Linka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 u weta powinniście mieć już stałą zniżke na wizyty.. ;) jakoś wspolnymi siłami udało się zebrać na forum już 440zł.. nie wiem czy to chociaż połowa tego wszystkiego co wyliczyłaś, ale może do przyszłego czwartku uda się 'uciułać' coś jeszcze.. :-( Quote
agaci-x Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No mam taką cichą nadzieję. A u weta zniżkę mamy a i tak nas wyniosło 100 bo i tabletki, 2 razy maść na drożdżaki i krople na kleszcze bo tego cholerstwa teraz wszędzie pełno . Quote
Saint Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Na allegro poszło już 26 cegiełek! Do tego 7 z DGM! Czyli łącznie 33 cegiełki = 165zł! REKLAMUJCIE ALLEGRO CEGIEŁKOWE WŚRÓD ZNAJOMYCH !! DAJ PIĄTAKA - NA AŚCIAKA !! (593113435) - Aukcje internetowe Allegro Cegiełki kupuje sporo osób z Żagania - widać Agata mocną reklamę robi :multi: Więc w miarę możliwości reklamujcie proszę cegiełki! :cool3: A jak Lusiek dzisiaj się czuje? Lepiej troszkę? Trzymam mocno kciuki, żeby jego stan z dnia na dzień był coraz lepszy! ;) Quote
Saint Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No i leżę.. Jak przed chwilą zobaczyłem maila od Allegro z liczbą cegiełek, jakie zamówiła Andzia, to wymiękłem! Andzia - jesteś boska kobita! :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJEMY!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Linka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 20 cegiełek dla cioci Andzi! :loveu::loveu: zbiera się coraz więcej ;) Quote
agaci-x Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Tu widać jak mu fafel wisi: A tu oczka nie domyka : Quote
A-s-i-a Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Agaci-x. Siedzę i ryczę :-(:-(:-(:-(. Tak strasznie jest mi żal psinki. Jesteście wspaniali! Kochacie Luiska, to widać. Dajecie mu tyle ciepła. On biedaczek też Was kocha z całego swojego serducha. Gdyby umiał mówić... z resztą nie musi.To wszystko, co do Was czuje pokazuje całym sobą. Trzymajcie się! Musi być dobrze. Będzie dobrze! Quote
agrawa69 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A-s-i-a nie pisz takich rzeczy, bo będę ryczeć. Agata - świetne to foto z Soją :lol: Widziałam wczoraj Luśka :-( Wcześniej miał zdrętwiałą jedną stronę,a drugą normalną. Teraz jedna jest zdrętwiała, a druga wisi :-( Co do reszty już nie będę pisać, bo milion razy było pisane. Bidny on taki, żal mi go strasznie :-( Allegro ogłaszam wszędzie, gdzie się da. Trzymam kciuki - będzie dobrze. Musi być dobrze:cool3::eviltong: Quote
agaci-x Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Luisek właśnie śpi ale zaraz go budzę na małe siku. Ostatnio musi częściej wychodzić bo inaczej sika w domu. Może to jest zależne od tego paraliżu. Nie wiem. W każdym bądź razie cieszę się, że cegiełki nadal się sprzedają i że będziemy mogli zacząć leczyć Lusiaczka. Dzisiaj bardzo się męczył na spacerkach. To chyba przez to słońce i wysoką temperaturę. Byliśmy na krótkich spacerkach i mimo to, że dawałam mu co jakiś czas wodę do picia (dobrze, że wzięłam ze sobą) to Lusiek za każdym razem z ledwością dochodził do domu. Na balkonie już się dzisiaj raz wysikał. Tak się najadł, że mu chyba żarełko na pęcheż uciskało hyh. Mam nadzieję, że sąsiedzi nie zauważyli bo by mi głowę urwali. Jutro nie będę miała kompa bo mój chłop na służbę zabiera więc zajżę tu dopiero w piątek wieczorem. Tym czasem pozdrawiamy Luis & Agata. Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 boziuniu to straszne co się dzieje w tym psiaku - mam nadzieję, że uda się rozwikłać co to jest i że uda się zaradzić!!! czy jego stan jest stabilny? nie pogarsza sie to? bo jesli się pogarsza to do przyszłego czwartku może być za dużo czasu Quote
