Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mtf zalesie,tak Arka opłaca rachunki w lecznicy za leczenie i sterylizację dwóch suczek i jednego pieska.Przeznaczyła na nich 1000 zł.Mogła bym już sterylizować jedna sukę i pieska/druga jest leczona od nużeńca/,ale jeszcze jest zimno,a ja nie mogę ich wziąć do domu,ponieważ one są dzikuski, a ja mam w mieszkaniu 13 suk.Nie długo może już zrobi się cieplej to wezmę się za nich.W następny piątek już umówione są dwie suczki na sterylkę,a w następny poniedziałek dwa psy i będą już wszystkie poczyszczone.Pieniążki na to już mam z wpłat.Zostaną tylko szczepienia od wścieklizny,bo nie wszystkie poszczepione są.
Julie podaję moje dane:Irena Jankowska,17-132 Wyszki,Falki57
Kredyt Bank 331500 1344 1113 4012 5839 0000
Bardzo dziękuję za bazarki.

Posted

A ja dziś zawiozłam do Pucki 4 wory ( uzbierałyśmy z evitą ubrania, koce itp.) od kochanej Pucki zabierze je do Białegostoku Evelin:loveu::multi:-dziewczyny bardzo Wam dziękuje!
Pipi mam, nadzieje ,że nie sprawie Ci kłopotu z odebraniem tego......

Posted

Enia,stokrotne dzięki.Żaden kłopot.Evelin jutro około południa przyjedzie do mnie i rzeczy przywiezie.Ja mówiłam,że sama odbiorę,ale Evelin powiedziała,że nie ma dla niej problemu.Nie miejcie do mnie pretensji,nie chciałam robić jej kłopotu.Bardzo serdecznie zaprosiłam w takim razie i będę czekała jutro w domu.Bardzo dziękuję.

Posted

Przyjechała dzisiaj do mnie Evelin z darami od enia i evita.Dostałam duuużo koców i jeszcze więcej ubrań,buty.Tyle tego jest,że chyba sklep otworzę:crazyeye:, bardzo,bardzo się cieszę:multi::multi::multi::multi:.Wszystko pasuje jak ulał.Nie miałam już w co się ubrać,naprawdę. . . Ale ja tego do śmierci nie znoszę,tyyyyyyyyyyyyyle ubranek.
Mój synuś ucieszy się z plecaka i to Big Star??? - bardzo dziękuję w jego imieniu.Bluzy,dresy koszule,w sam raz dla niego.Jeszcze nie wiem jak ze spodniami,bo nie ma ich w domu,ale myślę,że nie będą za duże?.
BARDZO DZIĘKUJEMY
Evelin dała mi 120 zł od siebie i 2 worki suchej karmy.
Evelin dziękuję bardzo.tak jak się umówiłyśmy zapłacę za mandat Artura do MPK.
Tyle tych rzeczy,że może ja podzielę się z kimś?Może jest ktoś w potrzebie tak jak ja?Napiszcie.

Posted

Tak się ciesze Pipi ,że to pasuje na Ciebie- głowiłyśmy sie z Evitą czy rozmiar odpowiedni itp.:multi:
dla chłpaków nie miałam butów- moi mają mniejsze nogi....ale zbieram i szukam nadal;)
pozdrawiam Was:loveu::lol:
Evelin bardzo bardzo Ci dziękuje!!!!!!!!:p

Posted

Piesiulki z pola maja się dobrze.Mama NORKA,wczoraj była na pierwszym spacerze.Na początku myślałam,że mi zwieje,bo do tyły chodziła i brykała jak dziki konik,ale szybciutko pojęła,że jest na wolności.
Jestem w tej chwili w szkole,bo nie mam internetu,chciałam zeskanować do mtf zalesie zaświadczenie ze sterylizacji,ale na dogo sie nie da,albo nie wiem jak.Może szybciutko jesli moge prosić jest ktos z was i może mi powiedzieć jak to zrobic na pw,albo potrzebuje adres email do mtf zalesie i do evelin.a jeśli nie to do jutra poczekam z tym i przyjade do szkoły i jeszcze raz poproszę pana nauczyciela o pomoc.
mtf zalesie i evelin,proszę podajcie mi swój adres e-mail.

Posted

Kłopot jest straszGuciem,nie wiem cz kiedkolwiek on się oswoi.Wchodzę do nich,to dziewczyny witają,skaczą cieszą się,a on do budy.Dopuki nie wyjdę on tam siedzi i koniec.Nie wiem co z nim robić.Co radzicie?.Ja to myślę,że trzeba mu może coś na stres podawać.Może są jakieś tabletki?

Posted

Pipi mój e-mail to [email protected]
Ale mozna prościej-klikasz na Evelin prawym przyciskiem myszy i m.in ukazuje Ci sie napis :
wyślij wiadomośc e-mail do Evelin..i wysyłasz..
Ciesze się ,że te sunia z pola wyszła na spacer.Może i ten chłopak sie jakoś oswoi,zwłaszcza jak sie uda znaleźć Mu inne lokum...
Pisz o tych z pola,jakos tak zapadły mi w serce i ten artysta co sobie wszystko ściąga (obożę i szelki) też...
A jesli chodzi o tego psa,który ma znaleźc dom to Ted z podpisu (ten mam 10 miesięcy..)..na razie pani ,która miała Go wziąc się nie odzywa..ale jest już następna alternatywa...

Posted

enia napisał(a):
a nie możesz temu zaświadczeniu zrobić fotki? i normalnie wstaw na wątek....lub na maila...

