_lol::diabloti: Quote
Ajula Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 alfabia napisał(a): wylizuje go po pysku, po oczach, uszach... podobno to wylizywanie ma na celu uspokojenie to może być prawda, bo zauważyłam, że nasza Hexi tak własnie wylizuje znajde Maćka, kiedy on się złości Quote
asl Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Z tym "nasłuchem" na jedno ucho to Karmel jest niesamowity. Luna też ma fajne uszy :) Takie postawione na baczność ;) Quote
alfabia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jak obiecałam kolejna porcja dzisiejszych igraszek w słońcu Quote
Ajula Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ale fajnie :lol: Luna patrzy czasami na Karmelka z takim zaciekawieniem, jakby sie zastanawiała "co to za stwór?" :hmmmm: Quote
alfabia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ajula napisał(a):ale fajnie :lol: Luna patrzy czasami na Karmelka z takim zaciekawieniem, jakby sie zastanawiała "co to za stwór?" :hmmmm: Dokładnie ! Przy czym niemal cały czas wodzi za nim wzrokiem. No chyba że śpi... Karmel za to raczej ją ignoruje. Udaje , że nie ma większego psa od niego hehe Quote
Ajula Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 alfabia napisał(a): Udaje , że nie ma większego psa od niego hehe :roflt: dobre Quote
Puszysta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cudny ten Karmelek:loveu:poprostu cudny:loveu: Quote
Dea Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Karmel najwyraźniej ma nieco szowinistyczne poglądy, i wydaje mu się, że mężczyźni rządzą światem:evil_lol: No ja myślę, że Luna mu prędzej czy później te poglądy wyprostuje:diabloti: Quote
alfabia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Oby tylko przy tym prostowaniu nie stracił ucha i oka jak to niemal miało miejsce gdy go Miszka prostował:cool3: Quote
Dea Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 alfabia napisał(a):Oby tylko przy tym prostowaniu nie stracił ucha i oka jak to niemal miało miejsce gdy go Miszka prostował:cool3: No ja mam nadzieję, że Luna jest delikatniejsza. A swoją drogą to faktycznie Miszka to drań jeden. Mieszkał z nim Karmel i Snupi (teraz na tymczasie u Zofiji) i oba chłopaki chudły, za to Miszka wyglada jak paczek w maśle... Teraz mu się warunki pogorszyły, bo został przeniesiony do innego kojca, a tam gdzie mieszkali jest sam Benio bernardyn. Quote
alfabia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dea napisał(a):No ja mam nadzieję, że Luna jest delikatniejsza. A swoją drogą to faktycznie Miszka to drań jeden. Mieszkał z nim Karmel i Snupi (teraz na tymczasie u Zofiji) i oba chłopaki chudły, za to Miszka wyglada jak paczek w maśle... Teraz mu się warunki pogorszyły, bo został przeniesiony do innego kojca, a tam gdzie mieszkali jest sam Benio bernardyn. Nono wyraźna zmiana ról :p Z drugiej strony samo życie, szkoda że te maluchy musiały być w jednym boksie z tak dużym psem. Tłok w schronach - ja wiem. Niemniej szkoda. Karmel ładnie nabywa ciałka. jego sierść jak pamiętasz śmierdziuchowata, sfilcowana, nastroszona z wyłażącymi kępkami dochodzi już do jako takiego porządku. Nie jest idealnie jeszcze ale te 12 dni na dobrej karmie zdziałały cuda. A i do tego porządne kapanko oczywiście. Wczoraj odwiedziłam z nim mamę. Hehe jak u nas łaził po domu na dwóch łapach i zaglądał wszędzie gdzie się da. Gdzie się nie da też :diabloti: Quote
alfabia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Karmel mnie opitala za "śmierdziuchowata" niech więc będzie "pachnąca inaczej" :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 :roflt::roflt::roflt:nie mogę z niego!:evil_lol: Quote
Recommended Posts