agaci-x Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Stan jest stabilny. Nie pogarsza się ale też nie polepsza. Cieszę się, że odzyskał apetyt. Nadal jest apatyczny i taki głupiutki. Zachowuje się jak taki mały szczeniak który jeszcze świata nie poznał. Quote
agrawa69 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 W Poznaniu u tej mojej znajomej nie mają tomografu,ale zaproponowała,że zawiezie Was na samo badanie, bo to bardzo dobry neurolog i nie zdziera. Jeszcze nie wiem,kiedy ,ale jeśli wcześniej niż wizyta u Dr Wrzoska, to może warto? Quote
agrawa69 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Linka napisał(a):Jak nazywa się ta pani z Poznania? ;) Odp na PW :cool3: Aha i jeszcze zapomniałam napisać,że tamten wet słysząc o dolegliwościach Luisa, pierwsze co zrobił, to spytał,czy tężec został wykluczony, bo to typowe objawy tężca, a w schronie o to nie trudno. Ale to by chyba wyszło podczas badania krwi, nie? Czy nie? Czy trzebaby specjalnie pod kątem tężca robić badanie? Kurde cimna jestem jakaś ;) Quote
agaga21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 to pewnie chodzi o naszego aniołka anię z poznania, pisałam wcześniej o tym tężcu... Quote
agaci-x Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No i jak z tym tężcem?? To w krwi można wykryć czy jak?? Napiszcie bo się nie znam :/ Quote
Saint Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 UWAGA !! Nowy adres allegro dla cegiełek! DAJ PIĄTAKA - NA AŚCIAKA !! (602885516) - Aukcje internetowe Allegro Tamta aukcja, na której sprzedaliśmy 49 cegiełek już wygasła, więc założyłem nową! ;) Bilans cegiełkowy: Allegro: 49 cegiełek Bazarek DGM: 8 cegiełek Łącznie: 56 cegiełek na kwotę 280zł! Pozdrawiam ;) Quote
Saint Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Jakaś Pani o wielkim sercu kupiła 20 cegiełek na allegro :loveu: Czyli łącznie, z cegiełek jest już 380zł :loveu: Quote
A-s-i-a Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 przepraszam za offa, ale: uwaga!!! uwaga!!!! Cytat: Napisał tengusia szczecin / poznań dotarlo do mnie ostrzezenie przed niepowazna osoba ktora szuka amstaffa :angryy: ZIBO amstaff z papierami, czas do końca marca. http://www.dogomania.pl/forum/12073727-post280.html oto ta osoba http://i434.photobucket.com/albums/q...obraz032-1.jpg Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Co u Luiska ?? Supcio , że jednak ludzie pomagają :loveu: Quote
Linka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nie słyszałam nic na temat możliwości wykrycia tężca poprzez badanie krwi, ale naturalnie specjalistką nie jestem.. Wydaje mi się, że wystarczyłby telefon w tej sprawie do weta ;) Kiedy Luisek jedzie do Wrocławia? Quote
A-s-i-a Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='A-s-i-a']przepraszam za offa, ale: uwaga!!! uwaga!!!! Cytat: Napisał tengusia szczecin / poznań dotarlo do mnie ostrzezenie przed niepowazna osoba ktora szuka amstaffa :angryy: ZIBO amstaff z papierami, czas do końca marca. http://www.dogomania.pl/forum/12073727-post280.html oto ta osoba http://i434.photobucket.com/albums/q...obraz032-1.jpg Podobno się nie otwiera... To zobaczcie tak: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/index497.html Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!! Post 4970 Może się uda... Quote
Recommended Posts