To pytanie zostalo pominiéte. Niestety, ale jak wiem ze osoba nie ma pieniédzy dla siebie, to skád mogé wiedziec, ze moje darowizny wykorzysta na psy a nie na zycie np.? Okrutne to, ale pomoc jest dla psów. Ludzie mogá zalozyc sobie osobny wátek i tam szukac zwolenników pomocy spolecznej.

Jesli wysylacie swoje pieniádze, egzekwujcie przynajmniej rachunki...

Posted

[quote name='emilia2280']To pytanie zostalo pominiéte. Niestety, ale jak wiem ze osoba nie ma pieniédzy dla siebie, to skád mogé wiedziec, ze moje darowizny wykorzysta na psy a nie na zycie np.? Okrutne to, ale pomoc jest dla psów. Ludzie mogá zalozyc sobie osobny wátek i tam szukac zwolenników pomocy spolecznej.

Pipi rozlicza się na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedno-serce-nie-da-rady-serce-pipi-podopieczni-w-potrzebie-posty-inf-1-6-a-133467/

I tam tez napisała:
[quote name='Pipi']
mtf zalesie,zaświadczenia wysłałam pocztą.

Proszę, nie snuj tu nie wiadomo jakich domysłów. Jeśli masz jakieś wątpliwość zajrzyj na tamten wątek, tam rozliczeń jest więcej.

Posted

emilia2280 napisał(a):
To pytanie zostalo pominiéte. Niestety, ale jak wiem ze osoba nie ma pieniédzy dla siebie, to skád mogé wiedziec, ze moje darowizny wykorzysta na psy a nie na zycie np.? Okrutne to, ale pomoc jest dla psów. Ludzie mogá zalozyc sobie osobny wátek i tam szukac zwolenników pomocy spolecznej.

emilia źle nas zrozumiałaś;)
my pomagami psom Pipi, a skan miał byc dla mtf zalesie bo się tak umówiły:lol:

Posted

zapisuje sie na watku i obiecuje pomoc bazarkowa.
Bardzo dziękuję.
Pipi mój e-mail to [email protected]
Ale mozna prościej-klikasz na Evelin prawym przyciskiem myszy i m.in ukazuje Ci sie napis :
wyślij wiadomośc e-mail do Evelin..i wysyłasz..
Ciesze się ,że te sunia z pola wyszła na spacer.Może i ten chłopak sie jakoś oswoi,zwłaszcza jak sie uda znaleźć Mu inne lokum...
Pisz o tych z pola,jakos tak zapadły mi w serce i ten artysta co sobie wszystko ściąga (obożę i szelki) też...
A jesli chodzi o tego psa,który ma znaleźc dom to Ted z podpisu (ten mam 10 miesięcy..)..na razie pani ,która miała Go wziąc się nie odzywa..ale jest już następna alternatywa...
Evelin,dziękuję,jutro pojadę do szkoły i przeskanuję rachunek.Będę wdzięczna za pomoc z guciem lub Ozzym,będę czekała,
Emilia 2280,przysięgam,że dla mnie zwierzęta mają większą wartość jak nie jeden człowiek i kocham je jak własne dzieci.Wszystkie zwierzęta,bez wyjątku.To nie one żyją dla mnie,tylko ja dla nich.
enia, Iza, dziękuję

Posted

Emilia 2280,przysięgam,że dla mnie zwierzęta mają większą wartość jak nie jeden człowiek i kocham je jak własne dzieci.Wszystkie zwierzęta,bez wyjątku.To nie one żyją dla mnie,tylko ja dla nich.

Pipi, Ci ktorzy ten watek czytaja, to Ciebie tylko podziwiaja, a na tych, ktorzy probuja macic, to blagam, nie zwracaj uwagi. Jestes wspaniala Kobieta i nie przejmuj sie co poniektorymi.:loveu::loveu::loveu:

Posted

:ylsuper::bigcool:

pajunia napisał(a):
Pipi, Ci ktorzy ten watek czytaja, to Ciebie tylko podziwiaja, a na tych, ktorzy probuja macic, to blagam, nie zwracaj uwagi. Jestes wspaniala Kobieta i nie przejmuj sie co poniektorymi.:loveu::loveu::loveu:

i pieknie to cioteczko ujelas - kobitki przeciez jedno jest zycie , tylko jedno mamy , wiec nie robmy sobie przykrosci i prosze nie ponizajmy nikogo:angryy::shake::shake: Pipiniu kochana omijajmy takich ludzi i badzmy ponad nich !:loveu::loveu: Sciskam goraco Ciebie i zwierzaczki , ktore maja u Ciebie spokojne zycie !! Dziekujemy Tobie Pipi :Rose::Rose::Dog_run::modla:Pajuniu dziekiiii za madre slowa i pozdrawiam Ciebie cieplutko :multi::loveu::loveu:

Posted

Zakończyłam ze sterylkami i kastracją i jutro zadzwonię i umówię się na wizytę z Sabą,bo kończą sie kwasy nienasycine.Ja myślę,że nie jest jeszcze z nią dobrze.Skórę ma bardzo suchą i nie zarasta sierścią.Nie ma stanu zapalnego,ale cały czas wygląda tak samo.Pojadę,niech lekarz zadecyduje co dalej.Może już je sterylizować?.Zobaczę co powie wet.

Posted

Doszedł mi skan na maila (Pipi naprawdę nie musiałaś,to była nasza ustna umowa..)
Mam nadzieję,że uda sie jakoś pomóc Sabie..to ta łysawa sunia,która wyglądała z budy i szybko się schowała?
Trzymaj sie Pipi..

Posted

Dochód z 2 bazarków, które założyłyśmy z Enią dla psików Pipi wyniósł 254 zł (123 zł i 131 zł). Pipi- czy chcesz aby te pieniązki przelec Ci w całości na konto czy np. za częśc kupic karmę itp ?