malagos Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 dusje :hand: a nam nie powiesz?.... :cool3: Quote
lizka121 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No właśnie, my też som bardzo ciekawe... Quote
dusje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Powiem, a jakze:lol: maksiorek zaproponowala odplatny pobyt w schroniskowym hoteliku w bardzo dobrych warunkach, boksy wewnetrzne z wybiegiem itd. Przed chwila otrzymalam wiadomosc od Shell z Opola, moze dac kudlatce odplatny tymczas domowy, z kanapa i podloga:lol: Nie wiem jak monika, ale optowalabym wlasnie za domkiem u Shell. Niedaleko Jastrzebia,, i bardzo bardzo blisko do powierzenia kudlatki w rece kierowcy mogacego ja dowiezc do NL. Co na to monika55 i Wy kochani? Za jej pobyt po uzgodnieniu z Shell zaplace, ale poprosze Was o pomoc w sfinansowaniu sterylki, szczepien itd. Nie moge oplacic wszystkiego sama, chce pomoc jeszcze innym psiakom z dogo:lol: Quote
monika55 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Wyrwijcie te sunie. Dusje, na wszystko sie zgadzam. Dorzuce do fryzjera. Najszybciej jak sie da.Kombinuj kochana.Z Elza rozmawialam. Quote
Shell Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Witajcie, Melduje się na wątku. Potrzebny chyba tylko transport?:lol: Quote
jurmar98 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Co prawda w tym roku rozdałem już co miałem,ale jeszcze 100zł wyskrobię.W stycznie już będzie lepiej,więc coś dorzucę do zapłaty za DT Quote
dusje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dziewczyny, ustalmy konkretnie co i jak. Mamy 2 sunie w potrzebie Kudlatka i sznaucia Czy Kudlatka jedzie do do Shell, czy do Elzy? Sznaucia do Starogardu, tak? Transport do Shell to rzut beretem, kto ewentualnie moze pomoc w etapowym przerzucaniu sznauci pod Gdansk i kudlatki do Shell ? Pomozcie zabrac obie przed Swietami:lol: Musi sie udac Objasnijcie tutaj babeczki, bo zaczynam sie gubic a moje 3 ogony juz chca jesc i na spacerek isc. Nie wylogowuje sie z dogo jurmar, serdeczne dzieki, kazda zlotowka na wage zlota, dorzucimy Twoje pieniazki do sterylki, wazne by sunie byly zabezpieczone przed tymi co to kochaja malunkie ssssssceniacccki Quote
dusje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Pomalenku sytuacja kudlatki i sznupy klaruje sie.:lol: Quote
zurdo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 po tygodniach dobijania się udało mi się otworzyć dogo, ale widzę, że dla suniek jest już ratunek. Bardzo się cieszę, dzięki Magda :) Quote
dusje Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 zurdo, dziekuje:lol: monika55 bedzie dogrywac szczegoly. Poniewaz zostalo niewiele czasu do Swiat, sznaucia pojedzie najprawdopodobniej do hoteliku u wiosny. Shell wyraza zgode na przyjecie kudlatki na platny DT. monika na pewno napisze co ustalila w sprawie Quote
monika55 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Nie umiem wejsc na Dogo. Dogrywamy, chyba dopiero na wtorek. Kontakt w tej sytuacji przez skypa.:p Quote
malawaszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 trzymam :kciuki: niestety nie mogę nawet w transporcie teraz pomóc :placz: Quote
jurmar98 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Podajcie nr konta na które przelać obiecane pieniądze Dusje odn. transportu niewiele zrozumiałem,ale weż pod uwagę ,że mieszkam w Dąbrowie Tarnowskiej Quote
dusje Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 OK jurmar:lol: zapamietam, dziekuje. Na razie czekamy na przekazanie kudlatki do Shell w przyszlym tygodniu,a pozniej podamy gdzie mozna przeslac zasilek dla kudlatki. jurmar dziekuje za wsparcie suni. Transport ewentualnie bedzie zorganizowany czesciowo odplatny z tego co sie orientuje. We wtorek po poludniu wszystko bedzie wiadome;) Wszystkich wielbicieli kudlatki prosimy o pamiec o niej:loveu: Quote
