Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulaga'][FONT=&quot]Witam, mój 16 letni jamniczek cierpi na chorobę Cushinga, do końca życia będzie musiał brać lek o nazwie VETORYL, niestety lek ten przestał być sprzedawany w Polsce. Może macie w domu zbędne dla Was opakowanie lub Wasi znajomi? Pomóżcie. Pozdrawiam[/FONT][/QUOTE]

Ta firma [url]www.medivet.pl[/url] importuje Vetoryl i ma cały czas go w ofercie. Może przesłać do każdego weterynarza.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mam do oddania 13 tabletek Dolagisu. Tylko upewnijcie się najpierw, czy Wasz pies je toleruje. Moja sunia miała po 1 tabletce mega rozwolnienie. Wiem jednak, że to zależy od psa.

Posted

Juz nieaktualne

ODDAM (Warszawa)
CARPRODYL (Carprofen) 100 mg 14 tabletek (3 opakowania po 5, w jednym wykorzystana 1 tabletka).
Lek kupiony w październiku, termin ważności 04/2014.
Kupiony w przychodni Białobrzeska w Warszawie, przechowywałam go w temperaturze pokojowej (lekarz nie zalecał jakiegos specjalnego traktowania, np. lodowka).
Kontakt przez PW albo na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

pozdrawiam
Julita

Posted

oddam:
- kilka saszetek Nimesil'u
- Accu-Chek Active paski do oznaczania glukozy we krwi
- Pritor 80mg
- Vivacor 6,25mg
- Diaprel MR
- Siofot 500
- Miflonide 400
- Apetizer senior
- Atarax 10mg
- Sudocrem
- Thiamazole Merek
- Pritor

kontakt na pw

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

[B][COLOR=#ff0000]nieaktualne[/COLOR][/B]

[quote name='Anja2201']oddam :
Karsivan
furosemidum
Kalipoz
trilac
Dormicum
[B]Spironol[/B]
Nolpaza

za zwrot kosztów przesyłki .[/QUOTE]

Anju, chętnie przyjmę Spironol dla mojego Anatolka.

Edited by elinka
Posted

chciałabym niesmiało zapytać, czy komuś został może Aurizon?
potrzebujemy dla spanielki Daszy, którą wolontariuszka wyciągęła ze schroniska:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219311-Dasza-7letnia-sunia-cocker-spaniela-z-bydgoskiego-schronu-prosi-o-pomoc[/url]!

Posted (edited)

[B][COLOR=#ff0000]nieaktualne[/COLOR][/B]

Magdaleno, ja mam jeszcze 0,5 buteleczki Aurizonu. Resztę napiszę na wątku Daszy.

Edited by elinka
Posted

czy ktoś może posiada zbyteczny NIVALIN? albo zna sąsiedzkie apteki gdzie nie wszystko sprzedano? Dramatycznie potrzebuję tego dla dokończenia rozpoczetej terapii dwóch sparaliżowanych tymczasków cudnego DROPSIKA i Gucia/

Posted

Nie wiedziałam, że jest taki wątek !!!! Świetna sprawa. I ja zobaczę co mam w apteczce.
Jeżeli miałby ktoś Vetmedin lub Digoxin teva dla starszego spaniela Bonesa ze schroniska to bardzo chętnie przyjmę każdą ilość.
Musi je brać do końca życia...