Jump to content
Dogomania

Amstaff *LUIS* W schronie przez lata-wyszedł na moment-teraz znów schron potem.ma dom

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
masz rację linko.chodziło mi o ewentualne badania dodatkowe...agacix pewnie nie będzie mogła za każdym razem jeżdzić do wrocławia...na miejscu też się chyba przyda ktoś zaufany...to tylko propozycja.

ano owszem, tylko że Agata i Luis mieszkają w Żaganiu, a to przecież kawał drogi do Swarzędza ;)

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hyh no , do Wro jest jakaś podobna odległość co do Was.
Skoro już jest allegro, to drugiego nie będę robić. Wkleiłam linki do aukcji i bazarku na astowe w temat Luisa.

Posted

teraz dopiero wgrywam filmiki ktore zamieszcze w meilu do dr Wrzoska a Formica powiedziala ze nie moze w niczym pomoc. Trzeba najpierw zbadać psiaczka. Na dzień dzisiejszy bez badań można tylko gdybać.
Numer do dr Wrzoska mi się nie wyświetla hmmmmm

Posted

biedny Luisek - a zapalenie ucha środkowego na pewno nie? tak bym chciała, żeby to nie było nic poważnego :placz: nie uderzył się ostatnio w głowę? albo nie upadł jakoś dziwnie? ta mordka taka zagubiona :-(

Posted

No właśnie nic ostatnio takiego się nie wydarzyło. A wet wykluczył zapalenie ucha środkowego. Lusiek odkąd u nas jest jakoś dziwnie chodził a czasem nawet przy bieganiu za piłką zdarzało mu się wywinąć koziołka. To było bardzo sporadyczne. A tu nagle siadła mu lewa strona mordki i dzień póżniej już się zataczał :(

Posted

agnieszka32 DZIĘKUJĘ jeszcze raz :loveu:
Alicja - też Ci dziękuję.

I wszystkim pozostałym za pomoc ( która jest prawdę powiedziawszy bardzo rzadkim zjawiskiem ).
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Z cegiełek póki co 35zł powinno wpłynąć na Wasze konto ;)
Wiem, że to niewiele - ale zawsze coś :cool3:
No i się nie poddajemy i będziemy dalej reklamować cegiełki ;)

Filmik widziałem i faktycznie Luisek taki nieskoordynowany jest :-(
Biedaczek :-(

Posted

Mosina to Saint, który niestety czasem ma inne zajęcia, dlatego nie zawsze może odpisać na bieżąco.. Właśnie wysyłam maile z informacją o koncie na które należy wpłacać pieniążki ;)

Posted

Witajcie :)

Na tą chwilę:
9 cegiełek z allegro = 45zł
5 cegiełek z DGM = 25zł

Czyli łącznie 70zł z cegiełek na leczenie Luiska! :multi:

Posted

Saint napisał(a):
Witajcie :)

Na tą chwilę:
9 cegiełek z allegro = 45zł
5 cegiełek z DGM = 25zł

Czyli łącznie 70zł z cegiełek na leczenie Luiska! :multi:

+ jeszcze dwie z allegro.. 80zł:eviltong:

Posted

agaga21 - Lusiek się nigdzie nie skaleczył ani nic nie zjadł. Po osiedlu był prowadzany w kagańcu więc jakby nawet chciał to nie miałby jak, a w lesie nie spuszczełam go z oczu. To napewno odpada. Zaraz wkleję zdjęcia z wynikami tylko nie wiem, czy dobrze będzie wszystko widać.
Popraw u Luiska nie ma :(

Posted

agaga21 napisał(a):
agacix, podobno takie mogą być objawy tężca!!!czy luisek się wcześniej nie skaleczył?a może zjadł kość lub coś ze śmietnika, coś z ziemi na spacerze?

raczej to nie to....

ale...Agaci cos wspominała o wątrobie....a ja gdzieś przeczytałam, ze objawy neurologiczne również towarzyszą przewlekłej chorobie wątroby"! Mało tego - problemy z łapami też moga być skutkiem tych neurologicznych zaburzeń