Alicja Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 fioneczka napisał(a):cioteczko jest kiełbaska co się czepiasz :eviltong: chyba że chodzi Ci o ten koniec patyczka co Lusiek trzyma :evil_lol: a przed pieczeniem kiełbaski to łapki trzeba umyć i brzuszek też :evil_lol: koniecznie [FONT=Arial] :oops: o dżisys jest ..... to wszystko wina tego ze piwa nie wypiłam :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
ewab Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Qurcze, coś się umaszczenie Luiskowi na łapkach zmieniło:eviltong:. Quote
Magd@ Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Cudnie !!! Aż mi się oczy spociły :evil_lol: Kocham Was :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 może da się uratować tego psa? czasu coraz mniej-właściwie wcale:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ast-zostanie-uspiony-138185/ Quote
agrawa69 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='agaga21']może da się uratować tego psa? czasu coraz mniej-właściwie wcale:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ast-zostanie-uspiony-138185/ za późno:-( już sobie właścicielka poradziła z problemem niszczenia w domu:angryy: ...bądź szczęśliwy za TM Aresku:placz: Quote
andzia69 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :loveu: widac, ze Luisek całkiem dobrze sobie radzi:multi: Agatko - i jak ze zdrówkiem psiaka? dostaje jeszcze leki? macie jechać na kontrolę? Quote
agaci-x Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No zdrówko coraz lepiej. Leki dostaje cały czas ale już w mniejszych ilościach. Za 6 miesięcy luisek prawdopodobnie całkowicie zejdzie ze sterydów. Teraz dawkę ma zmniejszoną i bierze ćwierć tabletki dwa razy dziennie. Za dwa tygodnie mam dzwonić do Wrzoska. Powiedział, że jak zejdziemy z Encortonu to będziemy myśleć co dalej czyli zajmiemy się tymi bezwładnymi faflami. Ponoć to też u Luiska da się wyleczyć. Po płukaniu ucha zmienił się nie do poznania. To nie jest ten sam pies którego wzięliśmy 4 miesiące temu. Teraz jest wesoły i ogon mu się nawet na chwilę nie zatrzymuje. Psoci, na spacerach wariuje i nawet przymierza się do pływania co przedtem było nie do pomyślenie. Bał się wejść do wody a tu proszę :D Quote
andzia69 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 naprawdę bardzo się cieszę!!!!:loveu::loveu::loveu: ucałuj go ode mnie:loveu: Quote
fioneczka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jak dobrze czytać o poprawie zdrówka i dobrym rokowaniu na przyszłość trzymamy kciuki bardzo, bardzo mocno Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
ab-agnieszka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Luisek cud chlopaczek :loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 cały watek luisa przeniósł się na watek kaśki:evil_lol: babsko go całkiem zdominowało!:evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://images45.fotosik.pl/168/b2d065ab36b4a47amed.jpg :loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :pjakie zadowoleństwo na pysiu :loveu: http://images43.fotosik.pl/167/c23badf47e612bd5med.jpg Quote
agaci-x Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Odkąd Lusiek wpiernicza Arthrix Plus to ciągle chodzi zadowolony hyhyhy macha ogonem, cieszy się a ja już nie mam sił się z nim bawić ;) na szczęście sam sobie zabawę potrafi znaleść i biega po domu za piłką Quote
agaci-x Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Kaśka wszczyna bójki ale już wie, że Luisek to swój chłop. Na spacerach Kaśka nadal ma kaganiec a Luisek chodzi bez. Już mu siusiaka lizała i jak Luis wącha jej tyłek to ona sobie z tego nic nie robi. Także postępy jakieś są. Laska potrzebuje dużo czasu ale za chiny jej nie oddam nikomu. Luis chyba by się zawył na śmierć ;) Quote
agaga21 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agaci-x napisał(a):...Już mu siusiaka lizała i jak Luis wącha jej tyłek to ona sobie z tego nic nie robi. Także postępy jakieś są. ;) :grin::grin::grin::mdleje:zabiłaś mnie tym opisem postepów! Quote
fioneczka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 jaki on jest szczęśliwy :multi::multi::multi: a opis postępów faktycznie :evil_lol: niezły Quote
ab-agnieszka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Luis wyglada bosko taki tylko do calowania.:loveu: Quote
Recommended Posts