wilczek007 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :mdrmed: no tak, aż miło patrzeć!!! Quote
monika55 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Wszystkiego dobrego. Niech sie spelni.:loveu: Quote
dusje Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Spelnia sie nasze marzenia........ja to wiem:lol: Carrie badz dzielna dzisiejszej szalonej nocy:-( jutro bedzie juz cicho.....skoncza sie fajerwerki i petardy bo i mamony juz zabraknie:diabloti: Glupcy puszcza ja z dymem w ciagu kilku minut a pozniej zabki na grzadki:evil_lol: a ty krolewno bedziesz podjadac najlepsze zarelko na swiecie u cioci Shell i juz po przyjezdzie tutaj Wszystkiego dobrego w nadchodzacym Nowym Roku 2009:lol: Quote
lizka121 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ząbki na grządki - ha ha , bardzo mi się to podoba:evil_lol: Pięknego pieska tam macie :lol:, jakiś inny, czy podmieniony? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a wszystkim psiakom spokojnej nocy i kolorowych snów - oby się spełniły Quote
dusje Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 lizka121 napisał(a):Ząbki na grządki - ha ha , bardzo mi się to podoba:evil_lol: Pięknego pieska tam macie :lol:, jakiś inny, czy podmieniony? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a wszystkim psiakom spokojnej nocy i kolorowych snów - oby się spełniły Hehe, ja juz nie ufam Shell:loveu:Czarownica niechybnie:evil_lol: Kudlatke nam zaczarowala i mamy to co mamy:lol: Co sie stanie z sunia za tydzien lub dwa?:evil_lol: Potworna kobieta:lol::loveu: nie pozostawila na kudlatce ani jednego kudelka:crazyeye: smoczyce przemienila w Kerry blue.....kiedy kolejne czarownic palenie?:evil_lol::evil_lol: Anetko, kochamy Cie i dziekujemy za wszystko:loveu: lizko, najlepszego w 2009:multi:niech Twoje marzenia rowniez sie spelnia:lol: Quote
Shell Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wróciliśmy z Sylwestra, sunia żyje. ;) Najlepszego w Nowym Roku 2009 dla Was cioteczki! Quote
dusje Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Najlepszego Shell:loveu:Dziekujemy:lol::multi: Quote
jurmar98 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 dusje napisał(a):Chyba sama tu zostalam:roll::oops: Na pewno nie sama.Ja cały czas śledzę wątek suni,ale nie zabierałem głosu jako,że widać ,że piesek pomocy nie potrzebuje.Skąd ten wniosek,? Jakiś czas temu zadeklarowałem pomoc finansową dla małej i jakoś dotąd jeszcze nie podano,gdzie należałoby wysłać pieniądze.(chyba że jestem taki gamoń,ze nie doczytałem się) Quote
monika55 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Pomoc bardzo sie przyda.Pewno Shell posle nr konta na PW. Dziekujemy. Quote
wilczek007 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 :razz: trzeba sie odzywac chłopaki i dziewczyny wtedy wiemy że ktos jest chętny do pomocy :BIG: Happy New Year tak wogóle! Quote
Shell Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Tu ktoś się pytał ile ona ma lat,ma około 4-6 lat. Quote
dusje Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witamy jurmar98 w Nowym Roku 2009 i przesylamy Ci z sreca plynace zyczenia :lol: Kudlata Carrie potrzebuje nadal naszej pomocy. Ja zobowiazalam sie sfinansowac jej tymczas u Shell i tak tez sie dzieje:lol: Pozostaje nam zorganizowanie i oplacenie sterylki, szczepien przeciwko wsciekliznie i zakaznym, odrobaczenie, chip i paszport. Biore na siebie zorganizowanie transportu do NL.Dziekujemy za naprawde kazdy grosik dla suni :lol: Quote
Shell Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Pieniądze na Kudłacza możecie wpłacać na moje konto (będę podawać na PW) ze swoim nickiem i imieniem psa. Wtedy będziemy wiedzieć ile mamy i zaczniemy działać. Quote
jurmar98 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Otrzymałem wiadomość z nr konta.Z tym ,że wolę być ostrożny. Shell ,jesteś zarejestrowana i Twój DT jest z tego co wiem w Opolu,a nr konta mam na osobę z Kielc.Potwierdź na forum,czy to Twoją wiadomość otrzymałem (bo niestety wyłudzaczy w necie ostatnio namnożyło się sporo) Quote
Shell Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Tak bo ja jestem z Kielc, hoduje pod ZK/Kielce a mieszkam w Opolu. :cool3: Quote
monika55 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Marchewa, dziekuje za bazarek. Kazdy grosz sie liczy. Quote
MARCHEWA Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 monika55 napisał(a):Marchewa, dziekuje za bazarek. Kazdy grosz sie liczy. Na razie powinno wpłynąć od dziewczyn 37 złotych,postaram się o nowe bazarki,ale mam strasznie mało czasu ostatnio,więc jak znajdę chwilkę to coś wystawię. Quote
monika55 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dziekuje Ci bardzo. Wszystko sie przyda. A mamy jeszcze 2 sunie z guzami. Tragedia. Quote
dusje Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Lo matko, ale ona wielka:crazyeye: Uroslo jej sie?:evil_lol: Quote
monika55 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 A co to za slicznosci? Gdzie moja kudlata:placz: Quote
Julia07 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale śliczna, nie ten pies..tylko czy jej nie zimno... Quote
Shell Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pies, którego mi przywiozła Wiosna zniknął :eviltong: Nawet nie pamiętam gdzie go zgubiłam. A co do temperatury na dworze, Carrie w sumie ma wygolone futerko ale nigdy nie chodzimy na długaśne spacery tak żeby telepała z zimna. Ma tyle powera jak "Antonia z Tirolu" więc nie ma czasu marznąć. ;) Quote
MARCHEWA Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Carrie wygląda ślicznie:loveu:a futerko niedługo odrośnie i to piękne i gęste;) Quote
jurmar98 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Właśnie dokonałem przelewu na konto Shell dla małej.jutro powinny byc na Jej koncie Quote
Recommended Posts