Cekinka13* Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 pati napisał(a): ponawiam pytanie co ze SZCZEPIENIAMI jest juz u mnie długo a ta sprawa nadal nie załatwiona tak byc nie może. Pati, w tym tyg. przeleję większą połowę długu i z tego zaszczepisz Kumpla, ok?
Cekinka13* Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Cekinka13* napisał(a):Wyróżniłam Kumplowi ogłoszenie na alegratce, na gumtree nie mogę, ponieważ chcą jakieś szczegóły dot. karty, a ja tych wszystkich papierów nie mogę znaleźć... :roll: Wyróźni ktoś? To kosztuje 15 zł, oddam oczywiście. Ponawiam prośbę.
bico Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 tak jak obiecałam, dziś poszedł przelewik dla Kumpla:lol:
fizia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dostałam zapytanie z sprawie Zorra - bardzo podobnego psiaka do Kumpla http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudowny-mlody-zorro-mix-mastifa-tybetanskiego-prosi-o-pieniazki-na-hotelik-100724/ Jendak nie jest to propozycja idealna....pies mieszkałby w budzie.. Zorro bardzo potrzebuje kontaktu z człwiekiem, nie możemy Go sobie jakoś wyobrazić w budzie. Jeśłi uważacie, że Kumpel mógłby tam zamieszkać, podam maila do tej Pani Jestem zainteresowana przygarnięciem Zorro,szukam psiaka któremu nie będa przeszkadzały warunki pogodowe ,gdyż jego domem będzie buda( ma gęsta siersć więc mysę że nie będzie mu to przeszkadzało),będzie miał do dyspozycji całe podwórko a zima i jesienia również ogród.Lubimy biegi dlatego kilka razy w tygodniu byłby naszym kompanem na godzinnym treningu po lesie.Jelli moje warunki sa odpowiednie proszę o maila.pozdrawiam Ades e-mail:
__Lara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Oj, ja sobie też nie wyobrażam Kumpla w budzie :shake: tylko nie to :( Cekinko, bico przelała coś na Kumpla, może z tego wziąć na wyróżnienie za 15zł? w końcu to też jest dla Kumpla. fizia napisał(a):Dostałam zapytanie z sprawie Zorra - bardzo podobnego psiaka do Kumpla http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudowny-mlody-zorro-mix-mastifa-tybetanskiego-prosi-o-pieniazki-na-hotelik-100724/ Jendak nie jest to propozycja idealna....pies mieszkałby w budzie.. Zorro bardzo potrzebuje kontaktu z człwiekiem, nie możemy Go sobie jakoś wyobrazić w budzie. Jeśłi uważacie, że Kumpel mógłby tam zamieszkać, podam maila do tej Pani Jestem zainteresowana przygarnięciem Zorro,szukam psiaka któremu nie będa przeszkadzały warunki pogodowe ,gdyż jego domem będzie buda( ma gęsta siersć więc mysę że nie będzie mu to przeszkadzało),będzie miał do dyspozycji całe podwórko a zima i jesienia również ogród.Lubimy biegi dlatego kilka razy w tygodniu byłby naszym kompanem na godzinnym treningu po lesie.Jelli moje warunki sa odpowiednie proszę o maila.pozdrawiam Ades e-mail:
EVA2406 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tylko nie to :shake:. Kumpla do budy nie damy !!!!
Cekinka13* Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ja uważam, że Kumpel nadaje się do budy! Też chciałabym, by Kumpel poszedł do domu, ale do budy również się nadaje. Nie szukajmy dziury w całym... Poza tym ja jestem odpowiedzialna za jego pobyt w hotelu, a nie mam już z czego go opłacać. Fizia, podaj proszę kontakt do tej pani!
dorcass Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 lepszy rydz niz nic, tym bardziej jak nie ma pieniędzy na utrzymanie, tylko dobrze byloby ten domek sprawdzic czy to solidna buda, i co to za rodzina, my zorra tez nie chcemy do budy a to juz ktorys z kolei chetny na niego do budy:( co za ludzie...
Abrakadabra Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cekinka13* napisał(a):Ok, już napisałam do pani! O ile zdążyłam poznać Kumpla - to pomysł z bieganiem raczej nie przypadnie mu do gustu :evil_lol:.
Cekinka13* Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Pani odpisała - zdecydowała, że weźmie psa z miejskiego schroniska... A Kumpel wciąż bez domu.........
stokrotka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ........... nie wiem, czy to dobrze czy źle........
bico Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 __Lara napisał(a): Cekinko, bico przelała coś na Kumpla, może z tego wziąć na wyróżnienie za 15zł? w końcu to też jest dla Kumpla. ja nie mam nic przeciwko, bierzcie kasę i róbcie wyróżnienie,zaszczepcie go też, bo nie może tak chodzić nieszczepiony:shake:
dorcass Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 szkoda widocznie to nie byl dom dla niego... trzeba szukac dalej:roll:
Cekinka13* Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Wyróznienie opłacę ze swoich, problem tkwi w tym: Cekinka13* napisał(a):Wyróżniłam Kumplowi ogłoszenie na alegratce, na gumtree nie mogę, ponieważ chcą jakieś szczegóły dot. karty, a ja tych wszystkich papierów nie mogę znaleźć... :roll: Wyróźni ktoś? To kosztuje 15 zł, oddam oczywiście.
__Lara Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nowy bazarek dla Kumpla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/porcelana-figurki-gadzety-na-oplacenie-rosnacego-dlugo-kumpla-do-4-04-godz-22-00-a-134370/#post12028056
bico Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ile jeszcze jest dokładnie tego "Kumplowego" długu?:roll:
pati Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 pati napisał(a):pies jest juz u mnie 49dni to suma 735zł do tej pory otrzymałam 315zł czyli pozostaje 420zł +20zł robaki +50zł karma (i tzreba kupic nastapną) to daje kwote na dziś : 490zł prosze o wpłate tzreba go tez w końcu zaszczepić!!!!! upłyneło 10 dni od tego postu co daje 150zł + karma 50zł dług na dziś wynosi 690zł!! trzeba spłacić ja nie moge sobie pozwolic na takie długi do tego tzreba doliczyć szczepienia 75zł albo choć sama wscieklizna 25zł!!!
Nadziejka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :painting::Dog_run:Witajcie dziewczyny :loveu::loveu: Przeczytalam duzo o tym cudownym psiaczku , no piesek cudooo , sluchajcie duzo nie dam rady , bo mam dwa pieski w adopcji na odleglosc , domowe zwierzaczki , kilka innych , tak to jest w zyciu , ze czasem chcialo by sie wszystkim tym istotkom pomoc :-(:placz:ale nie mozna ..bo fizycznie nieda rady , zycze Kumplowi zeby znalazl ten kochajacy domek , jedyny :thumbs::thumbs:Dziekuje z calego serca , ze tak pieknie sie nim zajelyscie:ylsuper::modla: Pati prosze cie , nie badz zla , jedno zycie mamy dziewczyny , tylko jedno , wiec jak sie zbierzemy to cos wyczaryjemy prawda?Zaraz popedze na bazarek do cioteczki Lary , jakos to bedzie ! Pozdrawiam pieknie :loveu::loveu:
Nadziejka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pati choc troche pomoge , wplacilam przed chwila na twoje konto 50 zl dla Kumpla :loveu: To jest wplata z Sosnowca , dziewczyny bedzie dobrze musi sie ulozyc :loveu:Kumelku caluje w twoj nosek:loveu::loveu:
fizia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Musi być dobrze!! Ps. Asiu - Kapselek z Twojego podpisu już ma Dom! I to super fajny u Clo :)
Recommended Posts