malagos Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Bardzo się ciesze, ze tak się powolutku układa. Miałam wyrzuty sumienia, że biorę na dt inna sunię, z pobliskiego Błonia, a ta zostaje w schronie. A tak to chyba mozna spac spokojnie?... :roll: Quote
monika55 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Jutro dogrywam wszystko. Ja wioze sunie za Raciborz, a dalej nastepna cioteczka.Jeszcze musze skombinowac obrozki i smycze dla panienek. Gorace podziekowania dla wszystkich cioteczek i wujka/?/:lol: Gdyby nie Wy to nic by sie nie udalo. Dusje szczegolnie Tobie. Quote
dusje Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 monika, podziekujemy sobie wszyscy nawzajem po udanej wyprawie;):lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Trzymam :kciuki: za powodzenie akcji transportowej Quote
MARCHEWA Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja też chcę jakoś pomóc,jestem za daleko,aby zabrać na dt,ale pomogę w opłacaniu pobytu suni,podajcie konto na pw. Postaram się także zrobić bazarek na jastrzębskie psiaki,strasznie się cieszę,że wreszcie i one doczekały się pomocy ze strony dogo. Quote
dusje Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Marchewa:multi: dziekujemy za deklarowana pomoc dla kudlatki. Kudlatke pieknie przygotujemy do wyjazdu, niech cudzoziemcy zakochaja sie juz na jej widok. Kazdy grosik to naprawde dla kudlatki szansa na odmiane jej losu. Co my jej zrobimy za zebrane pieniazki?:evil_lol: Z pewnoscia nic zlego... Wypielegnujemy futerko Odpchlimy i odrobaczymy Poddamy sterylce i wszelkim szczepieniom, zaczipujemy i wyposazymy w paszport Tak przygotowana dama, moze wyjezdzac, bo ma osobistego szofera do uslug;):loveu: Mozemy jej wspolnie pomoc:lol: dac szanse na normalne zycie. Mamy tu jeszcze szanucie, jej tez trzeba naszej pomocy, ale to juz pisze do wszystkich ktorym jej los lezy na sercu. Wspolnie mozemy pomoc psiakom z JZ. One tez nasze polskie tylko troszke zapomniane:multi::loveu: a przeciez dogomania jest tylko jedna:multi: Z pewnoscia rozliczymy tutaj wszelkie wplywy i wydatki, wszystko powinno byc jasne jak slonce:lol: Zgadzacie sie ze mna? Quote
Shell Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To mam misje do spełnienia, zamienić poczwarkę w motylka :diabloti: Ale ja lubię takie akcje, jak tylko kudłacz dojedzie do mnie to weźmiemy się za nią jak trzeba. Wykąpiemy, wysuszymy, może nawet zgłoszę się do mojego ulubionego fryzjera (ah ah, taki fajny facet co ma talent w rękach i pasje :loveu:). Zobaczycie :cool3: Quote
dusje Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Shell:lol:, nie moze, ale na pewno, hehe. Z kudlatki robimy cudo reka profesjonalna, OK? ale ty rzadzisz:lol: Kudlata musi byc piekna i ponetna, z grzywka jak u launi z playboya, lapami tyyyyyyz cos na tamtem wzor i kompletna fryzura od mistrza grzebienia. Dodatkowo usmiech Zoski Loren, wdziek......no wlasnie czyj ma byc?....co z zebami? wybielamy???? oj ciezkie masz zadanie:lol::evil_lol: Aleeeeee, jesli tak zadzialasz, ze stanie sie idealem kazdego holenderskiego czterolapa to Twoja satysfakcja gwarantowana. A co..... my tyyyyz mamy polski dogomaniacki fotoshop Generalnie na czas trwania akcji, proponuje haslo: KUDLATKA JEST TYLKO JEDNA:multi::multi::multi: Dopisalam troszke, stad edycja Quote
monika55 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Ciekawe, co sie okaze po tych salonach. Moze to jakas pieknisia faktycznie? Oj pracy przy niej bedzie. Moj znajdus po takich wydziwianiach to prawie terier tybetanski, tfu, jastrzebski.:razz: Pozdrawiam. Marchewa jestes kochana, jak zawsze zreszta. Quote
Shell Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To się okaże :diabloti: Zobaczymy czy jej będzie ładnie w długim futerku czy w dredach 'ala Bergamasco' ;) Quote
wiosna Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Melduję się na wątku. To ja mam jutro przejąć sunieczki w Raciborzu. Quote
Recommended Posts