Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spelnia sie nasze marzenia........ja to wiem:lol: Carrie badz dzielna dzisiejszej szalonej nocy:-( jutro bedzie juz cicho.....skoncza sie fajerwerki i petardy bo i mamony juz zabraknie:diabloti: Glupcy puszcza ja z dymem w ciagu kilku minut a pozniej zabki na grzadki:evil_lol: a ty krolewno bedziesz podjadac najlepsze zarelko na swiecie u cioci Shell i juz po przyjezdzie tutaj

Wszystkiego dobrego w nadchodzacym Nowym Roku 2009:lol:

Posted

Ząbki na grządki - ha ha , bardzo mi się to podoba:evil_lol:
Pięknego pieska tam macie :lol:, jakiś inny, czy podmieniony?
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a wszystkim psiakom spokojnej nocy i kolorowych snów - oby się spełniły

Posted

lizka121 napisał(a):
Ząbki na grządki - ha ha , bardzo mi się to podoba:evil_lol:
Pięknego pieska tam macie :lol:, jakiś inny, czy podmieniony?
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a wszystkim psiakom spokojnej nocy i kolorowych snów - oby się spełniły

Hehe, ja juz nie ufam Shell:loveu:Czarownica niechybnie:evil_lol: Kudlatke nam zaczarowala i mamy to co mamy:lol: Co sie stanie z sunia za tydzien lub dwa?:evil_lol: Potworna kobieta:lol::loveu: nie pozostawila na kudlatce ani jednego kudelka:crazyeye: smoczyce przemienila w Kerry blue.....kiedy kolejne czarownic palenie?:evil_lol::evil_lol:
Anetko, kochamy Cie i dziekujemy za wszystko:loveu:

lizko, najlepszego w 2009:multi:niech Twoje marzenia rowniez sie spelnia:lol:

Posted

dusje napisał(a):
Chyba sama tu zostalam:roll::oops:

Na pewno nie sama.Ja cały czas śledzę wątek suni,ale nie zabierałem głosu jako,że widać ,że piesek pomocy nie potrzebuje.Skąd ten wniosek,?
Jakiś czas temu zadeklarowałem pomoc finansową dla małej i jakoś dotąd jeszcze nie podano,gdzie należałoby wysłać pieniądze.(chyba że jestem taki gamoń,ze nie doczytałem się)

Posted

Witamy jurmar98 w Nowym Roku 2009 i przesylamy Ci z sreca plynace zyczenia :lol:
Kudlata Carrie potrzebuje nadal naszej pomocy. Ja zobowiazalam sie sfinansowac jej tymczas u Shell i tak tez sie dzieje:lol:
Pozostaje nam zorganizowanie i oplacenie sterylki, szczepien przeciwko wsciekliznie i zakaznym, odrobaczenie, chip i paszport. Biore na siebie zorganizowanie transportu do NL.Dziekujemy za naprawde kazdy grosik dla suni :lol:

Posted

Pieniądze na Kudłacza możecie wpłacać na moje konto (będę podawać na PW) ze swoim nickiem i imieniem psa. Wtedy będziemy wiedzieć ile mamy i zaczniemy działać.

Posted

Otrzymałem wiadomość z nr konta.Z tym ,że wolę być ostrożny.
Shell ,jesteś zarejestrowana i Twój DT jest z tego co wiem w Opolu,a nr konta mam na osobę z Kielc.Potwierdź na forum,czy to Twoją wiadomość otrzymałem (bo niestety wyłudzaczy w necie ostatnio namnożyło się sporo)

Posted

monika55 napisał(a):
Marchewa, dziekuje za bazarek. Kazdy grosz sie liczy.

Na razie powinno wpłynąć od dziewczyn 37 złotych,postaram się o nowe bazarki,ale mam strasznie mało czasu ostatnio,więc jak znajdę chwilkę to coś wystawię.

Posted

Pies, którego mi przywiozła Wiosna zniknął :eviltong: Nawet nie pamiętam gdzie go zgubiłam. A co do temperatury na dworze, Carrie w sumie ma wygolone futerko ale nigdy nie chodzimy na długaśne spacery tak żeby telepała z zimna. Ma tyle powera jak "Antonia z Tirolu" więc nie ma czasu marznąć. ;)