Jump to content
Dogomania

Amstaff *LUIS* W schronie przez lata-wyszedł na moment-teraz znów schron potem.ma dom

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
cioteczko jest kiełbaska co się czepiasz :eviltong:
chyba że chodzi Ci o ten koniec patyczka co Lusiek trzyma :evil_lol:

a przed pieczeniem kiełbaski to łapki trzeba umyć i brzuszek też :evil_lol: koniecznie

[FONT=Arial]

:oops: o dżisys jest ..... to wszystko wina tego ze piwa nie wypiłam :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

No zdrówko coraz lepiej. Leki dostaje cały czas ale już w mniejszych ilościach. Za 6 miesięcy luisek prawdopodobnie całkowicie zejdzie ze sterydów. Teraz dawkę ma zmniejszoną i bierze ćwierć tabletki dwa razy dziennie. Za dwa tygodnie mam dzwonić do Wrzoska. Powiedział, że jak zejdziemy z Encortonu to będziemy myśleć co dalej czyli zajmiemy się tymi bezwładnymi faflami. Ponoć to też u Luiska da się wyleczyć.
Po płukaniu ucha zmienił się nie do poznania. To nie jest ten sam pies którego wzięliśmy 4 miesiące temu. Teraz jest wesoły i ogon mu się nawet na chwilę nie zatrzymuje. Psoci, na spacerach wariuje i nawet przymierza się do pływania co przedtem było nie do pomyślenie. Bał się wejść do wody a tu proszę :D

Posted

[SIZE=2]wybaczcie proszę offa:

BARDZO PROSZĘ O POMOC!

PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!!
WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/

postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady...
proszę o pomoc dla BARONA!!!
proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe
(choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-(
z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Odkąd Lusiek wpiernicza Arthrix Plus to ciągle chodzi zadowolony hyhyhy macha ogonem, cieszy się a ja już nie mam sił się z nim bawić ;) na szczęście sam sobie zabawę potrafi znaleść i biega po domu za piłką

Posted

Kaśka wszczyna bójki ale już wie, że Luisek to swój chłop. Na spacerach Kaśka nadal ma kaganiec a Luisek chodzi bez. Już mu siusiaka lizała i jak Luis wącha jej tyłek to ona sobie z tego nic nie robi. Także postępy jakieś są. Laska potrzebuje dużo czasu ale za chiny jej nie oddam nikomu. Luis chyba by się zawył na śmierć ;)

Posted

agaci-x napisał(a):
...Już mu siusiaka lizała i jak Luis wącha jej tyłek to ona sobie z tego nic nie robi. Także postępy jakieś są. ;)

:grin::grin::grin::mdleje:zabiłaś mnie tym opisem postepów!