malawaszka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 agaci-x napisał(a):Z przeczeny?? To był najdroższy dywan jaki znalazłam :eviltong: ooo skąd ja to znam... i to dwa tygodnie latałam i starałam się złapać ten wyliniały dywanik :shake::lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :evil_lol:mój dywanik tez tak sie wyleguje w pełnym słońcu potem jęczy że mu za ciepło :mad: Quote
agrawa69 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Luis wakacyjny i przed wyjazdem na urlop Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 cudeńko! http://img228.imageshack.us/img228/3605/obraz236r.jpg Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ;)jaki zapatrzony skad nadjedzie pociąg http://img181.imageshack.us/img181/1176/obraz081p.jpg Quote
agaga21 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://images37.fotosik.pl/195/798760309da5cc4amed.jpg słodzinek:loveu: Quote
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :evil_lol:zakład utylizacji butelek http://images46.fotosik.pl/198/b57cee15bfc62ce9med.jpg Quote
fioneczka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jak na psy karmione pustymi butelkami to wyglądają nieźle :eviltong: zazdroszczę Ci tej parki ... ale znowu się powtarzam ;) Quote
agaci-x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Od poniedziałku łapiemy Luśkowe siuśki w słoiczek i niesiemy do zbadania :) Quote
fioneczka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 hehe od poniedziałku :hmmmm: a dziś środa ... no to kiepsko łapiecie :eviltong: ja kiedyś też miałam chłopczyka w domu i jak łapałam siuśki to najwięcej było na rękawach :evil_lol: zastanawiałam się czy mogę oddać bluze do analizy :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 agaci-x napisał(a):Od poniedziałku łapiemy Luśkowe siuśki w słoiczek i niesiemy do zbadania :) a co mu znowu dolega? Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 polecam pudełko po lodach duże prostokątne :diabloti:... przy mniejszych sprzętach nie dawałam rady łapnąć :evil_lol: Quote
agaci-x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A nie wiadomo co mu jest. Ogólnie strasznie dużo sika i nie trzyma moczu. Od czasu narkozy sika po domu. A jak posiedzi dłużej na zimnej ziemi to na bank mamy nocne sikanie po kątach. Więc badamy mocz i krewkę. A w poniedziałek dopiero bo kasiora będzie :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ja łapałam Fiodorkowe siuśki w dużą chochlę do zupy, z dłuuuugą rączką :evil_lol: Quote
agrawa69 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wynalazłam i wypróbowałam super karmę dla Luisa. Na tym schudnie choćby nie wiem co się działo. Karma ma w prawdzie trochę ziaren (tylko owies i ryż),ale bardzo mało. W 55 % skłąda się z mięsa, reszta to warzywa. Najciekawsza jest jednak proporcja białka (35%) do tłuszczu (10%). Poleciła mi ją znajoma na odchudzenie Grandy i suka po 3 tygodniach podawania wygląda zupełnie inaczej. Co więcej - suka nie zmarniała, wyszły jej mięśnie ,sylwetkę ma super, tylko po prostu zbędnego tłuszczu się pozbyła , a przyznam się ,że ostatnio za dużo ruchu nie ma :oops: Niczym nie mogłam jej odchudzić,a teraz proszę :) To idealna karma dla Luisa - przy minimalnym ruchu będzie gubił kilogramy,a oprócz tego dostanie już w karmie Omega-6,Omega-3 na tą jego delikatną skórę i glukozamine,chondroityne na chore stawy (oprócz preparatów które dostaje osobno). Ja ogólnie jestem uprzedzona do karm light, bo jeśli zawierają 70% ,czy więcej ziaren, to pies na tym nie schudnie, a już na bank nie są zdrowe dla mięsożerców, ale akurat ta karma jest godna polecenia. Własnie to ,że jest w niej dużo białka pochodzenia zwierzęcego,a malutko tłuszczu ,sprawia że dzieją sie z psami takie cuda. Dla Kaśki ta karma też byłaby rewelacyjna, no ale skoro nie wiedzieć czemu wet odradził rybę :roll: (jest tam trochę łososia). Cena też jest ciekawa (karma tańsza niż Grasslands) ,a z resztą sama zobacz: ACANA ADULT LIGHT AND FIT - Kompletna i zbilansowana karma dla wszystkich dorosłych psów. Wszystkie rasy powyżej pierwszego roku życia. :: karma dla psów Quote
agnieszka32 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja podaję ją mojej Sarze od 2 tygodni, ale nie zauważyłam żeby schudła :evil_lol::diabloti: Quote
agaga21 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ale po co odchudzać luiska?:crazyeye: on chyba nie jest za gruby! Quote
agrawa69 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 agnieszka32 Moja zaczęła chudnąć własnie po jakichś 2 tygodniach,a po 3 już widać różnicę. Ja podaję 200 g karmy i nic więcej w tej chwili i moja suka chudnie. agaga21 Dlatego ,że ma dysplazję,a przy tego typu schorzeniach jest wskazana jak najniższa waga, co zapewne wiesz. Jego się nie da odchudzić ruchem, bo trzeba mu go ograniczać przy chorobie stawów,a przez ten encorton nie da isę go też odchudzić jakimiś konwencjonalnymi metodami. Z resztą Agata przeszła na bezzbożówki własnie po to ,żeby Luis schudł,tylko on coś nie bardzo chce;),a wcale dużo nie je. Quote
agaci-x Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Luis z ponad trzydziestu kilo waży już nie całe 28 :D Zrobiła się z niego taka sucha dupcia. No tylko skóra wisi :/ Także odchudzać go już nie będziemy. A o dziwo schudł tak w ten czas gdy odstawiliśmy encorton i gdy były upały ( wtedy całymi dniami nic nie chciał jeść ). Quote
Recommended Posts